0 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο από Ακαρνανικά κάνω λήψη, οπότε no Macedonia!
Παράθεση από: "seranata"Μόνο από Ακαρνανικά κάνω λήψη, οπότε no Macedonia!Γιατί βρε δεν έχεις οπτική επαφή με Κορφοβούνι?Μόνο όσοι μένουν χαμηλά στο γήπεδο έχουν σκιά από το λόφο το Κορφοβούνι.
"Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV είναι ο πρώτος και μοναδικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το κανάλι, που εκπέμπει τηλεοπτικό πρόγραμμα σε 24ωρη βάση και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα του σήματός του με την αναβάθμιση του δικτύου πομπών που διαθέτει."
Kάποιος που να βλέπει το Μακεδονία χωρίς να τον πονάνε τα μάτια του και χωρίς να έχει νόβα υπάρχει;
Οι συχνότητες του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ tv στην Ελλάδα,A/A ΘΕΣΗ UHF 16 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΙΤΣΙΚΕΛΗ 59 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Και για τα προβλήματα - παράπονα με την κάλυψη, email: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Νομίζω πως η συχνότητα uhf 68 αλλά και uhf 69 έχουν δεσμευθεί για μελλοντικές ψηφιακές εκπομπές.
1) Γιατί δεν πήγε να εκπέψει κάπου αλλού?ΠΧ ελεύθερη συχνότητα είναι η 29
2) Την κάτσαμε άμα εκπέψουν τα ψηφιακά εκεί ψηλά εγώ από το 60uhf και πάνω έχω πρόβλημα με την κεντρική κεραία και μόνο μια δικιά μου εξωτερική θα με σώσει.
Παράθεση από: "nektarios 1451"1) Γιατί δεν πήγε να εκπέψει κάπου αλλού?ΠΧ ελεύθερη συχνότητα είναι η 29Αυτή είναι μια καλή ερώτηση.[/b].
Ναί σε εσένα το ταπώνει αλλά κάποιος που πιάνει τον Αίνο καλά βλέπει το Μ και τις γραμμές να κόβουν βόλτες στην οθόνη του.
Παράθεση από: "nektarios 1451"Ναί σε εσένα το ταπώνει αλλά κάποιος που πιάνει τον Αίνο καλά βλέπει το Μ και τις γραμμές να κόβουν βόλτες στην οθόνη του.Αμφίδρομο το πρόβλημα!
Ο ANTENNA παρέμβαλλε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV Και πού να μήν ήταν δικό τους κανάλι.