Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Τετ 6 Νοε 2024, 15:29
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 136019 φορές)

Lookito, Ilias_ (+ 1 κρυφοί) και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Δεν είναι κακό και είναι σιγουρα καλύτερο από το σκέτο Μ με την τελεία. Αναγράφεται και η πλήρης ονομασία του σταθμού και η γραμματοσειρά παραπέμπει σε ΑΝΤ1.
Τώρα αυτό το λογότυπο είτε θα μας συντροφεύσει καμιά 20ετία ή είναι τελείως προσωρινό μέχρι να γίνει rebranding σε κάτι άλλο που να παραπέμπει σε ΑΝΤ1.
Νέο λογότυπο 1η Αυγούστου δεν ειναι και πολύ συνηθισμένο να βγαινει..

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Σε ένα σποτ άκουσα τον εκφωνητή να λέει : "δείτε στο ΜΑΚ tv. "
Ούτε καν Μακεδονία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giannisk_

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2018
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ

Αποσυνδεδεμένος nickpasxos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2015
  • Τόπος: Patras, Greece
  • Master Control Operator IONIAN TV & ceo PLUS TV
Υπάρχει ενδεχόμενο το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να γίνει NEON TV, η καμπανια που έχει χρησιμοποιηθεί για τη νέα εμφάνιση του ΜΑΚ είναι ίδια με τα πρώτα teaser του ΝΕΟΝ.
ΜΑΚ ΤV

ΝΕΟΝ

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
τωρα που το βλεπω σαν ημιδιαανεια δεν ειναι ασχημο αλλα θυμιζει λογοτυπο 90s

Digea ακομα σαν m.TV το εχει
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Μακ Donald's TV καλύτερα  :lol:

ΧΑΧΑΞΧΑΞΧΞΚΑΧΑ

Συγχώνευση: Τρι  1 Αυγ 2023, 15:30
τωρα που το βλεπω σαν ημιδιαανεια δεν ειναι ασχημο αλλα θυμιζει λογοτυπο 90s

Digea ακομα σαν m.TV το εχει

Ναι αυτό λέω κι εγώ. Καλύτερα να αλλάξει σε "MAK TV" να ταιριάζει με το λογότυπο.

Συγχώνευση: Τρι  1 Αυγ 2023, 15:30
Υπάρχει ενδεχόμενο το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να γίνει NEON TV, η καμπανια που έχει χρησιμοποιηθεί για τη νέα εμφάνιση του ΜΑΚ είναι ίδια με τα πρώτα teaser του ΝΕΟΝ.
ΜΑΚ ΤV

ΝΕΟΝ

Πολύ αμφιβάλλω. Απλά είναι το ίδιο design σιγά. Άμα ήταν, θα γινόταν ήδη ΝΕΟΝ δεν στέκεται αυτό το επιχείρημα που λες.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Neon αποκλείεται να γίνει, έχει απορριφθεί το όνομα από τους Κυριακού. Αφού είχε βγει η καμπάνια για τη μετονομασία στον αέρα και αποσύρθηκε άρον-άρον. Απλά έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια εταιρεία που ειχε χρησιμοποιηθεί και τότε για το rebranding.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει ακόμα για κάποιο λόγο είναι οι κάρτες χορηγών.

Αποσυνδεδεμένος nickpasxos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2015
  • Τόπος: Patras, Greece
  • Master Control Operator IONIAN TV & ceo PLUS TV
Neon αποκλείεται να γίνει, έχει απορριφθεί το όνομα από τους Κυριακού. Αφού είχε βγει η καμπάνια για τη μετονομασία στον αέρα και αποσύρθηκε άρον-άρον. Απλά έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια εταιρεία που ειχε χρησιμοποιηθεί και τότε για το rebranding.
Αυτό που λές ισχύει. Το είχα διαβάσει κάποτε και εγώ. Ίσως με την μετονομασία του ANT1+ σε κάτι νέο λόγω της συνύπαρξης με το MEGA, μπορεί η ονομασία ANT1+ (βλέπε Νerit Plus 2014-15) να αξιοποιηθεί για το ΜΑΚ.

