To ALTER στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Τετ 27 Νοε 2024, 16:29
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: To ALTER στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 106563 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Παράθεση από: "BLUEANGEL"
Πιο πιθανό είναι το αλτερ να γίνει real tv και να <<σαρώσει>> τα πάντα στο ενημερωτικό κομμάτι των media..

φίλε μου ακόμα και να ίσχυαν όλα αυτά που είπες δεν βλέπω λόγο να σαρώσει και θα συμφωνήσεις κι εσύ αν ρίξεις μια ματιά στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων και στις ακροαματικότητες πρίν την άφιξη της ελληνοφρένιας ...
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Φίλε  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε το blog των εργαζομένων του άλτερ το παρακολουθώ απο τις πρωτες μέρες της επίσχεσης που έχουνε κάνει και μην ανησυχείς έχω πλήρη εικόνα για το θέμα γιαυτο και έχω τη δική μου άποψη.Είμαι με την πλευρά των εργαζομένων φυσικά αλλα δε καταλαβαίνω το λόγο γιατι δε γίνονται αντιληπτά αυτά που προανέφερα πρίν.Ενας σταθμός-μία εταιρεία-ένα εργοστάσιο-ένα κράτος διοικείται απο κάποια άτομα.Αν οι εργαζόμενοι κάνουν συνεχόμενη απεργία το πιο λογικό που μπορεί να συμβεί,ποιό είναι? Νομίζω είναι αυτονόητο που θα καταλήξει αν δε πληρώνονται για λίγο ακόμα λογαριασμοί στη ΔΕΗ,χωρίς τεχνικούς και χωρίς τζίρους για να βγουν τα λειτουργικά του ΠΆΓΙΑ έξοδα...Για να αποφεχθεί όλο αυτο τί πρέπεΙ να γίνει??? να βρεθεί λύση.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ και εχουν απολυτο δίκιο.Τώρα αν μερικοί προτιμούν έτσι το αλτερ (με 8 % τηλεθέαση (???)) με απεργιακά δελτία &  να το βλέπει μόνο όποιος μένει στην αθήνα και ιδίως μέσω του αναλογικού δέκτη του (γιατι ας μη κοροιδευόμαστε μεσω digea ο σταθμός ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ με τέτοια υποβάθμιση που έχει υποστεί) και φυσικά ιδίως τώρα που τελείωσε και απο το μπουκέτο NOVA ο σταθμός τοτε...τι να πω....Επομένως παιδιά κακά τα ψέμματα αν η εργοδοσία και η διοίκηση δεν λάβουν άμεσα αποφάσεις να δώσουν μία βιώσιμη λύση, ο σταθμός ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ  για πάντα   & η τηλεοπτική πίττα  θα χάσει ένα πολύ καλό και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ (σε σημείο που ενοχλεί και είναι ενας σημαντικός παράγοντας που ο σταθμός επαθε οτι επαθε) ενημερωτικό της κομμάτι που το έχει ανάγκη ο κόσμος σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, και τοτε οι εργαζόμενοι πάνε για τον ΟΑΕΔ....Εμείς απο δώ δε μπορούμε να διοικήσουμε ούτε να δώσουμε λύση παρα μόνο να πούμε την άποψή μας....εξάλλου ανέφερα τον Ν.Χατζηνικολάου γιατί έιναι το πιο δυνατό χαρτί του σταθμού,είναι επιχειρηματίας,έχει άμεση σχέση με τους Κουρήδες και κατα τη γνώμη μου είναι η μόνη σωσίβια ελπίδα για το σταθμό.Τον τρόπο ας τον βρεί αυτός....Αυτό που ειπα εγώ μαζί με 2-3 πλάνα λύσεων που συζητήθηκαν κατα καιρούς για να σωθεί ο σταθμός...και μόνο

Οσο για την ελληνοφρένεια,δεν έχει καμμια σχέση με το άλτερ ,ο σταθμός ήδη τους τελευταίους μήνες κατείχε την 1η θέση στα δελτία ειδήσεων και για απόδειξη έιδαμε περυσι που ο σκαι την είχε στο ενεργητικό του και μαλιστα ως lead in στο δελτιο ειδήσεων του τι τηλεθεάσεις έκανε...εξάλλου εδώ μιλάμε για το αλτερ και την dream team της ενημέρωσης που είχε στο πρόγραμμά του κι όχι προσωπικα για τον Χατζηνικολάου και το real group & τι ακροαματικότητες κάνει η πόσες real news πουλάει....:yernuts
BLUEANGEL

