Οι μόνες σταθερές εκπομπές στον intelsat 903 (34.5W) είναι οι δύο εκπομπές data (δορυφορικό internet μάλλον) στις συχνότητες 10969V, 20000 και 11025V, 20000. Είναι όμως σε DVB-S2, οπότε χρειάζεται και ο κατάλληλος δέκτης ή δορυφορική κάρτα για τη λήψη τους. Το σήμα τους εδώ είναι αρκετά χαμηλό, μιας και απ' ό,τι βλέπω είμαι και εκτός δέσμης (αν και όχι και πολύ). Από feeds 2-3 φορές που κοίταξα έχω δει να λειτουργεί η συχνότητα 11660V, 4280. Και πριν λίγο ήταν ανοιχτή με κάποια αναμετάδοση με ονομασία CNN 4 (εικόνα δεν είδα, γιατί ήταν πολύ χαμηλό το σήμα, και έκανε συνέχεια σπασίματα).
Την λήψη του Intelsat 603 δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ ως τώρα, από τη μία όλες οι συχνότητες που αναφέρονται κατά καιρούς ως ενεργές στα flysat/lyngsat ανήκουν στο west spot, που μάλλον θα είναι αδύνατο να βγει με το 1.10 μου εδώ (είναι πολύ έξω από τη δέσμη). Κυριώτερος λόγος όμως είναι ότι ο δορυφόρος είναι αποκλίνων, με κλίση 5.4° που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις επίσης και ένα δευτερεύων σύστημα με μοτέρ για την παρακολούθησή του.