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Ζημίες 3,5 εκατ. ευρώ για το Μακεδονία TV του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ το 2022

Κατά 5.250.000 ευρώ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Μακεδονία TV του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, όπως αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων στις 30/6/2023. Η εταιρεία εμφάνισε κύκλο εργασιών ύψους 3.645.275 ευρώ το 2022, έναντι 6.334.481 ευρώ το 2021. Οι ζημίες προ φόρων ανήλθαν σε 3.508.233 ευρώ το 2022 από 1.825.753 ευρώ το 2021.

Το 2022 η εταιρεία απασχόλησε 49 άτομα, έναντι 53 το 2021. Η εταιρεία στις 30 Ιουνίου 2022 προχώρησε στην έκδοση ομολογιακού δανείου έως 5.000.000 ευρώ, επταετούς διάρκειας, με επιτόκιο 1,90%, με τη συνδεδεμένη εταιρεία Antenna Greece BV. Μέχρι το τέλος του 2022 είχε προχωρήσει σε ανάληψη συνολικά 3 εκατ. ευρώ από το δάνειο.

Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Στην LG συνεχίζει να μου κατεβαίνει ως m.TV. Είναι η ίδια τηλεόραση που μου ενημέρωσε αυτόματα το Channel 9 σε One Channel και το Kontra Channel σε Kontra (που διαγράφθηκε η επιγραφή "Channel") χωρίς επανασυντονισμό. Οπότε ας το αλλάξουν σε MAK TV όσο συντομότερα δυνατόν γίνεται να ταιριάξει με το λογότυπο και φυσικά την HD συχνότητα σε MAK TV HD όπως ορίζει ο νόμος. Απλώς το "m.TV" δεν ταιριάζει καθόλου πλέον με το νέο rebrand.

Υ.Γ. Το ανέφερα και πιο πάνω, ενημέρωση στο digea.gr/epg πότε θα γίνει; Το Μακεδονία TV δεν είναι το μοναδικό κανάλι που κατεβαίνει με το παλιό λογότυπο διότι και στα μισά περιφερειακά της Αττικής το ίδιο ακριβώς γίνεται. Όταν βγαίνει νέο κανάλι άνετα το ενημερώνουν και το λογότυπο αλλά και το όνομα. Στα λογότυπα υπάρχων σταθμών γιατί όχι;

Συγχώνευση: Τρι  1 Αυγ 2023, 22:09
"Μακ TV" στο τέλος.

Καλά πάμε.

Παραπομπή:
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Το λογότυπο παραπέμπει στο λογότυπο του ΑΝΤ1. Αυτός είναι ο σκοπός του θεωρώ.

Αποσυνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/
Θα μπορούσαν να βάλουν πάλι το παλιό... όλο Μακεδονία και στο "ο" το "Άστρο της Βεργίνας"....  :hail :hail :hail
Συμφωνώ 100% με το σκεπτικό σου, φίλε, μόνο που...
το σύμβολο της Μακεδονίας ΜΑΣ, απεικονίζει τον "Ήλιο" κι όχι "άστρο"!
Φιλικά...

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Πάλι καλά που στα μικρά γράμματα γράφει "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Κατά τ άλλα όπως γράφτηκε και πιο πάνω, μακ ντοναλντς μακ κοζμέτικς και μακ πάπας. Τραγωδία πραγματική.

Συνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Θελω να πιστευω οτι ειναι απλα ενα μεταβατικο λογοτυπο που μας προετοιμαζει για καποια ριζικη αλλαγη ονοματος σε κατι που θα παραπεμπει σε Ant1(οπως ειχε γινει με την μεταβαση του ΣΚΑΪ σε Alpha τo '99 που αρχικα αλλαξε το λογοτυπο και μετα αρχισε σταδιακα να αλλαζει και η ονομασια).Το Μακεδονια δεν εχει κανενα νοημα πλεον αφου η ροη του καναλιου εχει μεταφερθει εξ'ολοκληρου στην Αθηνα και δεν εχει απολυτως καμια συνδεση με την συμπρωτευουσα

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2020
Δεν μου φαίνεται κακό, ίσως θα μου άρεσε περισσότερο χωρίς το ολογράφως "Μακεδονία" από κάτω

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Έχετε προσέξει ότι (μεγάλη σύμπτωση) η Nova έκοψε τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV ένα 24ωρο πριν το rebrand και εμ πάση περιπτώσει πριν μπει ο Αύγουστος; Πρώτα το Mega τώρα αυτά; Πάνε καλά; Τι τους έχει πιάσει ειλικρινά. Βλέπω μέχρι το τέλος του έτους να κόβουν και τα λοιπά πανελλαδικά, περιφερειακά μέχρι και την ΕΡΤ έτσι όπως πάει. Πόσο χαίρομαι που έχω Digea ειλικρινά. Σιγά μη σπαταλάω λεφτά για κάτι λίγα ξένα κανάλια.

Επίσης, επειδή διάβασα λίγες απαντήσεις εδώ, διαφωνώ απόλυτα με τον ήλιο της Βεργίνας για λογότυπο. Καμία σχέση με προσωπικές-πολιτικές απόψεις μου ούτε θέλω να το κάνω έτσι. Πρώτα απ' όλα το κανάλι υποτίθεται είναι ψυχαγωγικό και όχι πολιτικό. Έχουν αντίστοιχο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό στη Κεντρική Μακεδονία για κάτι τέτοια αλλά εμ πάση περιπτώσει ας μην το υπεραναλύσω. Δεύτερον, αν και δεν μου αρέσει το νέο λογότυπο, θα την σεβαστώ την απόφαση του ΑΝΤ1, απλώς να αλλάξουν το όνομα της συχνότητας σε "ΜΑΚ TV" να ταιριάξει με το νέο λογότυπο. Τρίτον, να μπει η ένδειξη HD όπως ορίζει ο νόμος.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Καμία σχέση..
Μακεδονία και αντεννα ανήκουν στο ίδιο γκρουπ
Για Mega και αντεννα έχει προηγηθεί αυτό

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

• Satleo Maniac
Πολυ αρνητική η πρώτη εντύπωση μετα το rebranding.Πριν λίγο παρατήρησα οτι κατα τις 17:05 έκοψε απότομα στην μέση το επεισόδιο απο ”Της Ελλάδος τα παιδιά”,έπαιξε το teaser του σταθμού και αμέσως μετα ξεκινησαν οι “Στάβλοι”.Με το παλιο λογότυπο δεν το έκανε ποτε αυτο,ποτε δεν εμεναν ημιτελής τα επεισοδια.

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το λογότυπο να κάνει τη ζημιά. Κάτι θα κάναν στο control room δεν εξηγείτε αλλιώς.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Άλλαξε και το όνομα στη DIGEA σε MAK TV. Το ίδιο και στο site όπου μπήκε και το νέο λογότυπο.

Όπως βλέπω το λογότυπο μου φαίνεται πολύ εύκολο σταδιακά να γίνει από ΜΑΚ MAX και μετά ANT1 MAX αφού όλα τα άλλα (plus, gold, prime κλπ) έχουν "καεί" κατά το παρελθόν.

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Η αλλαγή έγινε γύρω στις 4:30 μ.μ.

Να φανταστείς έβλεπα τηλεόραση λίγο πριν αυτή την ώρα και θα το πω όπως το είδα.

4:21 μ.μ. έλεγε κανονικά m.TV
4:36 μ.μ. κάνω zapping και μετονομάστηκε σε ΜΑΚ TV
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος kyria_kous_tv_archive

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2023
  • Τόπος: Μύκονος, Κυκλάδες
Η αλλαγή έγινε γύρω στις 4:30 μ.μ.

