Ηλία σου απάντησα σαν τεχνικός και δεν προσπάθησα να αποφύγω κάτι.
α) Όπως λες και εσύ εκεί που υπάρχει έντονη περεμβολή ο κόσμος βλέπει από το 45, άρα δεν μας ενδιαφέρει αν εκεί το 66 έχει έντονη παρεμβολή. Τα 3 dB είναι τίποτα, πίστεψέ με, δεν αλλάζει κάτι.
Για τη ρύθμιση που λες θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την ΕΡΤ, κάτι που όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά δύσκολο.
β) Νομικό θέμα, τεχνικός είμαι και δεν μπορώ να μπω σε ξένα χωράφια, δεν γνωρίζω κιόλας, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου.
γ) Κάποιοι έχουν κάνει κάποιο σχεδιασμό για τη μετάβαση στην ψηφιακή, εγώ τι να πω? Ότι ξέρεις έσυ ξέρω και γω, ειλικρινά.
Για τις παρεμβολές στο 45 το πρόβλημα είναι γνωστό με το Μ από Χαλκιδική, αλλά όπως καταλαβαίνεις τεχνικά δε λύνετε, νομικά μόνο, άρα ούτε και σε αυτό μπορώ να απαντήσω. Για τις άλλες περιοχές που λες πες μου που έχεις δει παρεμβολές και προβλήματα να το συζητήσουμε.
Για το καφενείο ίσως κατάλαβες λάθος, δεν είπα ότι θεωρώ ότι είμαι σε καφενείο, αλλά συζητήσεις του στυλ θα έπρεπε να γίνει αυτό και αν ήμουν εγώ θα έκανα αυτό είναι καφενείου και είπαμε εδώ να συζητήσουμε τεχνικά θέματα. Κάπου αλλού τα συζητάμε και αυτά να ξεδώσουμε!
Ελπίζω να σε κάλυψα όσο μπόρεσα.
Φιλικά Γιώργος.