Τηλεοπτικό τοπίο στον ΕΒΡΟ(Αλεξ/πολη, Ορεστιάδα, Δίκαια κτλ)
Τετ 18 Δεκ 2024, 14:26

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο στον ΕΒΡΟ(Αλεξ/πολη, Ορεστιάδα, Δίκαια κτλ)  (Αναγνώστηκε 71754 φορές)

0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #30: Δευ 18 Αυγ 2008, 16:05 »
Ευχαριστω πολυ.παντως φιλε μου δεν ειναι τελειως τρελο να βρισκομαστε στον εβρο και να πιανουμε καναλια απο πηλιο και λιχαδα σχεδον καμπανα ενω η θασος μετα δυσκολιας βγαινει?θα πεις μια θαλασσα μας χωριζει στην ευθεια!ομως εδω που μενω στον πεπλο βρισκομαι στο εσωτερικο του νομου αρκετα μακρια απο τη θαλασσα!αξιοσημειωτο επισης να πω οτι το χωριο εχει υψομετρικες διαφορες με αποτελεσμα σε αλλους να μη βγαινει ουτε η πλακα,και να τους βγαινει το πυθιο η να πιανουν απο το τοπικο κεραιοσυστημα.κι εγω λιχαδα?

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #31: Δευ 18 Αυγ 2008, 16:12 »
Να σου πω μονο φιλε οτι το αστρα το λαμβανω καμπανα μονο μερικες ωρες και κυριως τη νυχτα.ποτε ποτε χανεται και εντελως και υπερισχυει το νοβα βουλγαριας στην ιδια συχνοτητα.γενικα εχω παρατηρησει οτι οι καλυτερες ληψεις των καναλιων γινονται νυχτα.γιατι συμβαινει αυτο?τωρα που μιλαμε πιανω καμπανα σκαι στα 54 απο που ειναι αυτο?

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #32: Δευ 18 Αυγ 2008, 16:18 »
Απο Πήλιο είναι η 54.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #33: Δευ 18 Αυγ 2008, 19:06 »
Παράθεση από: "Xristos Peplos"
Ευχαριστω πολυ.παντως φιλε μου δεν ειναι τελειως τρελο να βρισκομαστε στον εβρο και να πιανουμε καναλια απο πηλιο και λιχαδα σχεδον καμπανα ενω η θασος μετα δυσκολιας βγαινει?θα πεις μια θαλασσα μας χωριζει στην ευθεια!ομως εδω που μενω στον πεπλο βρισκομαι στο εσωτερικο του νομου αρκετα μακρια απο τη θαλασσα!αξιοσημειωτο επισης να πω οτι το χωριο εχει υψομετρικες διαφορες με αποτελεσμα σε αλλους να μη βγαινει ουτε η πλακα,και να τους βγαινει το πυθιο η να πιανουν απο το τοπικο κεραιοσυστημα.κι εγω λιχαδα?
Φίλε Χρήστο, καλησπέρα και από εμένα!
Είναι απίθανο που γύρισα από τις διακοπές και ανακάλυψα την εκπληκτική αναφορά σου! Είσαι ο άνθρωπός μου!
Για τις λήψεις σου θα φτιάξω αναλυτικότατο πίνακα το βράδυ!
Σ' ευχαριστούμε πολύ που συμπληρώνεις το πάζλ των λήψεων στην περιοχή!
Ερώτηση (θα ακολουθήσει καταιγισμός το βράδυ...:lol: : )
Το Οζούν Κοπρού είναι δυνατον να μη σου βγαίνει καθόλου? Θυμίζω 28 TRT2, 31 TRT3, 41 TRT4! Στις Φέρες βγαίνει χωρίς κεραία!
Καλά οι λήψεις από Λιχάδα με έχουν στείλει! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #34: Δευ 18 Αυγ 2008, 22:13 »
Και κατι αλλο σημαντικο που ξεχασα να πω ειναι οτι πλεον γινεται η μεταφορα του κεραιοσυστηματος του υδραγωγειου σε ενα νεο χωρο που βρισκεται στο απεναντι υψωμα προς τους κηπους!ηδη τα καναλια που εχουν μεταφερθει εκει μεχρι σημερα ειναι το μεγκα στα 61,το δελτα στο 58,το θρακηνετ στα 56 και το ροδοπη στα 33!στο κεραιοσυστημα του πεπλου εχουν απομεινει τωρα το αλτερ στα 44,το αλφα στα 50,το αντ1 στα 59 και το σταρ στα 67.σε λιγες μερες θα φυγουν κι αυτα και το κεραιοσυστημα θα καταργηθει οριστικα!
    χρηστο η μεταφορα αυτη θα βοηθησει ετσι ωστε να υπαρχει καλυτερη εικονα εδω στο τυχερο και προβατωνα;Δηλαδη θα χρειαστει να στρεψουμε εκ νεοου τις κεραιες μας αλλου;