Να φανταστείς έβλεπα τηλεόραση λίγο πριν αυτή την ώρα και θα το πω όπως το είδα.

4:21 μ.μ. έλεγε κανονικά m.TV
4:36 μ.μ. κάνω zapping και μετονομάστηκε σε ΜΑΚ TV
Όντως. Έκανα χειροκίνητη σάρωση στο 27 (Αττική) και στο 29 (Κυκλάδες) για να δω αν άλλαξε το όνομα επειδή ο δέκτης μου είναι ένας παλιός Edision του 2014, μου έδειξε "ΜΑΚ TV" και μου το πηγε πάνω από το Mega.

Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον σχεδόν νεκρός στο θέμα του fm και digea dx, αλλά θα συνεχίσω να αναφέρω ότι γίνεται στην περιοχή μου και περί της tv.

kyria_kous

Αποσυνδεδεμένος kyria_kous_tv_archive

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2023
  • Τόπος: Μύκονος, Κυκλάδες
Ξεκάθαρα.

Συγχώνευση: Τρι  1 Αυγ 2023, 12:07
Με το συγκεκριμένο PowerPoint που έκανα (στην εικόνα πιο κάτω), κάπως έτσι μου το βγάζει η SyncMaster. Μπράβο σας πολύ υποστήριξη έχετε στις παλιότερες τηλεοράσεις εκεί στον ΑΝΤ1. Άντε να μπερδέψεις τους ηλικιωμένους.

Συγχώνευση: Τρι  1 Αυγ 2023, 12:10
Επίσης τι θα γίνει με την Digea ρε παιδιά; Κάνουν το κόπο να αλλάξουν λογότυπα και ονόματα στην ιστοσελίδα τους σε νέα κανάλια (όπως στη περίπτωση του One Channel και Patra TV) αλλά δεν το κάνουν με τα λογότυπα του Action 24, Attica κτλ που έχουν μείνει έτσι από το καιρό του Νώε. Σιγά μην βάλουν και το νέο λογότυπο του Μακεδονία TV.
Αυτό δεν είναι τίποτα.

Μία Winson που είχα στην αποθήκη μας έτρωγε τα σήματα του MEGA και του One, και τα έκανε "EGA"  και "NE". (Το πρώτο μπορεί να θυμίζει μια μασκότ από την εποχή "όλοι Mega") Μακάρι να 'ξερα πως θα το εμφάνιζε το συγκεκριμένο λογότυπο, αλλά δυστυχώς δεν την έχω πια αυτή την τηλεόραση.

Μια Daewoo που έχω όμως τα εμφανίζει σωστά ακόμη και σε RGB mode. Οι CRT τηλεοράσεις περίεργες ήταν από λειτουργία.

Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον σχεδόν νεκρός στο θέμα του fm και digea dx, αλλά θα συνεχίσω να αναφέρω ότι γίνεται στην περιοχή μου και περί της tv.

kyria_kous

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Σε ένα σποτ άκουσα τον εκφωνητή να λέει : "δείτε στο ΜΑΚ tv. "
Ούτε καν Μακεδονία

Νομίζω Mak TV λεγόταν και τότε με την έναρξη του maktv.gr από το 2005 διότι μέχρι εκείνη την χρονιά πληκτρολογούσες maketv.gr για να μπεις στο site του σταθμού, εκτός αν θυμάμαι λάθος.

Αποσυνδεδεμένος eliascomtest

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2022
ΜΑΚ TV: Ανανεώνεται το δεύτερο κανάλι του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΜΑΚ TV ανανεώνεται και μας καλεί να τα δούμε όλα …αλλιώς.Το ΜAK ΤV υποδέχτηκε τον Αύγουστο με νέα «εμφάνιση» και υπόσχεται να μας ανανεώσει. Με νέο, σύγχρονο λογότυπο, μοντέρνα γραφικά και φρέσκα χρώματα το ΜΑΚ TV ανανεώνει τον τηλεοπτικό του «αέρα» και μέσα από το νέο site του καναλιού, έρχεται να προσφέρει στους χρήστες μια πλήρη και ευχάριστη ενημέρωση για όλα τα προγράμματά του.

