PREMIERE και αθλητικά κανάλια
  • Σαβ 23 Νοε 2024, 10:06
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: PREMIERE και αθλητικά κανάλια  (Αναγνώστηκε 21793 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smithakos

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
γεια χαρα φιλοι συνχομπιστες   :P
να ρωτησω κατι κι εγω: Επιτελους εχει δυναμωσει το premiere κι εχουμε σηματακι κι εμεις με τα 1,20
Εχει ενα καναλι, το premiere sport portal (11720H 27500 3/4) στο οποιο βλεπεις σε κυλιομενα παραθυρακια τι δειχνει στα αθλητικα καναλια. Και λογικα αν εχεις το δεκτη του premiere τσεκαρεις τα παραθυρα και σε παει στο καναλι που θες.  Δε θα πρεπε να υπαρχουν καπου ομως φορτωμενα αυτα τα καναλια; Σαν καναλια στο δεκτη; Δεν εχω καταφερει να τα εντοπισω στη γενικη λιστα των καναλιων που εχω στον dreambox μου. Εχουν κανει καποια μαγκια οι πρεμιερηδες;  :evil:
Αν καποιος φιλος τα βλεπει ή ξερει πως ονομαζονται, ας βοηθησει   :?

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Re: PREMIERE αθλητικα
« Απάντηση #1: Τετ 15 Αυγ 2007, 19:47 »
Παράθεση από: "smithakos"
γεια χαρα φιλοι συνχομπιστες   :P
να ρωτησω κατι κι εγω: Επιτελους εχει δυναμωσει το premiere κι εχουμε σηματακι κι εμεις με τα 1,20
Εχει ενα καναλι, το premiere sport portal (11720H 27500 3/4) στο οποιο βλεπεις σε κυλιομενα παραθυρακια τι δειχνει στα αθλητικα καναλια. Και λογικα αν εχεις το δεκτη του premiere τσεκαρεις τα παραθυρα και σε παει στο καναλι που θες.  Δε θα πρεπε να υπαρχουν καπου ομως φορτωμενα αυτα τα καναλια; Σαν καναλια στο δεκτη; Δεν εχω καταφερει να τα εντοπισω στη γενικη λιστα των καναλιων που εχω στον dreambox μου. Εχουν κανει καποια μαγκια οι πρεμιερηδες;  :evil:
Αν καποιος φιλος τα βλεπει ή ξερει πως ονομαζονται, ας βοηθησει   :?

Γειά σου φίλε μου.Το μόνο που μπορώ να σου πω ε.ιναι να πας στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ή στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε να μπεις στους δορυφόρους του Astra 19,2 να βρεις τις συχνότητες του Premiere να τις περάσεις στον δέκτη και να τις κατεβάσεις.Τότε λογικά θα βρεις τα κανάλια.Το ίδιο είχα κάνει σε δέκτη που έβλεπε αστρα όταν ανέβηκε ο 1kr και πιάσαμε τις συχνότητες 11509v 11568V οι οποίες κάποτε ήθελες κανα 2μ πιάτο γιανα τις δεις.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gordons

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Σαβ 18 Αυγ 2007, 11:28 »
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ dreambox EXEI ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΠΑΚΕΤΑ

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Δευ 20 Αυγ 2007, 15:31 »
δεν υπαρχει κατι στα υποπακετα, εννοεις τους providers ετσι;
στο πακετο του premiere τιποτα, αλλα και γενικα στη λιστα των 19,2 αλλα ακομα και στη γενικη λιστα ολων των δορυφορων.
εχω κανει και manual scan αλλα τζιφος  :cry:
το 'ψαξα λιγο σε ξενα sites αλλα δε βρηκα λυση.
Σ' ενα ξενο site καποιος ειχε την ιδια απορια μ' εμενα και του 'λεγαν να ψαξει στις λιστες του  καναλια με ονομα tv1, tv2.  Ελα που δεν υπαρχει κατι τετοιο...

