@Γιάννης Μακρής για να δουλέψει σωστά το offset θα πρέπει να γίνει και από τους δύο, κάτι δύσκολο. Από την άλλη όμως δεν έχω καταλάβει που είναι ο Ηλίας και δεν μπορεί να δει ούτε το 45, ούτε το 9 και βλέπει μόνο το 66 με παρεμβολή. Το 66 καλύπτει μια χαρά τις περιοχές που πρέπει να καλύψει. Από μετρήσεις που έχουμε κάνει έχουμε δει ότι σε γενικές γραμμές η Θεσ/νίκη θα δει από κάπου μια χαρά. Εξάλλου δεν έχουμε καθόλου παράπονα για παρεμβολές. Να πω ότι έχουν και δεν μας το λένε? Δύσκολο, γιατί ακόμη και από χωριά μας καλούν για το παραμικρό πρόβλημα, πόσο μάλλον από Θεσ/νίκη. Αν πάλι παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο 66 έχουμε πολλά τηλέφωνα και ποτέ δεν μας έχουν πει ότι σας βλέπουμε με παρεμβολές.
Το ότι δεν υπάρχουν τηλέφωνα για παράπονα στην 66UHF μπορεί να σημαίνει και το αντίθετο ακριβώς.
Ότι δηλαδή δεν μπορούν να την παρακολουθήσουν άνετα και συντονίζονται στην καλυτερη των περιπτώσεων όσοι έχουν VHF στην 09VHF.
Η 09VHF έχει δυνατό σήμα.
Mε εξαίρεση την περιοχή του ’ρη που ανέβασε και φωτογραφία πουθενά αλλού η 66UHF δεν βγαίνει καθαρότερα από αυτήν την photo. Το αντίθετο.
Κοιτάξτε κύριε Θανασιά επειδή είμαι κάτοικος προβληματικής περιοχής χωρίς καμία οπτική επαφή με το Χορτιάτη μπορώ να σας πω υπεύθυνα ότι ο κόσμος εδώ έχει τόσο πολύ παραιτηθεί από το να λάβει κάτι καθαρά που όλοι το έχουν αφήσει στην τύχη! Κανείς ποτέ δεν έκανε καμία σοβαρή προσπάθεια να μας καλύψει με τέλειο σήμα, οι μόνοι που το έκαναν σοβαρά και με υπευθυνότητα (δεν είναι μομφή σε τρίτους) είναι ο ΣΚΑΪ και είναι προς τιμήν τους που δεν είναι καθόλου τυχαίο ότιουσιαστικά είναι και το μοναδικό κανάλι (μαζί με τη ΝΕΤ) που έχουν τέλεια εικόνα στην περιοχή!
Και επειδή δεν καταλάβατε σε ποια περιοχή βρίσκομαι σας λέω ότι είμαι στα όρια Πολίχνης - Σταυρούπολης και οι περιοχές για τις οποίες μιλάω είναι η Πολίχνη καθολοκληρίαν, μέρος της Ευκαρπίας, το μεγαλύτερο μέρος των Συκεών και της Νεάπολης, δηλαδή όλες οι περιοχές όπου ο Χορτιάτης σκιάζεται ολοσχερώς από το Φιλίππειο!
Το αποτέλεσμα είναι οτιδήποτε έρχεται από Χορτιάτη να είναι καθαρά από τύχη γιατί ακόμα εκεί που δεν υπάρχουν χιόνια υπάρχει πολύ είδωλο! Αλλά ακόμα και αξιοπρεπής εικόνα να έρχεται από το Χορτιάτη το σηματάκι που περνάει ταπώνεται πλευρικά από κάποιο κανάλι που έχει πομπό στο Φιλίππειο!
Στη δικιά σας περίπτωση το 45 είναι δίπλα στον χειρότερο πομπό επί ελληνικού εδάφους, αυτόν της TV100 από Φιλίππειο στο 44 που εκτός από παντελή έλλειψη φίλτρου έχει και ένα καταχρηστικό 1KW και αυτό για μια μικρή αλλά πυκνοκατοικημένη περιοχή! Και επειδή σε όλα τα σημεία είναι αναγκαστική η χρήση ενισχυτή φανταστείτε πόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση με την πλευρική!
Ορίστε και ένα screenshot από την κάλλιστη λήψη που κατάφερα να πετύχω στο 45, γενικά είναι πολύ χειρότερη η παρεμβολή!
Εγώ σας καλώ να κάνετε ένα κόπο να έρθετε για μία μέτρηση αν θέλετε να σας αφήσω τα στοιχεία μου να έρθουμε σε συννενόηση!