0 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο Κεφαλονιά C52 ΟΚ από Φραγκαπήδημα C45 πάει εδώ 2 περίπου μήνες που δεν πιάνει, η μείωση σήματος η παρεμβολή.
Εγώ πλέον στο 8 που το είχα, έχω πλέον το ΚΟΝΤΡΑ.Το ALTER μεταφέρθηκε 20 νούμερα μπροστά.
Παράθεση από: "sakis.kom"Εγώ πλέον στο 8 που το είχα, έχω πλέον το ΚΟΝΤΡΑ.Το ALTER μεταφέρθηκε 20 νούμερα μπροστά.και τι ακριβώς βλέπεις στο κόντρα? χθές είχαν πάλι "αγωνιστικό" δελτίο
Παρατηρήσεις:[justify:d1b99gux][1] Στο ανωτέρω ποσοστό του μετόχου κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΡΗ, ήτοι 25,635%, συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου, ήτοι 15,446%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι 10,19%, είναι μέσω της ελεγχόμενης εταιρίας LOVE RADIO BROADCASTING ΑΕ, βάσει των άρθρων 7& 8 του ΠΔ 51/92.[/justify:d1b99gux][justify:d1b99gux][2] Στο ανωτέρω συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΡΗ, ήτοι 25%, συμπεριλαμβάνεται άμεσο ποσοστό, ήτοι 13,581%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι 11,419%, είναι μέσω της ΠΡΕΣ-ΕΛΛΑΣ A.E.[/justify:d1b99gux]