Όχι τίποτα άλλο αλλά τουλάχιστον να μη λέμε ότι με την 66 δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι παίζετε με τη μεγαλύτερη ισχύ από όλους, ενώ αποδείχτηκε περίτρανα ότι υπάρχει σοβαρό αλλά δεν πρόκειται τίποτα να γίνει για να λυθεί!
Να επαναλάβω ξανά φίλε Ηλία, για πέμπτη ίσως φορά, ότι παίζουμε με τη μεγαλύτερη ισχύ από όλους, ή θα γίνω κουραστικός? Να επαναλάβω ξανά πως αν ήταν ένα απλό θέμα ισχύος θα το είχαμε λύσει? Πάλι κουραστικός θα γίνω και δε θέλω. Όπως κουραστικός θα γίνω αν επαναλάβω πως μια σωστή εγκατάσταση ίσως (λέω ίσως, δε λέω σίγουρα) λύσει τα προβλήματα?
Ναι κύριε Θανασιά θα γίνετε πολύ κουραστικός!
Γιατί ο ΣΚΑΪ, το Μακεδονία, η ΝΕΤ και η TV100 παίζουν με μεγαλύτερη ισχύ από εσάς!
Επί πόσες μέρες σας προτείνουμε κάποιες δυνητικές λύσεις και όλες τις απορρίπτετε! Είπαμε αν θυμάστε αν δεν είναι θέμα ισχύος, μήπως να κάνατε κάποια άλλη ρύθμιση με τον πομπό και αυτό το απορρίψατε κατηγορηματικά!
Το είπα και σε προηγούμενο ποστ, θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται! Εκτός και αν η διαδικασία να στείλετε το συνεργάτη σας να μετρήσει είναι τόσο πολύ εκτός πραγματικότητας που εκεί πάω πάσο!
Και αν διαβάσετε κάποιες από τις αναφορές λήψης που έχω γράψει θα μπορέσετε εύκολα να διαπιστώσετε ότι δικαιούμαι να έχω άποψη, όχι τίποτα άλλο, για τα χιλιόμετρα που έχω κάνει για να κάνω λήψεις από διάφορα σημεία μιας και το περπάτημα και καλό κάνει αλλά πολύ περισσότερο γιατί μπορώ να συμμεριστώ τον πόνο των συντοπιτών μου που αντιμετωπίζουν ακόμα χειρότερα προβλήματα λήψης από τα δικά μου!
Εξάλλου η δικιά μου εγκατάσταση είναι μία εκ των χιλιάδων στην περιοχή, τι σημασία θα έχει αν τη δω για πολλοστή φορά για να λάβω το κανάλι σας πάλι όπως το λαμβάνω!
Ακόμα μια φορά λοιπόν ευχαριστούμε για το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε μαζί μας!