Αν ξερει καποιος φιλος ας μας πει γιατι ειναι κατι που θα βοηθησει πολλους ποδοσφαιροφιλους.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος GD

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Δευ 20 Αυγ 2007, 15:58 »
λογικα θα παιζουν απο συχνοτητα που εσυ δεν κατεβαζεις...οπως οι περισσοτεροι απο εμας δηλαδη...

Αποσυνδεδεμένος etheo

• Νέο Μέλος
  • *
Premiere sportportal
« Απάντηση #5: Τρι 21 Αυγ 2007, 12:14 »
ο φίλος gordons εννοεί ότι αν πάς στο κανάλι sportportal και πατήσεις το πράσινο κουμπί θα σου ανοίξει ένα μενου για να επιλέξεις κανάλια.

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Τρι 21 Αυγ 2007, 18:15 »
1000 ευχαριστω  :)
και στον gordons αλλα και στο... διερμηνεα etheo  :D
Nα ειστε καλα παιδες :!:
Πατησα το μαγικο κουμπακι (με πολυ δυσπιστια ειναι  η αληθεια) και τσουπ να 'τα τα καναλακια...
Ενταξει, δεν εχω σημα στο 1 απο τα 3 (ειναι στην 11758Η, στη μονη δυσκολη συχνοτητα) αλλα το χαρηκα που βρηκα ακρη (χαρη σε σας) γιατι ολο και καποιο ματσακι θα βολευει οταν ισπανοι-πορτογαλοι κτλ θα μας κανουν τους δυσκολους  :wink:

Και ειναι ενα θεμα που καλο θα ηταν να γινει sticky γιατι δινει λυση σε κατι περιεργο και θα βοηθησει πολλους κολλημενους με τη μπαλα  :mrgreen:

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Τρι 21 Αυγ 2007, 18:17 »
και κατι αλλο: υπαρχουν κι αλλα καναλια που δουλευουν με τετοιο τροπο; δηλαδη να πατας το πρασινο κουμπι και να βγαινει η λιστα;
Εντοπισα και το premiere direkt με τις ταινιες, που εβλεπα και πριν βεβαια αφου αυτα υπαρχουν στις λιστες σαν καναλια, τουλαχιστον τα περισσοτερα. Καλα εκει ειναι ολα τα λεφτα  8)  με εγγραφες στο σκληρο και υποτιτλους απο τον dreambox. Super  :wink:

Αποσυνδεδεμένος etheo

• Νέο Μέλος
  • *
Premiere
« Απάντηση #8: Τετ 22 Αυγ 2007, 16:04 »
Ναι φίλε παίζει και στο κανάλι που δείχνει κάτι "καουμπόικα" ......
για όσους κατάλαβαν.....  :D

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Τετ 22 Αυγ 2007, 18:55 »
σωστος ο etheo  :wink:
παντα μου αρεσε η αγρια δυση  :P

Αποσυνδεδεμένος GAZZA

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Τετ 22 Αυγ 2007, 19:02 »
Τυχεροι οι βορειοι με τους Γερμανους βλεπουν και τα επιμορφωτικα τους :P

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Τετ 22 Αυγ 2007, 19:05 »
Παράθεση από: "GAZZA"
Τυχεροι οι βορειοι με τους Γερμανους βλεπουν και τα επιμορφωτικα τους :P
Η 12070 με τα "επιμορφωτικά" είναι εύκολης λήψης.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS05

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2005
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Παρ 12 Οκτ 2007, 22:45 »
Σας ευχαριστώ όλους για τις κατατοπιστικότατες οδηγίες ''χρήσης'' σε ότι αφορά τους Γερμανούς. ''Ψαχνόμουν αρκετό διάστημα για το πως δουλευουν τα αθλητικά κανάλια αλλά μαζί με αυτά ανακάλυψα και ολα τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστώ όλους. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :oops:
LOST IN THE SPACE!!!

Αποσυνδεδεμένος olisadebe17

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: kws
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Πεμ 18 Οκτ 2007, 22:52 »
καλησπερα σε ολους

εγραψα πριν απο λιγο σε αλλο θεμα αλλα μολλον εκανα λαθος

εδω επρεπε να ποσταρο..