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #35: Δευ 18 Αυγ 2008, 23:44 »
Παράθεση από: "TRONIX"
Και κατι αλλο σημαντικο που ξεχασα να πω ειναι οτι πλεον γινεται η μεταφορα του κεραιοσυστηματος του υδραγωγειου σε ενα νεο χωρο που βρισκεται στο απεναντι υψωμα προς τους κηπους!ηδη τα καναλια που εχουν μεταφερθει εκει μεχρι σημερα ειναι το μεγκα στα 61,το δελτα στο 58,το θρακηνετ στα 56 και το ροδοπη στα 33!στο κεραιοσυστημα του πεπλου εχουν απομεινει τωρα το αλτερ στα 44,το αλφα στα 50,το αντ1 στα 59 και το σταρ στα 67.σε λιγες μερες θα φυγουν κι αυτα και το κεραιοσυστημα θα καταργηθει οριστικα!
    χρηστο η μεταφορα αυτη θα βοηθησει ετσι ωστε να υπαρχει καλυτερη εικονα εδω στο τυχερο και προβατωνα;Δηλαδη θα χρειαστει να στρεψουμε εκ νεοου τις κεραιες μας αλλου;
Ηλία μου έχω την εντύπωση ότι μάλλον λαθεμένα γύρισαν την κεραία στον Πέπλο, καθώς δεν βλέπω να παρεμβάλλει κάτι ενδιάμεσα για να μη βγαίνουν τα κανάλια του Πυθίου καθαρά! Λογικά οι Κήποι θα βγαίνουν προς τον Προβατώνα (ήδη λαμβάνεις), το ότι όμως πολλά κανάλια δεν τα λαμβάνεις καλά είναι θέμα ισχύος και τοπικής εγκατάστασης και όχι οπτικής επαφής! Είναι απαράδεκτο να καλύπτουν τόσο μεγάλη απόσταση με πομπούς μόλις των 2-5 Watt, ενώ η Λευκίμη που είναι ιδανική να μένει τόσο ανεκμετάλλευτη! Αν όμως τεθεί ζήτημα γυρίσματος της κεραίας, πες τους τη γνώμη σου για το Πύθιο!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #36: Τρι 19 Αυγ 2008, 01:23 »
Λοιπον παιδια θα απαντησω στα ερωτηματα σας.και χαιρομαι που σας βοηθαω.κατ αρχας τα τουρκικα καναλια απο το ουζουν κιοπρου δεν βγαινουν στον πεπλο λογω του οτι τα κοβει το μεγαλο υψωμα προς τους κηπους που τωρα γινεται εκει πανω το νεο κεραιοσυστημα.ο λογος μεταφορας των κεραιων γινεται με ευθυνη του δημου φερων λογω του οτι το κεραιοσυστημα της δεξαμενης βρισκεται πολυ κοντα σε κατοικημενη περιοχη και συγκεκριμενα στην αυλη ενος σπιτιου!ετσι οι κατοικοι ψηφισαν την απομακρυνση του.