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Συγγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτησή σας, αλλά BLUEANGEL, προτιμώ 1000 ΦΟΡΕΣ το πρόγραμμα που εκπέμπει ΤΩΡΑ το Alter, παρά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που σέρβιρε κάθε μέρα (με τον "Αυτιά" που έκανε "Πολύ Μπλα Μπλά", λέγοντας ότι "Υπάρχουν Άνθρωποι" σαν τους πανελιτζήδες του Χατζηνικολάου, υπό τη συνοδεία της ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ Αννίτας Πάνια). Αυτό που βλέπω εγώ τώρα στον δέκτη μου, είναι ένα καθαρά ανθρώπινο πρόγραμμα, που επικοινωνεί άμεσα με την κοινωνία και τα προβλήματά της. Και δες, έστω από την Digea, μια φορά το απεργιακό δελτίο ειδήσεων του Alter, και θα δεις πόση απήχηση έχει σε όλο τον κόσμο, που κανονικά μόλις άκουγε Alter, έφτυνε τον κόρφο του. Όσο για το οικονομικό, από τότε που μπήκε στο 99 το Alter, όλα διευκολύνθηκαν. Αν δε, το αναλάβουν το κανάλι αποκλειστικά οι εργαζόμενοι, τότε και οι μέτοχοι θα απαλλαγούν από τα χρέη τους, και οι εργαζόμενοι θα κάνουν την καλύτερη δουλειά, και σε πρόγραμμα και σε οικονομικά επίπεδα. Πες με ονειροπόλο, πες με ότι άλλο θέλεις, αλλά έτσι θα δούμε μια τηλεόραση, που ΟΛΟΙ εδώ και 20κάτι χρόνια, που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση, περιμένουμε. Και να αναφέρω και πάλι, ότι ο Χατζηνικολάου απέκλεισε το ενδεχόμενο εξαγοράς του Alter από την Real Group. Οπότε, ας τον βγάλουμε από την κουβέντα...

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ναι αλλα φίλε  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε είσαι εκτός θέματος...Εγώ μίλησα για το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ κομμάτι του σταθμού και τίποτε αλλο...Και αυτό είναι καθαρα υποκειμενικό το πως το βλέπει ο καθένας...Ομως εγώ έβλεπα ενα σταθμό να ''ενοχλούσε'' πολλες φορές με τις αποκαλύψεις και τη σωστη ενημερωση (που αλλοι απεκρυβαν ) που έκανε για πολλα ΕΘΝΙΚΑ θέματα π.χ. ο Κώστας Χαρδαβέλλας τελευταία ή ακόμη και οι πανελίστες δημοσιογράφοι του δελτίου του Χατζηνικολάου τελευταία είχαν μια πίο αντικειμενική άποψη για το χαλι αυτης της χώρας και είχαν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ & ΓΝΩΜΗ ασκώντας την κριτική που έπρεπε και εκεί που έπρεπε δίχως να ''τριζει'' η καρεκλα τους η κινδυνευοντας απο απολυση επειδη ο εργοδότης τους τυγχανει να είναι μεγαλοεργολαβος η μεγαλοεφοπλιστης που τα είχε κάνει πλακακια με την εκαστοτε κυβερνηση επειδη δεν κανει το ''παπαγαλακι'' τους....Τουλαχιστον στο αλτερ τετοια ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ενημερωση ΣΧΕΔΟΝ δεν υπηρχε...Αυτο υπογραμιζω οτι ενοχλουσε...αυτο λειπει και αυτο θα λειψει...Ουτε η Αννιτα μας λειπει ουτε οι χιλιοπαιγμενες επαναληψεις του Σεφερλη ουτε και τα ζουζουνια...Εξάλλου ο σταθμος επαιζε μπαλα στην ενημερωτικη αρενα των ΜΜΕ...Αν θέλει κάποιος σωστη ενημέρωση ας δει το προσφατο προπανγαδιστικο ντοκυμαντερ του 1821 που λεει οτι επι τουρκοκρατιας οι Ελληνες τα περνουσαμε ομορφα και ειχαμε και αναπτυξη η αλλιως σωστη ψυχαγωγιανα γυρισει το δεκτη του και να δει τα ελεεινα τουρκικα σηριαλ που παιζουν τα μεγαλα καναλια,τους 5 μοδιστρους να σου αλλαζουν το σεξαπιλ η κεντρικά δελτια ειδήσεων που προβαλλουν πως θα κανεις αυξηση σιλικονης στο στηθος και να πας στα πιο in σοκακια της μυκονου και της αραχωβας ενω εκει εξω η χωρα καταρρεει,η ανεργια φτανει στο 25 % ,η αστεγοι πεθαινουν της πεινας και πολλα παιδακια στα σχολεια λιποθυμουν απο τον υποσιτισμο...Δυστυχώς αυτα μονο στο αλτερ τα βλεπαμε...Αυτοι ομως ειμαστε εμεις η Ελληνες που η προπαγανδα των ΜΜΕ τόσα χρόνια και της ψευτογκλαμουριας μας έκανε ακομη και σήμερα να μην εχουμε παρει χαμπάρι τι συμβαινει...

