Ο ALPHA εδώ και μερικές ημέρες έχει ρίξει απίστευτα την ισχύ του από το Φιλίππειο στο 66, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές οι παρεμβολές της ΕΤ1 του Χορτιάτη ακόμα και στα δύσκολα σημεία των δυτικών συνοικιών! Όχι βέβαια και ότι ποτέ τον λάβαμε κρύσταλλο! Ο πομπάκος που μας διαθέτει από το Φιλίππειο δεν κατόρθωσε ποτέ να καλύψει ολοσχερώς ένα υποτυπώδες σήμα της ΕΡΤ από το Χορτιάτη και ανάλογα με το σημείο η κυμάτωση ήταν από εμφανής ως ενοχλητική (τώρα πια μόνιμα ενοχλητική όπως είπα)! Τόσο δύσκολο είναι πια να γυρίσουν την εκπομπή σε "σταυρό" ώστε να λαμβάνεται η παρεμβολή αδιόρατα?
Να θυμίσω ότι στην περιοχή μου και σε όλες τις περιοχές χωρίς οπτική επαφή με το Χορτιάτη είναι αδύνατη η λήψη από το πανίσχυρο 45 μιας και στο 44 υπάρχει ο "ασυμμάζευτος" πανάφιλτρος παλιοπομπός της TV100 που με το άχρηστο κιλοβάτ του σκεπάζει τα πάντα γύρω του! Μόνο σε κάποια σημεία και αυτό μόνο με τηλεόραση με αναiσθητο tuner (για να μην ενισχύει την πλευρική παρεμβολή)!
Πάλι καλά που ξεχάστηκε η ΕΕΤΤ με τον πομπό στο 9 από Πρασσά και λαμβάνεται απο εκεί αξιοπρεπώς! Και τους σώζει βέβαια που όλοι σχεδόν έχουν από παλιά VHF κεραία για την καθαρή λήψη της ΕΤ1!
Αλλά τι να λέμε τώρα...ALPHA & STAR είναι σαν να χτυπάς στου κουφού την πόρτα!
![roll :roll:](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/roll.gif)