Καταρχας να υποθεσουμε οτι η κεραια ειναι οντως 1.80μ (η μικροτερη διαμετρο μετραει οχι η μεγαλυτερη) καλης ποιοτητας και πως εχει ρυθμιστει ως το μεγιστο προς τις 19.2Ε. Μη τυχον λαμβανει 28.2Ε κεντρο και παρακεντρα εχει μπει LNB για 19.2Ε. Απο κει και περα δεν εχω ακουσει ποτε οπουδιποτε στην Κυπρο να υπαρχουν προβληματα σε καμια συχνοτητα των 19.2E πλην του 1F που δεν λαμβανεται. Αλλα οσες πληροφοριες περασαν απ τα χερια μου διστυχως ειναι πολυ γενικες και οχι μετρηση της ποιοτητας σηματος ανα συχνοτητα, κατι που εξακολουθω να το τονιζω τοσα χρονια πως ειναι αναγκη για να απαντηθουν ερωτησεις δυσκολες σαν την δικια σου. Ειναι γεγονως οτι υπαρχουν αρκετοι στην Κυπρο που λαμβανουν αυτη τη θεση και ελπιζω να εμφανισει καποιος εδω αλλιως εμεις απο μακρια μονο οτι μας μεταδιδουν αλλοι μπορουμε να σου πουμε αν οντως οφειλεται σε χαμηλο σημα στη περιοχη σου η οχι θεμα εγκαταστασης. Οι 1KR/L παντως υπο τη γνωση μου εξασθενουν δραματικα προς το Ισραηλ. Μηπως η συγεκριμενη συχνοτητα επειδη ειναι κλειδωμενη δε τη παιρνουν χαμπαρι στην Κυπρο και ισχυει το ιδιο ? Σορρυ αλλα πρεπει να βοηθησει καποιος την ακριβης κατασταση στην Κυπρο.