Κι Επειδη φιλε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε μιλησες για τους πανελιστες του Χατζηνικολαου, Ο δημοσιογραφος στο παρακατω βιντεο παρολο που ανηκει στην ερτ,μονο απο το αλτερ (τυχαιο?) ως καλεσμενος καταφερε να πει αυτα που μπορεσε να πει και παλι του εκοψαν την εκπομπη για μηνες ...τυχαιο? δε νομιζω....ας τολμούσε να βγει στο μεγκα να τα πει ....

αυτα....sorry απο τους διαχειριστές για το off topic αλλα πρεπει να λεμε τα πραγματα ως εχουν καμμια φορα...

ευχομαι μια μέρα να σωθει αυτος ο σταθμος,για τους εργαζομενους που κανουν πολυ καλη δουλεια αλλα και για τη σωστη ενημερωση των Ελλήνων...
BLUEANGEL

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ναι παιδιά, ΤΕΛΟΣ τα  :offtopic! Εδώ δεν συζητάμε το πρόγραμμα του ALTER και αρκετά κράτησε αυτή η συζήτηση! Όποιος θέλει να τη συνεχίσει, ας ανοίξει νέο θέμα! Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόησή σας!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Θα πω αυτό, και κλείνω. Δεν είμαι καθόλου εκτός θέματος. Κι εγώ για το ενημερωτικό κομμάτι έγραψα. Για την ενημέρωση του Alter επί Χατζηνικολάου (και λίγο πιο πριν) συμφωνώ κι επαυξάνω, πως είχε βελτιωθεί αισθητά. Αλλά το κανάλι ήταν τέλειο. Είχε και σοβαρά ελαττώματα, που υποβάθμιζαν κατά πολύ την ποιότητά του, τα οποία αναφέρω παραπάνω. Και οι εργαζόμενοι του Alter, που βγαίνουν τώρα στο γυαλί, είναι η κορμοστασιά του δελτίου του Χατζηνικολάου, οπότε βγάζει (κατ εμε) το ίδιο και λίγο καλύτερο αποτέλεσμα. Και μακάρι, όπως είπες, να σωθούν το κανάλι, και όλες οι θέσεις εργασίας. Τέλος πάντων, για να ξαναγυρίσουμε στο τεχνικό κομμάτι του νήματος, μιας που μας έκραξε και ο mcelliot_g, βελτιώθηκε η εικόνα του Alter από την Digea, λόγω της απόσυρσης των καρτών slide, που "την έλεγαν" (δίκαια) στον Κουρή, και αντικατάστασής τους, από πιο στατικές. Καλό θα ήταν πάντως, αν ξαναέβαζαν τις κάρτες, σε μαύρο φόντο με λευκά γράμματα, όπως στις 15 του Δεκέμβρη, μετά την "αλητεία" της Digea...

Αποσυνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
ΟΚ μπλα μπλα μπλα.... :crazy:
Μιλατε για το προγραμμα αλλα εμεις οι παρακατιανοι των παραμεθοριων περιοχων, το εν λογω καναλι εξαφανιστηκε απο τις οθονες μας εδω και αρκετες εβδομαδες, απολαμβανουμε τωρα ενα ωραιοτατο ερτζιανο χιονακι εν αναμονη του αυθεντικου που μας το υποσχεθηκαν για αυριο Τεταρτη...

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Έχεις δίκιο φίλε μου. Αυτοί που τη πληρώνουν στο τέλος είναι οι τηλεθεατές και μάλιστα της επαρχίας!