λοιπον  απο κω με γκιλμπερτινι 1.4 και  dream7020  εχω ελπιδες να

δω τα καναλια του premier?καθοτι κολημενος με την μπαλα....
ε οχι οτι τα καουμποικα οτι με χαλανε...

αν γνςριζει καποιος ασ στειλει σας παρακαλω που

Αποσυνδεδεμένος demetr1sx1

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Σαβ 3 Νοε 2007, 09:44 »
Kαλημέρα και από μένα...
μετά από πολύ καιρό στέλνω και γω ένα μήνυμα με την ελπίδα ότι κάποιος
μπορεί να ξέρει κάποια πράγματα για αυτό το θέμα.
Έχω τον δέκτη DIGIMAX TS 3000....
Χθες αποθήκευσα τα κανάλια του Premiere... Αλλά δεν μπόρεσα να βρω
έναν τρόπο να ανοίξω τα υποπακέτα....
Υπάρχει για τον DIGIMAX τέτοια δυνατότητα;
Κάποιος συνδυασμός κουμπιών π.χ. ή θα πρέπει να αγοράσω κάποιον δέκτη
με αυτή τη δυνατότητα ;

Αυτά προς το παρόν... Εννοείται ότι αν μάθω τίποτα σας ενημερώνω...

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Κυρ 4 Νοε 2007, 06:27 »
A πρέπει να  περάσεις και εσύ από τον θείο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε η την θεία Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε . Εκεί θα  δεις πως θα τα βάλεις χειροκίνητα στον δεκτη σου

Αποσυνδεδεμένος demetr1sx1

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Δευ 5 Νοε 2007, 18:12 »
Χαιρετώ και πάλι...
τελικά ο θείος Lyng βοήθησε....
Όλα εντάξει...
τα βάζεις χειροκίνητα και όλα καλά...

Ευχαριστώ

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Δευ 5 Νοε 2007, 18:32 »
Δηλαδη υπαρχουν κι αλλα καναλια εκτος απο αυτα που υπαρχουν στη λιστα των transporders?δεν καταλαβα...εχω παρομοιο δεκτη και γω(κλωνος yumatu)!

Αποσυνδεδεμένος sepos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Τετ 19 Δεκ 2007, 10:18 »
καλημέρα. έβαλα την ερώτησή μου σε άλλο σημείο αλλά μάλλον εδώ έπρεπε να τη βάλω από την αρχή.  μετά είδα το σχετικό θέμα. Αγόρασα το δέκτη Humax 2000HD. έχω το εξής πρόβλημα και ζητάω τη βοήθειά σας. το σήμα σε astra & hotbird κατεβαίνει από διπλό lnb . ενώ στον mvision  κατεβαίνουν κανονικά τα αθλητικά κανάλια του premiere στον Humax ενώ π.χ. σε μια συχνότητα υπάρχουν 11 κανάλια, 8 ταινίες και 3 αθλητικά, μου κατεβάζει αυτά με τις ταινίες, όχι όμως τα αθλητικά. το μόνο που έχι κατεβάσει είναι το premiere sport portal. υπάρχει η δυνατότητα που αναφέρατε παραπάνω με κάποιο τρόπο να δω τα υποπακέτα;
επίσης ενώ στον παππού έχω σήμα και βλέπω rai africa, στην ίδια συχνότητα στον Humax έχω ποιότητα σήματος 0 και δεν κατεβάζει κανένα κανάλι. τι λέτε να φταίει παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Τετ 19 Δεκ 2007, 13:38 »
Παράθεση από: "sepos"
καλημέρα. έβαλα την ερώτησή μου σε άλλο σημείο αλλά μάλλον εδώ έπρεπε να τη βάλω από την αρχή.  μετά είδα το σχετικό θέμα. Αγόρασα το δέκτη Humax 2000HD. έχω το εξής πρόβλημα και ζητάω τη βοήθειά σας. το σήμα σε astra & hotbird κατεβαίνει από διπλό lnb . ενώ στον mvision  κατεβαίνουν κανονικά τα αθλητικά κανάλια του premiere στον Humax ενώ π.χ. σε μια συχνότητα υπάρχουν 11 κανάλια, 8 ταινίες και 3 αθλητικά, μου κατεβάζει αυτά με τις ταινίες, όχι όμως τα αθλητικά. το μόνο που έχι κατεβάσει είναι το premiere sport portal. υπάρχει η δυνατότητα που αναφέρατε παραπάνω με κάποιο τρόπο να δω τα υποπακέτα;
επίσης ενώ στον παππού έχω σήμα και βλέπω rai africa, στην ίδια συχνότητα στον Humax έχω ποιότητα σήματος 0 και δεν κατεβάζει κανένα κανάλι. τι λέτε να φταίει παιδιά;

