καλημέρα. έβαλα την ερώτησή μου σε άλλο σημείο αλλά μάλλον εδώ έπρεπε να τη βάλω από την αρχή. μετά είδα το σχετικό θέμα. Αγόρασα το δέκτη Humax 2000HD. έχω το εξής πρόβλημα και ζητάω τη βοήθειά σας. το σήμα σε astra & hotbird κατεβαίνει από διπλό lnb . ενώ στον mvision κατεβαίνουν κανονικά τα αθλητικά κανάλια του premiere στον Humax ενώ π.χ. σε μια συχνότητα υπάρχουν 11 κανάλια, 8 ταινίες και 3 αθλητικά, μου κατεβάζει αυτά με τις ταινίες, όχι όμως τα αθλητικά. το μόνο που έχι κατεβάσει είναι το premiere sport portal. υπάρχει η δυνατότητα που αναφέρατε παραπάνω με κάποιο τρόπο να δω τα υποπακέτα;
επίσης ενώ στον παππού έχω σήμα και βλέπω rai africa, στην ίδια συχνότητα στον Humax έχω ποιότητα σήματος 0 και δεν κατεβάζει κανένα κανάλι. τι λέτε να φταίει παιδιά;
Καλησπέρα,
Στον deambox τα βγάζει σαν υποπακετα, και πρέπει να πατήσεις το πράσινο πλήκτρο για να τα δεις, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και αντίστοιχη λειτουργία στον humax, καθώς τα κανάλια είναι στον ίδιο TP οπότε αποκλείεται να μην τα κατεβάζεις. Για ψαχτο λιγο
Όσο για το σήμα δοκίμασε να κανείς τράμπα τις εξόδους του Τwin Lnb για να δεις αν είναι θέμα εξόδου.
Φιλικά,
Πέτρος