Πες το χριστιανέ μου (χριστιανός δεν είσαι?
) να μην μπερδευόμαστε κι εμείς!
Τα 10KW από ποια άλλα Κ.Ε. ισχύουν? Νομίζω ότι πρέπει να έχετε 10KW και στον Υμηττό αλλά δεν γνωρίζω αν έχετε 10 ή 20 KW από Πάρνηθα!
Επίσης στα Ακαρνανικά, τον Αίνο, την Πλάκα και το Πύθιο με τι ισχύ βγαίνετε?
Πάντως σε αρκετές περιοχές που έχω κάνει λήψεις από ένταση σήματος υστερείτε ελαφρά σε σύγκριση με τον ΣΚΑΪ στις δυτικές, στην Πέλλα αλλά το πιο ακραίο παράδειγμα είναι η πολύ ελλιπής ακτινοβόληση (ελπίζω να το λέω σωστά) προς τα πολύ ανατολικά του Χορτιάτη, όπως οι περιοχές της παραλίας Οφρυνίου Καβάλας και της δυτικής Θάσου!
Ειδικά στην Τούζλα (παραλία Οφρυνίου) όπου η περιοχή καλύπτεται κατεξοχήν από το Χορτιάτη, ο ALPHA και το ALTER έχουν πολύ χαμηλά σήματα σε σχέση με την ΕΡΤ, τα MEGA, ANT1 & ΣΚΑΪ όπου βγαίνουν κρύσταλλο ακόμα και με εσωτερική!
Να θυμίσω ότι στη συγκεκριμένη περιοχή φτάνει ελάχιστο ως καθόλου σήμα από τη Θάσο (μόνο οι δυνατοί πομποί), μάλιστα πριν ξεκινήσει ο ΣΚΑΪ στο 35 ερχόταν αρκετά καλά το ΛΥΔΙΑ (4Ε) από Θάσο, που τώρα έχει καλυφθεί ολοσχερώς!
Ευτυχώς το προβλέψατε και εκπέμπετε από το κανάλι 40 τοπικά (αυτός ο πομπός της Ασπροβάλτας πού είναι ακριβώς?) αν και στο σημείο κοτλεδιάζει πολύ το σήμα από το NOVASPORT1 του Χορτιάτη!
Το κανάλι 45 δεν έχει παρεμβολές αλλά έχει πολύ χαμηλό σήμα, όλοι όμως κάνουν λήψη από εκεί παρά από το 40!
Αντίθετα εκεί που ξεσκίζετε πραγματικά είναι τα βόρεια του Χορτιάτη, όπως το Κιλκίς και τα χωριά κοντά στο νομό Σερρών (Λαχανάς, Λευκοχώρι κλπ)!