Δυναμικό, εντυπωσιακό και φρέσκο, το layout του νέου site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε κάνει την περιήγησή των χρηστών ακόμα πιο απολαυστική παρέχοντας πολλές θεματικές ενότητες προγραμμάτων προς εξερεύνηση. To Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των υπολογιστών, των smartphones και των tablets, κάνοντας την πλοήγηση πολύ εύκολη για όλους.

Το rebranding του ΜΑΚ TV επιμελήθηκε η Διεύθυνση Marketing του ΑΝΤ1.

Επισκεφθείτε νέο site του ΜΑΚ TV στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  και απολαύστε πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή.

Κάνε κλικ και… δες το αλλιώς!

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
Ειλικρινα απορω ποιο μυαλο σκεφτηκε να βαλει ονομα μακtv?
δηλαδη απο τοσα ονοματα που υπηρχαν θεωρησαν ως καλυτερο το μακ tv?
και αληθεια τι αθλιο λογοτυπο ειναι αυτο? παραπεμπει και το ονομα και το λογοτυπο σε επαρχιακο σταθμο οτυ 80!

• Satleo Maniac
Τις τηλεπωλησεις ομως δεν βλεπω να τις εχουν κοψει.Αν θελουν να λεγονται σοβαρο καναλι και οχι παρακμιακο περιφερειακο καναλι,το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να κανουν ειναι να κοψουν τις τηλεπωλησεις και μετεπειτα τα rebranding και ολα τα αλλα.Επισεις γιατι τετοια εμμονη με αποτυχημενες σειρες της τελευταιας 5ετιας οπως "Κατι χωρισμενα παλικαρια" και "Αν ημουν πλουσιος".Υπαρχουν ενα σωρο παλιοτερες σειρες που ηταν αρκετα πιο επιτυχημενες και εχουν παρα πολλα χρονια να παιχτουν σε επαναληψη οπως Λιφτινγν,Τα μαχαιρωματα,Το πιο γλυκο μου ψεμα,Σκερτσακια και αλλα πολλα.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Έλα μου ντε και εγώ αναρωτιέμαι ακριβώς το ίδιο, τόσες άλλες σειρές που είχε ο Ant1(Λίφτινγκ, κορίτσια του μπαμπά, ταύρος με Τοξότη, Βότκα πορτοκάλι)και άλλες πολλές και τηλεπαιχνίδια πχ το Wipe out που τα έδειχναν όλα αυτά,τι τα έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια και δεν τα παίζουν καθόλου παρά μόνο τα ίδια και τα ίδια ακριβώς

Συνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
Ρε παιδιά και με την αλλαγή δεν άλλαξε κάτι. Παρέμεινε ίδιο το κανάλι με τις πρωινές τηλεπωλήσεις, τις χιλιοπαιχμένες σειρές του ΑΝΤ1 και τις βραδινές σειρές.

Επίσης αν δεν υπάρξει εκ νέου επανασυντονισμός, θα κρατήσω τις ονομασίες "m.TV" και "m.TV HD" για ενθύμιο. ❤️
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 06/11/2024 (14:10)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 06/11/2024 (12:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (11:51)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (11:33)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (11:29)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (11:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (11:23)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/11/2024 (11:05)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (11:01)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (10:58)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (10:30)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/11/2024 (10:23)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/11/2024 (08:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/11/2024 (00:48)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 06/11/2024 (00:06)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 05/11/2024 (23:41)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/11/2024 (22:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (21:39)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (21:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (20:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (20:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (19:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: marios1234 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/11/2024 (18:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (18:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (17:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (17:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (17:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/11/2024 (17:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/11/2024 (17:39)