Καλημέρα και συγνώμη που επιμένω τόσο με τα αναλογικά της nova αλλά δε βγάζω άκρη! Έχει πάλι 2 εβδομάδες που και τα 2 έχουν τα χάλια τους από Θάσο! Μιλάω με τον υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης στην Καβάλα ο οποίος με απόλυτη φυσικότητα παραδέχεται ότι στο novacinema1 παρεμβάλλεται άλλο κανάλι (η ετ1) λες και δεν είναι υποχρεωμένοι να το διορθώσουν και ότι έγω έχω π΄ροβλημα με το novasports1 και δεν υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή! Και φυσικά μου πρότεινε να πα΄ρω το ψηφιακό μπουκέτο για καλύτερη λήψη! Πήρα τον αποκωδικοιητή και το δοκίμασα σε 4 διαφορετικά σημέια της Καβάλας, το novacinema1 είχε και στα 4 τα χάλια του, το novasports1 αλλού ήταν σχετικά καλό και αλλού όπως και στην περιοχή που μένω εγώ! Έχει 2 χρόνια που είμαι συνδρομητής και τους πορώτους μήνες και τα 2 είχαν πολύ καλή εικόνα, κάποια στιγμή άρχισε να χαλαέι η εικόνα στο novacinema1 και σταδιακά και στο novasports1! Υπάρχει κάποιος τρόπος να "συγκινηθούν" οι υπεύθυνοι και να βελτιώσουν λίγο την εικόνα? Είναι αδιανόητο τα 2 κανάλια που πληρώνουμε 40 ευρώ το μήνα να΄έχουν χειρότερη εικόνα από όλα τα ελεύθερα! Ευχαριστώ!