Έχετε προσέξει ότι (μεγάλη σύμπτωση) η Nova έκοψε τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV ένα 24ωρο πριν το rebrand και εμ πάση περιπτώσει πριν μπει ο Αύγουστος; Πρώτα το Mega τώρα αυτά; Πάνε καλά; Τι τους έχει πιάσει ειλικρινά. Βλέπω μέχρι το τέλος του έτους να κόβουν και τα λοιπά πανελλαδικά, περιφερειακά μέχρι και την ΕΡΤ έτσι όπως πάει. Πόσο χαίρομαι που έχω Digea ειλικρινά. Σιγά μη σπαταλάω λεφτά για κάτι λίγα ξένα κανάλια.
Επίσης, επειδή διάβασα λίγες απαντήσεις εδώ, διαφωνώ απόλυτα με τον ήλιο της Βεργίνας για λογότυπο. Καμία σχέση με προσωπικές-πολιτικές απόψεις μου ούτε θέλω να το κάνω έτσι. Πρώτα απ' όλα το κανάλι υποτίθεται είναι ψυχαγωγικό και όχι πολιτικό. Έχουν αντίστοιχο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό στη Κεντρική Μακεδονία για κάτι τέτοια αλλά εμ πάση περιπτώσει ας μην το υπεραναλύσω. Δεύτερον, αν και δεν μου αρέσει το νέο λογότυπο, θα την σεβαστώ την απόφαση του ΑΝΤ1, απλώς να αλλάξουν το όνομα της συχνότητας σε "ΜΑΚ TV" να ταιριάξει με το νέο λογότυπο. Τρίτον, να μπει η ένδειξη HD όπως ορίζει ο νόμος.