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Αυτη τη στιγμη και τουλαχιστον εδω και μια ωρα (τοτε το διαπιστωσα) , ο πομπος του Alter απο Υμηττο (27 Uhf) ειναι κλειστος και η συχνοτητα ειναι κενη.
Απο Παρνηθα (62 Uhf) (απ' οσο μπορω να δω καθ'οτι κανω ληψη απο Υμηττο, οποτε εχω χαλια ληψη απο Παρνηθα) εκπεμπει ακομα.
Αν καποιος λαμβανει κανονικα απο Παρνηθα, παρακαλειται να μας πει πως παιζει απο εκει (με κανονικη ισχυ η χαμηλοτερη).

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Η λήψη απο το κανάλι 62 της Πάρνηθας στα νότια της Βοιωτίας είναι κανονική.Καμία αλλαγή σε ισχύ ή ποιότητα εικόνας.Παίζει όπως την καλή εποχή λειτουργίας του.Τα σέβη μου...
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Να λοιπόν, γιατί έκλεισε το Alter από Υμηττό:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Alter δεν εκπέμπει αναλογικά με απόφαση του κ Στάθη Γκότση, που πρόσφατα ανέλαβε νέος πρόεδρος του ΔΣ της "Ελεύθερης Τηλεόρασης", ο οποίος έδωσε εντολή και «έπεσε» το σήμα από τον Υμηττό και απειλεί να κάνει το ίδιο και με το σήμα της Πάρνηθας με εισαγγελική παρέμβαση.

Η φαρσοκωμωδία συνεχίστηκε με την δήλωση του ιδίου πως το θέμα ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ και πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ να ανοίξει διάλογο μαζί μας. Μάλιστα μας κατηγόρησε για φθορά ξένης περιουσίας, για κατασπατάληση ηλεκτρικού ρεύματος και για αναρχική συμπεριφορά .
Παραδέχθηκε πως οι σημερινές ενέργειες ήταν με απόφαση του ιδίου και πως δεν θα ανεχθεί να συνεχιστεί αυτή η «κατάληψη». ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ πως σε οποιαδήποτε περαιτέρω δική μας ενέργεια σχετικά με τον Υμηττό θα μας στείλει την Αστυνομία.

Εμείς από πλευράς μας οι Απλήρωτοι Εργαζόμενοι του Alter θέλουμε για ακόμη μια φορά να του απαντήσουμε πως :

Το ρεύμα θα είχε κοπεί από πολύ πιο νωρίς και ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΑΣ η διακοπή, για ανεξόφλητους λογαριασμούς από την πλευρά της διοίκησης, έχει παραταθεί .
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία «κατάληψη» αλλά περιφρούρηση των εγκαταστάσεων του σταθμού.
Η πρόθεση μας για υγιή διάλογο ουδεμία σχέση έχει με αναρχικές, όπως τις ονομάζει, συμπεριφορές.

Με ποιο δικαίωμα διακόπτεται αυθαίρετα η εκπομπή του σταθμού μέσω Υμηττού ;

Πόσο νόμιμο είναι να σου έχει παραχωρηθεί από το κράτος η πανελλαδική άδεια και να μην εκπέμπεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ;

Ποιές είναι οι νόμιμες ενέργειες που έχετε κάνει προκειμένου να διασφαλίσετε το σήμα την στιγμή που δεν εκπέμπει μέσω της Nova και της Digea ;

Με αυτή τους την ενέργεια το Διοικητικό Συμβούλιο δεν απαξιώνει την ίδια την εταιρεία και την υπαγωγή της στο άρθρο 99 ;

Επίσης αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από την σιωπηλή στάση του ΕΣΡ και των υπολοίπων υπευθύνων."

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
ΤΕΛΟΣ το ALTER απο την Digea!Μπαρες παιζουν πλεον απο τη συχνοτητα του...

Αποσυνδεδεμένος PanagiotisP

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: ΒορειοΔυτική Θεσσαλονίκη
Μάριε με πρόλαβες. Πλέον, μαζί και με το κλείσιμο του πομπού απο τον Υμηττό, έχουμε το οριστικό ΤΕΛΟΣ του ALTER.
Δύσκολα να ανοίξει ο σταθμός αφού η διοίκηση δεν έχει σκοπό να δώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
Κρίμα...

