Ηλία, είχα μπλέξει με το Συνέδριο και παράλληλα με τις δουλειές μου και δεν μου έμενε ώρα να κοιμηθώ. Το νέο από τα ψηφιακά είναι ότι μάλλον θα αλλάξουν την συχνότητα στον Blue Sky, για να μπορέσουμε να σηκώσουμε ισχύ από την Αίγινα. Αγοράσαμε νέους πομπούς, για διάφορες περιοχές, που τους περιμένουμε μέχρι τις 10 Αυγούστου. Επίσης θα έχουμε κάποια συνάντηση με την Πολιτεία, για να επανεξεταστούν οι Χάρτες. Ήδη έχουμε μαζί με τους καθηγητές Παπατσώρη, Ζαχαρόπουλο και Μάντακα από καιρό επεξεργαστεί ορισμένα στοιχεία ανακατανομής των Χαρτών, με γεωπολιτικά κριτίρια και επιλογή στρατηγικότερων σημείων εκπομπής. Ακόμη τα DVD ολόκληρου του συνεδρίου δεν τα έχω παραλάβει, για να τα επεξεργαστούμε, αλλά ο κάμεραμαν της Ενώσεως έχει τραβήξει πλάνα από την ομιλία μου και την ομιλία του Γραμματέα και τα έχω σηκώσει στο site της Ε.ΠΕ.Κ. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε Να δούμε τώρα τι θα κάνω με την Βουλή, γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να τους τρέχω στα δικαστήρια, για ασφαλιστικά μέτρα. Μακάρι να μην μου κάνουν ιδιαίτερη ζημιά. Στην Βοιωτία, αν κάνουν παρεμβολή, εκεί έχω το Χλωμό που παίζει. Για την Εύβοια με νοιάζει περισσότερο. Χαιρετισμούς.