0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bρήκα γιατί δεν πιάνει το μακεδονία καλά στην Αρτα. Εκπέμπουν και τα ψηφιακά της ΕΡΤ στα 42uhf από Κορφοβούνι και ο Μακεδονία 42 από Ακαρνανικά. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ekei στα ψηλά που είσαι εσύ ο Αίνος είναι ψωμοτύρι εδώ στα παραποτάμια που είμαι μόνο τα δυνατά του αίνου πιάνουν.Αμα καταργήσω τα ακαρνανικά θα πιάσουν τα ψηφιακά,άμα καταργήσω το κορφοβούνι καθαρίζει το μακεδονία.Αλλά δεν είναι δικιά μου η κεραία είναι κεντρική η εγκατάσταση.
Μεγάλη πτώση στην ισχύ του Μακεδονια (ηταν με προβλημα,χαμήλωσε και άλλο) και πλεον ειναι σχεδόν αδύνατη η λήψη του.Εμφανίζονται παρεμβολες στην εικονα του από άλλο κανάλι.Μιλάω για ΑκαρνανικάΤο εχει παρατηρήσει κανεις άλλος?
Παράθεση από: "Βασίλης1"Μεγάλη πτώση στην ισχύ του Μακεδονια (ηταν με προβλημα,χαμήλωσε και άλλο) και πλεον ειναι σχεδόν αδύνατη η λήψη του.Εμφανίζονται παρεμβολες στην εικονα του από άλλο κανάλι.Μιλάω για ΑκαρνανικάΤο εχει παρατηρήσει κανεις άλλος?Βασίλη, τα ίδια και σε μένα. "Ταπώθηκε" πλήρως το κανάλι.
Παράθεση από: "Serafeim Karakostas"Παράθεση από: "Βασίλης1"Μεγάλη πτώση στην ισχύ του Μακεδονια (ηταν με προβλημα,χαμήλωσε και άλλο) και πλεον ειναι σχεδόν αδύνατη η λήψη του.Εμφανίζονται παρεμβολες στην εικονα του από άλλο κανάλι.Μιλάω για ΑκαρνανικάΤο εχει παρατηρήσει κανεις άλλος?Βασίλη, τα ίδια και σε μένα. "Ταπώθηκε" πλήρως το κανάλι.Εγώ πάλι έπιασα μία άθλια λήψη του από Κορφοβούνι σήμερα το πρωί στο 27.Το 42 πάντα με λίγα χιόνια το έχω από την ψηφιακ΄η στο 42
Απο τί ταπώθηκε ρε παιδιά?
Παράθεση από: "nektarios 1451"Απο τί ταπώθηκε ρε παιδιά?Από teletime Αίνου.
Η λήψη που ειχα απόψε από Μακεδονία και η συγκριση με τον ΑΝΤ1Μακεδονία: (στην καλύτερη λήψη-κάποιες στιγμες βγάζει μπλέ οθονη λογω κακής ποιότητας λήψης)Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΑντ1:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΗ τηλεόραση είναι μια TOSHIBA REGZA 37Z3030DG με 100Hz και ως ηλεκτρονικός :shock: έχω αρκετά περιποιημένη εγκατάσταση κεραίας
Μεγάλη πτώση στην ισχύ του Μακεδονια (ηταν με προβλημα,χαμήλωσε και άλλο) και πλεον ειναι σχεδόν αδύνατη η λήψη του.Εμφανίζονται παρεμβολες στην εικονα του από άλλο κανάλι.Μιλάω για Ακαρνανικά
Παράθεση από: "Βασίλης1"Μεγάλη πτώση στην ισχύ του Μακεδονια (ηταν με προβλημα,χαμήλωσε και άλλο) και πλεον ειναι σχεδόν αδύνατη η λήψη του.Εμφανίζονται παρεμβολες στην εικονα του από άλλο κανάλι.Μιλάω για ΑκαρνανικάΜετά από ένα μήνα τα χάλια συνεχίζονται...