0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[Ήμουν από εκείνους που τους "βομβάρδισαν" στα τηλέφωνα μέχρι να "μετακομίσει" το filmnet 1.
To mega sto 48 exei toso dinato sima poy peftei kai sto 49 sto supersport kai sto 47 sto 902.
ΠαράθεσηTo mega sto 48 exei toso dinato sima poy peftei kai sto 49 sto supersport kai sto 47 sto 902. Δεν ειναι δυνατό το σήμα, κακορυθμισμένο είναι το μηχάνημα.
Καλημέρα από καβάλα, έχει εδώ και 1 μήνα που το μεν φίλμνετ έχει λίγες γραμμές και από πίσω φαίνεται ελαφρά η ετ1 και το σούπερσπο έχει είδωλο. Τηλεφώνησα στη nova και μου είπαν ότι μάλλον έχω εγώ πρόβλημα με τη λήψη. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει Ευχαριστώ
παιδιά να ρωτήσω κάτι..βλέπεται filmnet & supersport δωρεάν :? αν ναι..πείτε μου πώς γίνεται αυτό.εγώ μένω Κατερίνη!
Και κάτι άλλο. Μετα από τις βροχές και τους κεραυνούς το φίλμνετ στα 21uhf από Κορφοβούνι Αρτας έχει χαθεί.Είναι το μόνο που δεν παίζει ακόμα.
Παιδια μια ερωτηση:Στην Δραμα αναλογικο σημα Filmnet + Novasport 1 υπαρχει απο καποιον πομπο ?
Εδώ και κάποιες μέρες από Κορφοβούνι το novacinema στο 21 σταμάτησε.Αμα πήγε και ο τεχνικός διακοπές καλό Σεπτέμβρη.Είναι και μια αφορμή για να γυρίσουν οι αναλογικοί συνδρομητές σε ΝΟβα συνδρομές.
Σ' ευχαριστω Ηλια. Το θεμα ειναι, τα βγαζουν στις UHF 38+53 που αναφερει εδω ?: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Μετά από σχεδόν 2 μήνες ξαναλειτουργεί ο πομπός του novacinema από Κορφοβούνι στο 21uhf.
Παράθεση από: "nektarios 1451"Μετά από σχεδόν 2 μήνες ξαναλειτουργεί ο πομπός του novacinema από Κορφοβούνι στο 21uhf.Μάλλον κάποιος ήθελε να δει ταινία και τους πήρε τηλέφωνο!
Meta από σχεδόν 2 μήνες ξαναλειτουργεί ο πομπός του novacinema από Κορφοβούνι στο 21uhf.