• Satleo Maniac
Γεια
« Απάντηση #37: Τρι 19 Αυγ 2008, 01:55 »
Φιλε μου θα σου αναφερω τα τουρκικα που παρατηρω η εχω κατα καιρους παρατηρησει στον πεπλο στα UHF.22 ΤΡΤ 2 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ 23 SHOW TV ΙΔΙΩΤΙΚΟ?25 ΤΡΤ 3 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ39 ΤΡΤ 2 ΚΕΣΣΑΝΗ 43 ΤΡΤ 4 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ 44 ΤΡΤ 3 ΚΕΣΣΑΝΗ 45 Α TV ΙΔΙΩΤΙΚΟ? 47 ΤΡΤ 1 ΚΕΣΣΑΝΗ 51 ΤΡΤ 1 ΥΨΑΛΑ 60 ΤΡΤ 4 ΚΕΣΣΑΝΗ.ΑΥΤΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΠΥΘΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΛΟ.ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ.ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΨΙΧΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 61 ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙ.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #38: Τρι 19 Αυγ 2008, 02:06 »
Το νεο κεραιοσυστημα βρισκεται κατω απο της κεραιες κινητης τηλεφωνιας στους κηπους.απο το τυχερο μπορει να παρατηρηθει ανετα ιδιως τη νυχτα οπου φαινονται τα φωτακια των κεραιων!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #39: Τρι 19 Αυγ 2008, 02:09 »
Περιμενω παρατηρησεις σας παιδια!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #40: Τρι 19 Αυγ 2008, 23:15 »
παντως κατα τη γνωμη μου το τυχερο λαθος επιλεγει τον πεπλο για ληψη των καναλιων.μην ξεχναμε οτι στο κεραιοσυστημα του πεπλου δεν υπαρχει ο σκαι!οποτε το πυθιο βολευει καλυτερα και για αυτη την περιπτωση...

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #41: Τετ 20 Αυγ 2008, 20:50 »
Ηλία έχεις κάτα τύχη παρατηρήσει αν καμιά κεραία στην περιοχή κοιτά προς τα βόρεια στο Πύθιο ή όλοι λαμβάνουν από Πέπλο στον Προβατώνα?

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #42: Τετ 20 Αυγ 2008, 20:55 »
Λοιπον παιδια θα απαντησω στα ερωτηματα σας.και χαιρομαι που σας βοηθαω.κατ αρχας τα τουρκικα καναλια απο το ουζουν κιοπρου δεν βγαινουν στον πεπλο λογω του οτι τα κοβει το μεγαλο υψωμα προς τους κηπους που τωρα γινεται εκει πανω το νεο κεραιοσυστημα.ο λογος μεταφορας των κεραιων γινεται με ευθυνη του δημου φερων λογω του οτι το κεραιοσυστημα της δεξαμενης βρισκεται πολυ κοντα σε κατοικημενη περιοχη και συγκεκριμενα στην αυλη ενος σπιτιου!ετσι οι κατοικοι ψηφισαν την απομακρυνση του.
Χρήστο κατά κάποιο τρόπο είσαι τυχερός που δεν λαμβάνεις το Ουζούν Κιοπρού!
Όσο για το Center που αναφέρεις  στο 49, μου έκανε πολύ εντύπωση καθώς πέρυσι στην Αλεξανδρούπολη δεν το θυμάμαι καθόλου να βγαίνει πέραν της ελαφριάς παρεμβολής που έκανε από Θασο στο 30 της ΝΕΤ! Μόνο αν η κεραία γύριζε Θάσο ισχυροποιούταν αν και πάλι ήταν αδύνατο να υπερκαλύψει τη ΝΕΤ της Πλάκας!
Στο 49 λαμβανόταν κανονικά το ΕΝΑ!
Ακόμα περιμένω screenshots φίλε! 8)