Αποσυνδεδεμένος AnDas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Ούτε αναλογικά από Πάρνηθα παίζει αυτή τη στιγμή...

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Με άλλα λόγια, δεν εκπέμπει πλέον, πουθενά. Αιωνία του, η (τηλεοπτική) μνήμη... :(

edit: Web TV έγινε τελικά, το Alter. Εδώ, στο  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε εκπέμπεται προς το παρόν, μόνο το "Μου Χρωστάς Δε Σου Χρωστάω" του Φιλίππου Νικολάου...

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Δυστυχως, οντως δεν εκπεμπει καθολου πλεον το Alter.
Μεχρι τις 9 το πρωι επαιζε κανονικα απο Παρνηθα (62 Uhf) και απο τη Digea με τα γνωστα προβληματα.
Στις 13:00 ειχε κλεισει ο πομπος της Παρνηθας.
Στις 14:30 επαιζε μονο απο τη Digea με τα γνωστα προβληματα. Μετα ειδα το "Κωνσταντινου και Ελενης". Στις 15:30 που ξαναγυρισα στο Alter επαιζε πλεον μπαρες.
Λυπαμαι πραγματικα και ευχομαι στους εργαζομενους του Alter τα εξης:
1) Να βρουν καπου αλλου δουλεια, ολοι τους!
2) Να παρουν καποια στιγμη (ελπιζω το συντομοτερο δυνατον) τα δεδουλευμενα τους για το Alter (ειτε ξανανοιξει ο σταθμος, ειτε οχι).
Δεν εχει νοημα να πω κατι αλλο. Εχει ο καιρος γυρισματα για ολους...
Συγνωμη για το off-topic!

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Μόνο πλέον στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ότι έχουν να πουν ή να δείξουν. To αλτερ πέθανε, ζήτω το νεο αλτερ (κοντρα). Γιατί δε νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση οτι ο κουρής θα εκμεταλλευτεί τη συχνότητα προς όφελος του νέου του καναλιού. Ποιός άλλωστε θα τον εμποδίσει; Περισσότερα και εδώ: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
:offtopic fasma  ακομα βλεπεις κων/νου και ελενης ; κριμα

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
νομιζετε οτι θα ζησουν οι αλλοι?εχει να πεσει κλεισιμο σε πολλους σταθμους
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Κανονικά ο κ.Ρέστης και το mtv πρέπει να πάρει τη συχνότητα για πανελλαδική κάλυψη!
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
:offtopic ειδικά αυτό με το ΜΤV ΟΧΙ!!! πόσα realities να αντέξω ο ανθρωπος
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Βόλος
Συμφωνώ με αυτό που έγραψες :offtopic . Ψυχαγωγικό κανάλι έχει γίνει παρά μουσικό αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι αυτό πρωτοπορεί και όλα τα υπόλοιπα μουσικά ακολουθούν.

:ontopic τώρα.

Τα έχουμε ξαναγράψει για την πανελλαδική εμβέλεια του ΜΤν και τα προβλήματα περί αυτής. Είναι ή ευκαιρία του...αλλά άλλος έχει το μαχαίρι...

Φιλικά πάντα Σταύρο.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
:offtopic διαφωνώ με την λογική realities=entertainment αλλά διαφωνώ και με την αντίστοιχη λογική του παίζω 3 κασέτες με video clip συνέχεια και ώπ! έχω μουσικό κανάλι... ή παίζω το τελευταίο clip της σουλας μπούλας γιατι λέω οτι πρέπει να έχω "ελληνική ζώνη" όχι δέν θα πάρω συγνώμη όπως λένε και οι dire straits στο "money for nothing" : ... i want my mtv

:ontopic στο blog των εργαζομένων λέει οτι η πάρνηθα είναι ακόμα ανοιχτή μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει? (δυστυχώς έχω το παρτάλι του αττικα στην 63 και σπάει 1 κανάλι πάνω κάτω στην περιοχή μου χωρίς ενισχυτή!)
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πάλι  :offtopic ρε παιδιά? Τόσο δύσκολο είναι να ανοίξετε νέο νήμα να συζητήσετε τις ανησυχίες για το πρόγραμμα και το μέλλον του ALTER? Φτιάξτε νέο topic για να είστε και  :ontopic !  ;)
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "radiophonic"
:offtopic fasma ακομα βλεπεις κων/νου και ελενης ; κριμα