Καλησπέρα,

Στον deambox τα βγάζει σαν υποπακετα, και πρέπει να πατήσεις το πράσινο πλήκτρο για να τα δεις, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και αντίστοιχη λειτουργία στον humax, καθώς τα κανάλια είναι στον ίδιο TP οπότε αποκλείεται να μην τα κατεβάζεις. Για ψαχτο λιγο… Όσο για το σήμα δοκίμασε να κανείς τράμπα τις εξόδους του Τwin Lnb για να δεις αν είναι θέμα εξόδου.

Φιλικά,

Πέτρος
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

Αποσυνδεδεμένος sepos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Τετ 19 Δεκ 2007, 14:08 »
ευχαριστώ για την απάντηση. πήρα τηλέφωνο στο τμήμα υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη και μου απάντησαν ότι λόγω του λογισμικού που έχει δεν κατεβάζει τα pay per view αθλητικά. άρα πάω μάλλον για αλλαγή του ΄δεκτη. αν τυχόν γίνεται και κάποιος μπορεί να βοηθήσει!!!

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Βόλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Πεμ 20 Δεκ 2007, 00:06 »
δοκιμασες με το κίτρινο κουμπί?μηπως παιζουν μονο οταν ειναι να δειξουν κάποιον αγώνα?
Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει
Τις πιο όμορφες μέρες μας
δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα
Κι αυτό που θέλω να σου πω  το πιο όμορφο απ΄ όλα, δε στο΄ χω πει ακόμα.  Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Βόλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Πεμ 20 Δεκ 2007, 00:08 »
actually there are two possibilities of arranging PPV-channels quickly:
Just rename 1 channel you don’t need ‘PPV’ – for instance one of those terrible advertising channels; the data like PIDs (Audio, Video, PMT, PCR) and ServiceID of this channel are absolutely irrelevant – and move it to a place after the portal channel, preferrably directly after the portal channel.
Most instructions on the portal-mode suggest the following order in the settings:

- Premiere Sportportal
- PPV
- Premiere Direkt (Portal)
- PPV
- (Premiere) Erotik (Portal)
- PPV

But it is absolutely sufficient to have 1 single PPV channel in the settings – after all portals (my own settings are arranged this way):

- Premiere Sportportal
- Premiere Direkt (Portal)
- (Premiere) Erotik (Portal)
- PPV

Very important: After you have renamed some channel ‘PPV’ and have  it to a place after the portal channels, you must switch the Humax to one of the portals first, press the yellow key and select one of the subchannels displayed. This is necessary to ‘initialize’ the PPV-channel to be used by portal-mode-function.
(If you switched to the renamed Channel ‘PPV’ first (before ‘initializion’), it would be renamed the previous name instantly and couldn’t be used by portal-mode-function.)

The mystery of the portal-mode is:
If you select a subchannel via a portal channel, the Humax receives EPG-data about Service-ID, TS-ID und Net-ID and uses NetID and TransponderID to search for the appropriate transponder in the settings. The data of the transponder together with data for PMC PID, Audio PID, Video PID and PCR are ‘dynamically’ allocated to the PPV channel.

The portalmode works only if 5 specific transponders (frequency: tolerance of +/- 3 MHz) along with correct NetID and TransponderID are part of the settings

Freq Pol. Symbol NetID TransponderID

11719 H 27500 133 3
11759 H 27500 133 17
11798 H 27500 133 2
12031 H 27500 133 4
12071 H 27500 133 1

But there is nothing to worry about: These transponders are always part of ‘normal’ settings ….

By the way: subchannels (PPV) can never be found by Humax via manual or automatic search!