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #43: Τετ 20 Αυγ 2008, 21:51 »
καταρχην να διευκρινησω οτι διαμενω σε ενα συγκροτημα με πολλα δωματια οπου υπαρχει κεντρικη εγκατασταση δυστιχως δεν μπορω να γυρισω την κεραια θα δοκιμασω καποια στιγμη να βαλα δικια μου κεραια στο μπαλκονι ομως ειναι αδυνατο να την γυρισω πυθιο γιατι εχω εμποδιο,η θα προσπαθησω να μιλησω με τον ιδιοκτητη να φερει τον τεχνικο που τα περασε για να διορθωσει την κατασταση .Ευτιχως βεβαια που εχω και την τριsk@t@ρατη και ειμαι ενταξει απο εικονα.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα παρατησω και τα υπολοιπα.χρηστο εισαι σιγουρος πως αν στραφει προς κηπους η κεραια οτι θα εχει καλη εικονα;Ηλια δεν διαπιστωσακαποια κερια προς πυθιο εδω στο προβατωνα.θα κοιταξω να δω καιστο τυχερο τι γινεται.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #44: Τετ 20 Αυγ 2008, 22:30 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Χρήστο κατά κάποιο τρόπο είσαι τυχερός που δεν λαμβάνεις το Ουζούν Κιοπρού!
Όσο για το Center που αναφέρεις  στο 49, μου έκανε πολύ εντύπωση καθώς πέρυσι στην Αλεξανδρούπολη δεν το θυμάμαι καθόλου να βγαίνει πέραν της ελαφριάς παρεμβολής που έκανε από Θασο στο 30 της ΝΕΤ! Μόνο αν η κεραία γύριζε Θάσο ισχυροποιούταν αν και πάλι ήταν αδύνατο να υπερκαλύψει τη ΝΕΤ της Πλάκας!
Στο 49 λαμβανόταν κανονικά το ΕΝΑ!
Ακόμα περιμένω screenshots φίλε! 8)
εχει περιπου ενα χρονο που το  center εκπεμπει στα 49 απο πλακα!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #45: Τετ 20 Αυγ 2008, 22:34 »
καταρχην να διευκρινησω οτι διαμενω σε ενα συγκροτημα με πολλα δωματια οπου υπαρχει κεντρικη εγκατασταση δυστιχως δεν μπορω να γυρισω την κεραια θα δοκιμασω καποια στιγμη να βαλα δικια μου κεραια στο μπαλκονι ομως ειναι αδυνατο να την γυρισω πυθιο γιατι εχω εμποδιο,η θα προσπαθησω να μιλησω με τον ιδιοκτητη να φερει τον τεχνικο που τα περασε για να διορθωσει την κατασταση .Ευτιχως βεβαια που εχω και την τριsk@t@ρατη και ειμαι ενταξει απο εικονα.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα παρατησω και τα υπολοιπα.χρηστο εισαι σιγουρος πως αν στραφει προς κηπους η κεραια οτι θα εχει καλη εικονα;Ηλια δεν διαπιστωσακαποια κερια προς πυθιο εδω στο προβατωνα.θα κοιταξω να δω καιστο τυχερο τι γινεται.
αυτη τη στιγμη αν στρεψεις την κεραια προς κηπους θα λαμβανεις κρυσταλλο τα μεγκα δελτα θρακηνετ ροδοπη.καλυτερα λοιπον να περιμενεις μεχρις οτου ολα τα καναλια μεταφερθουν εκει και να τη γυρισεις προς κηπους μια και καλη οριστικα.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #46: Τετ 20 Αυγ 2008, 22:50 »
αλλα κατα τη γνωμη μου προτιμησε το πυθιο.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #47: Πεμ 11 Σεπ 2008, 21:05 »
κατι ασχετο. Εχωπαρατηρησει οτι εδω στον Εβρο οι κεραιες vhf ειναι τοποθετημενες κατα παραξενο τροπο.Δηλαδη τα στοιχεια που υπαρχουν στην κεραια ειναι σε καθετη διαταξη αντι οριζοντια οπως συνηθιζεται .Γιατι αραγε; περιμενο την βοηθεια σας.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #48: Πεμ 11 Σεπ 2008, 22:14 »
Το ίδιο γίνεται και για την ΕΡΤ στον Αίνο στην Αρτα έχουμε και δω τις κεραίες κάθετα αντί οριζόντια.Μου θυμήζει τις πολώσεις αυτό.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #49: Παρ 12 Σεπ 2008, 02:31 »
Αυτό απλά σημαινει οτι κάπου η ΕΡΤ στην γειτονιά σας εκ΄πέμπει κάθετα.
Μήπως απο Θάσο?

καθετα παιζουν
>ειτε για να αποφύγουν παρεμβολές με γειτονικους πομπους που παιζουν οιζόντια στο ίδιο καναλι