:offtopic Φιλε ενταξει, σιγουρα εχει πολυπαιχτει οσο καμια αλλη σειρα, αλλα (κατα γενικη ομολογια) ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν περασει απο την Ελλληνικη τηλεοραση. Παντως ενα περιεργο πραγμα, οσες φορες και να το δω δεν το βαριεμαι καθολου.
Πλεον την τηλεοραση την ανοιγω συχνα για να δω μονο "Κωνσταντινου κι Ελενης" και "Ραδιο Αρβυλα". Και φυσικα και για τις ειδησεις.
Κατα τ' αλλα κανω συνηθως ζαπινγκ αλλα πλεον δυσκολα θα πετυχω κατι που θα μου κεντρισει το ενδιαφερον. Π.χ. τωρα τελευταια αν πετυχω καμια φορα το "Just for Laughs" στο Μακεδονια μπορει να το αφησω εκει και να το δω. Γενικα ειμαι πιο πολυ ανθρωπος του ραδιοφωνου και οχι τοσο της τηλεορασης.
Στο Alter, το "Debtocracy" κατα τυχη το πετυχα αλλα επειδη ηταν ενδιαφρον και μας αφορα ολους (σαν Ελληνες) καθισα και το παρακολουθησα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
κωσταντινου και ελενης το κατεβασα για να δω τα επισοδεια που εχει ξεχασει ο αντεννα να βαζει και ειναι καμποσα.

οσο για το αλτερ απο τοτε που εκοψε τις ωραιες ελληνικες ταινιες που εβαζε καποτε πριν 10 χρονια καθε απογευμα κατα τις 5 τις εβαζε και αρχιζε να βαζει ολες αυτες τις κουττσομπολο εκπομπες ασε απο τοτε το πηρε απο κατω.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Το πράγμα, πλέον είναι απλό, για τον Κουρή. Αφού σταμάτησε την εκπομπή του Alter, θα διώξει όλους τους εργαζόμενους (σαν μέρος του σχεδίου για το 99) και θα μετονομάσει το κανάλι σε Kontra, πουλώντας παράλληλα το τωρινό Kontra (πρώην Τηλεφώς). Έτσι, και θα κρατήσει τις συχνότητες του Alter, και την πανελλαδική του εμβέλεια. Όσο για την μεταβίβαση της πανελλαδικής εμβέλειας σε μουσικό σταθμό, προτιμώ 1000 φορές να χαθεί ή να μεταβιβαστεί στο Mad, παρά να παει το ελληνικό MTV. Δεν χρειάζεται να επεκταθεί η αηδία αυτή, και στο πανελλήνιο... :sick:

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
κ τόσο καιρό δε μπορούσε να κανει αυτή τη μεταβίβαση(πώληση)?
δε ξερω, μπορεί να το κανει τωρα?

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό γιατί τυπικά οι συχνότητες και το κανάλι ανήκουν στην εταιρία ελεύθερη τηλεόραση α.ε. και όχι μόνο στον κουρή.
Δεν θα γλιτώσει το να βάλει το χέρι στην τσέπη το θέμα είναι για ποιο λόγο ακριβώς και πόσο βαθιά.
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
:offtopic Μαλιστα ο ενας βλέπει κωνσταντίνου και ελένης και άλλος έχει avatar τον σφακιανάκη ...  
Καλα το αλλο με το mad απλά ήρθε και με αποτελείωσε  :offtopic  

:dead
Οσο για το αλτερ μια χαρά θα το πάρει μπαμ μπαμ ο νέος επενδυταράς αφού η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας είναι καθαρός χρυσός. Το κόντρα δεν έχε καμία βλέψη για πανελλαδική εκπομπη. Τι να την κανει οταν υπαρχουν 2 ψηφιακες πλατφόρμες που το μεταδίδουν και 10αδες τοπικοί σταθμοί που το αναμεταδίδουν + το νετ που του επιτρέπει να στλένει σε όλο τον κόσμο την σαβούρ..εεε την εικόνα του ήθελα να πω. Τσάμπα πράμα ούτε μηχανήματα ούτε τεχνικοί ούτε τίποτα. Ασε που μπορεί να βρίζει άνετα χωρίς να τον (πολυ)κυνηγάει η εεττ το εσρ κλπ ;)

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (11:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (11:24)
* Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (08:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:33)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:28)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (17:25)