Βουνασα , αποτέλεσμα επανασυντονισμου όλα πιο δύσκολα έως πολύ δύσκολα.Καταρχην παιδιά να πω ότι το χωριό μου απέχει 4 χλμ δημόσιο δρόμο από τα σύνορα Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας και όμως σήματα τηλεοπτικά σχεδόν μηδενικά από το χθεσινό επανασυντονισμο.Δεν ξέρω πραγματικά πως και τι οι τεχνικοί έκαναν αλλά το σήμα είναι τόσο αδύναμο που δεν ξέρω αν μπορεί και τι μπορούν να πιάσουν και οι κάτοικοι των Γρεβενών.Ετσι μετά από μηδενικά και ασθενικά FM αποκτήσαμε και ασθενικά HD.Επι του προκειμένου αυτό που έρχεται αν είναι από Βουνασα έχει ως εξής: 25 κανάλι ισχύς 20% ποιότητα μηδέν , 26 κανάλι λιγο καλύτερα σπάνε συνεχώς τα HD το μόνο που ήρθε ήταν το mega hd , όσο για την ΕΡΤ ανύπαρκτη εντελώς σε όλα τα κανάλια εγώ πιστεύω δεν έχουν τοποθετήσει τίποτα στη Βουνασα ,και μόνο το 41 έρχεται με τα περιφερειακά κάπως πιο σταθερά αλλά θέλει ακροβασιες με την κεραία για την πιάσεις. Έπρεπε να είχαν προνοήσει και κάποια αύξηση σήματος αφού άλλαξαν το qam , τι να πω δεν ξέρω πως την είχαν την είδαν την αλλαγή στη Δυτική Μακεδονία στο μυαλό τους αλλά νιεντε τελικά ελπίζουμε σε καλυτέρευση , τώρα κοιτάξτε τι θα γίνει κάποιες περιοχές των Γρεβενών λαμβάνουν από τα ισχυρά ακόμα του Κόζιακα Καλαμπάκας όταν τον Ιούλιο αλλάξουν και αυτοί οι πομποι να ξέρετε ότι θα υπάρξουν πολλές περιοχές που δεν θα λαμβάνουν ικανοποιητικά σήμα ...αυτά ωδινεν όρος και ετεκεν μυν!!