>είτε για να μην θμπώνει η εικόνα αν περνά πάνω απο θαλασσα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #50: Παρ 12 Σεπ 2008, 02:34 »
κατι ασχετο. Εχωπαρατηρησει οτι εδω στον Εβρο οι κεραιες vhf ειναι τοποθετημενες κατα παραξενο τροπο.Δηλαδη τα στοιχεια που υπαρχουν στην κεραια ειναι σε καθετη διαταξη αντι οριζοντια οπως συνηθιζεται .Γιατι αραγε; περιμενο την βοηθεια σας.
Τίποτα το περίεργο!
Απλά η ΕΤ1 από Λευκίμη εκπέμπει σε κάθετη πόλωση!
Περίεργο όχι, αχρείαστο ναι! Το 9 των Τούρκων στην ίδια περιοχή είναι κανονικά σε οριζόντια πόλωση!
Νομίζω και από το Βίτσι ή το Βέρμιο έβγαινε μέχρι πριν κάποια χρόνια και η ΕΤ1 σε κάθετη πόλωση στα VHF1 και μάλιστα στο κανάλι 3!
Είχα λάβει αυτή την εκπομπή το 1999 στην περιοχή Φάληρο στη Θεσσαλονίκη με χάλια εικόνα, προφανώς κάτι θα "μάζευε" η UHF κεραία χωρίς τον ενισχυτή!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #51: Παρ 12 Σεπ 2008, 02:36 »
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
Αυτό απλά σημαινει οτι κάπου η ΕΡΤ στην γειτονιά σας εκ΄πέμπει κάθετα.
Μήπως απο Θάσο?

καθετα παιζουν
>ειτε για να αποφύγουν παρεμβολές με γειτονικους πομπους που παιζουν οιζόντια στο ίδιο καναλι

>είτε για να μην θμπώνει η εικόνα αν περνά πάνω απο θαλασσα.
Μιας και μου κατέχεις το 600στό post μου εξήγα λίγο παραπάνω το περί θολούρας πάνω από τη θάλασσα, master Neo!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #52: Τετ 17 Σεπ 2008, 23:29 »
ολοκληρωθηκε η μεταφορα του κεραιοσυστηματος απο τον πεπλο στους κηπους.πλεον ολα τα καναλια εκπεμπουν απο τους κηπους

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #53: Τετ 17 Σεπ 2008, 23:31 »
παντως παρ ολο που ο σκαι εχει βαλει δυνατο πομπο οπως λενε  εγω εξακολουθω να λαμβανω στα 51 το τρτ 1 απο υψαλα

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #54: Πεμ 18 Σεπ 2008, 00:34 »
παντως παρ ολο που ο σκαι εχει βαλει δυνατο πομπο οπως λενε  εγω εξακολουθω να λαμβανω στα 51 το τρτ 1 απο υψαλα
Χρήστο δεν τον έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τον πομπό του ΣΚΑΪ στους Κήπους!
Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν με τη μεταφορά των πομπών στους Κήπους είχαμε καμιά βελτίωση στη λήψη ή αν είμαστε στα ίδια!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #55: Πεμ 18 Σεπ 2008, 22:32 »
το εχουν ενεργοποιησει.σημερα πηγα μια βολτα στους κηπους και το πιανουν καμπανα εκει στα 51.δεν μπορει να ληφθει στον πεπλο λογω του οτι αν στρεψεις την κεραια προς κηπους κατ επεκταση τη στρεφεις και προς τα υψαλα.και γινεται χαμος νικαει βεβαια το τρτ...γι αυτο λεω οτι ειναι λαθος να βαζουμε τα καναλια σε ηδη κατειλλημενες συχνοτητες απο τουρκικους σταθμους...αδικος κοπος!!!οι τουρκοι δεν φτανονται σε ισχυ...

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #56: Πεμ 18 Σεπ 2008, 22:45 »
το ιδιο ειναι.μονο που βαλανε καινουργια πανελ.απο το παλιο κεραιοσυστημα δεν τα πηρανε ακομη.απλως τα εχουν κλεισει.δεν αυξησανε την ισχυ...η εκπομπη εξακολουθει να ειναι κατευθυντικη προς τυχερο.στον πεπλο εχουμε σοβαρο προβλημα σχεδον το μισο χωριο αυτοι που πιαναν απο το παλιο κεραιοσυστημα τωρα δεν πιανουν τιποτα παρα μονο τα κρατικα απο λευκιμη.αυτοι δηλαδη που βρισκονται στα χαμηλωματα και δεν βλεπουν ουτε απο πλακα ουτε απο πυθιο...η ληψη απο κηπους ειναι αδυνατη καθως δεν ερχεται σημα απο κει στο χωριο εξαιτιας της κατευθυντικης εκπομπης προς τυχερο.καταλαβαινεις τι γινεται...εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου πιανω ολα τα καναλια καμπανα απο πλακα.αλλα γελαω με τον σκαι που ελεγε οτι θα νικησει το τουρκικο στο 51...