απο ψαξιμο στα φόρουμ
Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει
Τις πιο όμορφες μέρες μας
δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα
Κι αυτό που θέλω να σου πω  το πιο όμορφο απ΄ όλα, δε στο΄ χω πει ακόμα.  Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος christiano111

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: Αθηνα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Παρ 21 Μαρ 2008, 18:07 »
Γεια σας παιδία!!. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να πιάσω τα κανάλια της Premiere από Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθηνά!! Αν ναι τι πιάτο χρειάζομαι ??. Thanks !

Edit by Petros Electron 21.3.2008
Έγινε μετατροπή σε Ελληνική γραμματοσειρά. Φίλε μου καλώς όρισες στην παρέα μας,
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζά Ελληνικά γράμματα καθώς τα Greklish βάση κανονισμών απαγορεύονται..
[/b]

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Παρ 21 Μαρ 2008, 18:18 »
Παράθεση από: "christiano111"
Γεια σας παιδία!!. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να πιάσω τα κανάλια της Premiere από Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθηνά!! Αν ναι τι πιάτο χρειάζομαι ??. Thanks !

Καλησπέρα,
για την περιοχή της Αθηνάς με 0,85cm κάτοπτρο είναι εφικτή η λήψη των καναλιών που αναφέρεις.. Για ποιο απροβληματιστη λήψη πρoτεινω 1,10cm κάτοπτρο.
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Παρ 21 Μαρ 2008, 18:27 »
Καταρχας συγνωμη για το greeklish δεν το γνωριζα! Για το Premiere ειμαι πολυ ευχαριστιμενος για τα νεα σου, διοτι θα μπορεσω επιτελους να ξαναδω ποδοσφαιρο!! Αυτο που λες για 1.10, πρεπει να εχει αλλαξει τορα τελευταια αν δεν κανω λαθος, διοτι πριν λιγο κανα 2μηνο που ροτισα σε κατι καταστηματα μου ειπανε οτι χριαζομαι πανω απο 2 μετρα πιατο!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Παρ 21 Μαρ 2008, 18:43 »
Καλησπέρα και πάλι έχουν αλλάξει τα πράγματα εδώ και μερικούς μήνες.. Παλιά ήθελε μεγαλοοοοοο κάτοπτρο (εγώ έπιανα με 2,40 οριακά)
Με 1,40 κάτοπτρο έχω σήμα 90% με DM500s με το 1,10 θα είσαι περίπου στα 70 - 75% όποτε "χτύπα" ένα πιατάκι και καθάρισες.. 8)

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Παρ 21 Μαρ 2008, 18:50 »
Αυτη τη στιγμη με εκανες πολυ χαρουμενο!! Ευχαριστω!

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Παρ 21 Μαρ 2008, 21:04 »
Sorry αν σε ζαλιζω λιγο, αλλα μολις πριν λιγο πιγα στο media markt να κοιταξω για 1.10 πιατο και μοθ ειπε πος δεν πιανονται αθτα τα καναλια ή μαλλον πος δεν θα εκπεμπουν σε ολη τη διαρκια της ημερας! Υπαρχει τετοια περιπτοση? Βασικα μενο μοσχατο αλλα αν τα πιανεις εσυ που εισαι αθηνα λογικα θα τα πιασω και εγω!

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #29: Παρ 21 Μαρ 2008, 21:09 »
Παράθεση από: "christiano111"
πιγα στο media markt να κοιταξω για 1.10 πιατο και μοθ ειπε πος δεν πιανονται αθτα τα καναλια ή μαλλον πος δεν θα εκπεμπουν σε ολη τη διαρκια της ημερας! Υπαρχει τετοια περιπτοση? Βασικα μενο μοσχατο αλλα αν τα πιανεις εσυ που εισαι αθηνα λογικα θα τα πιασω και εγω!
Δεν ξέρει τι του γίνεται ο τύπος που στα είπε αυτά. Προχώρα στην αγορά σου, φίλε!
Φιλικά, Άκης

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (09:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (07:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:33)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:14)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:46)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:11)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:40)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: winlink Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:28)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (16:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:19)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (14:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (12:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (11:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)