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #57: Παρ 19 Σεπ 2008, 01:27 »
το ιδιο ειναι.μονο που βαλανε καινουργια πανελ.απο το παλιο κεραιοσυστημα δεν τα πηρανε ακομη.απλως τα εχουν κλεισει.δεν αυξησανε την ισχυ...η εκπομπη εξακολουθει να ειναι κατευθυντικη προς τυχερο.στον πεπλο εχουμε σοβαρο προβλημα σχεδον το μισο χωριο αυτοι που πιαναν απο το παλιο κεραιοσυστημα τωρα δεν πιανουν τιποτα παρα μονο τα κρατικα απο λευκιμη.αυτοι δηλαδη που βρισκονται στα χαμηλωματα και δεν βλεπουν ουτε απο πλακα ουτε απο πυθιο...η ληψη απο κηπους ειναι αδυνατη καθως δεν ερχεται σημα απο κει στο χωριο εξαιτιας της κατευθυντικης εκπομπης προς τυχερο.καταλαβαινεις τι γινεται...εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου πιανω ολα τα καναλια καμπανα απο πλακα.αλλα γελαω με τον σκαι που ελεγε οτι θα νικησει το τουρκικο στο 51...
Κι όμως Χρήστο θεωρώ ότι για την περιοχή που καλύπτει κάνανε καλά και δεν το έβαλαν σε μία συχνότητα που δεν συμπίπτει με την Πλάκα! Η Υψάλα έχει πολύ τοπικο κεραιοσύστημα, δεν το έβγαζα καθόλου το TRT1 στο 51 μέσα στις Φέρες! Αλήθεια τα υπόλοιπα των Κήπων όπως το ALTER στο 44 τα λαμβάνεις καλά όταν η κεραία σου γυρίσει εκεί?

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #58: Παρ 19 Σεπ 2008, 03:10 »
γενικα εχω παρατηρησει οτι οι καλυτερες ληψεις των καναλιων γινονται νυχτα.γιατι συμβαινει αυτο?

καθαριζει η ατμοσφαιρα απο τα παρασιτα,βιοτεχνιες,εργοστασια κλπ
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #59: Παρ 19 Σεπ 2008, 23:24 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Κι όμως Χρήστο θεωρώ ότι για την περιοχή που καλύπτει κάνανε καλά και δεν το έβαλαν σε μία συχνότητα που δεν συμπίπτει με την Πλάκα! Η Υψάλα έχει πολύ τοπικο κεραιοσύστημα, δεν το έβγαζα καθόλου το TRT1 στο 51 μέσα στις Φέρες! Αλήθεια τα υπόλοιπα των Κήπων όπως το ALTER στο 44 τα λαμβάνεις καλά όταν η κεραία σου γυρίσει εκεί?
mμα δεν εχει σημασια αν συμπιπτει με πλακα η οχι αφου στον πεπλο οταν εχουμε στραμμενη την κεραια στην πλακα δεν λαμβανουμε ιχνος σηματος απο κηπους!(και να την κεντραρουμε στους κηπους που εχουμε και οπτικη επαφη τα σηματα απο κει ειναι πολυ ασθενη λογω της πολυ κατευθυντικης εκπομπης προς τυχερο)το θεμα ειναι για σας οτι το βαλαν σε τουρκικη συχνοτητα και θα εχετε προβλημα.τοσες κενες συχνοτητες υπαρχουν εδω που τα λεμε καλυτερα να το εβαζαν σε συχνοτητα της πλακας παρα σε τουρκικη!εσεισ δεν λαμβανετε καθολου απο πλακα οποτε και δεν θα ειχατε προβληματα παρεμβολων απο κει!το κεντρο εκπομπης των ιψαλων μπορει να ειναι πολυ κατευθυντικο ειναι ομως πανισχυρο σε σχεση με της πλακας!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/12/2024 (13:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:21)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (12:49)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (12:04)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (11:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (09:54)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (01:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:44)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:59)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:27)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (20:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (20:09)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (20:03)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (19:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (19:37)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Nova 17/12/2024 (19:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 17/12/2024 (18:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (18:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (17:08)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (14:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 17/12/2024 (10:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (10:14)