Παιδια το Θρακη ΝΕΤ είχε 56 μέσα στις Φερες αλλά όταν μεταφέραμε τον πομπό (56 επίσης) από Πέπλο στους Κήπους δημιουργούσε παρεμβολή στον άλλο των Φερών . Για τον λόγο αυτό αλλάξαμε τις Φέρες στο 55. Το 56 στην Αλεξανδρούπολη είναι από τα Δορυφορικά του Δήμου προς την Σαμοθράκη. Αν έχετε γενικά ερωτήσεις για τα άλλα κανάλια δεκτές...
Με εκτίμηση
Ξέρεις είναι από τις λίγες περιπτώσεις που μου αρέσει όταν κάνω λάθος, γιατί επιτέλους κάποιος ιθύνων βγήκε για να με διορθώσει! Είναι περίεργο που ενώ διαβάζουν από παντού το φόρουμ εντούτοις πολλές φορές είμαι ο πρώτος που κάνει αναφορές από μέρη που έτυχε να βρεθώ χωρίς καν να μένω εκεί!
Να σαι καλά για τη διόρθωση!
Τώρα να διευκρινήσουμε κάτι:
επειδή την περιοχή των Φερών την έφαγα 4 μήνες με το κουτάλι (έβαλα και τρες κεραίες στο στρατόπεδο και μία μέσα στο χωριό) και δοκίμασα λήψεις από πολλά σημεία έχω να πω τα εξής:
1. Οι Φέρες λαμβάνουν ελάχιστα από Πέπλο, καλύτερα μόλις μπαίνεις στην κωμόπολη όπου τα δύο Κ.Ε. έρχονται στην ίδια ευθεία της κεραίας! Γενικά όμως πολύ ασθενώς και σε λίγα σημεία!
2. Το κανάλι 50 όπου εκπέμπει ο ΑΝΤ1 συμπίπτει με τον ALPHA του Πέπλου! Και θέλω Ζαζο να σε ρωτήσω το εξής: Ποιος έκανε ποια αυτές τις ρημάδες πεδιομετρήσεις στην Αγία Παρασκευή? Γιατί η επιλογή των συχνοτήτων είναι τουλάχιστον δραματικά γελοία! Είναι δυνατόν να μην επιλεχθούν συχνότητες που συμπίπτουν με της Θάσου και να έχουν ρίξει τα περισσότερα κανάλια σε συχνότητες της Πλάκας?
3. Μεγάλο (σας) λάθος που βάλατε το Θράκη στο 55 ενώ είχατε πεντακάθαρο (στην κωμόπολη) το 54 και πολλές άλλες συχνότητες! Στο στρατόπεδο και στα ψηλά σημεία των Φερών έρχονται ικανοποιητικά τα δυνατά κανάλια της Πλάκας και το Θράκη εκτός του ότι με το που μεταφέρθηκε ήταν και πιο αδύναμο το κάνει και κοτλέ το Supersport της Πλάκας! To πρόβλημα βέβαια με το MEGA που κοτλεδιάζεται από τον ALPHA και ο ΑΝΤ1 που παρεμβάλλεται από τον ALPHA είναι πιο έντονο!
4. Οι Φέρες είχαν πάντα ανεξάρτητο πομπό του Θράκη, όπως είπα οι Κήποι δύσκολα καλύπτουν προς δυτικά!
Μια και σήμερα είμαι γραφείο να απαντήσω...
Ο λόγος που το μεταφέραμε ένα κανάλι μόνο κάτω (56-55) ήταν ότι εκπέμπει στην ίδια κεραία με combiner με τον ANT1. Το combiner όμως είναι από αυτά που δεν αλλάζουν συντονισμό οπότε έφυγε μόνο ένα κανάλι κάτω για να μπορεί να περνάει από το combiner (κάπως).
Την επιλογή των καναλιών την έκαναν πολλά χρόνια πριν για να μεταδώσουν δορυφορικά κανάλια από τον Δήμο (οπότε άστα...) Τώρα πλέον αναμεταδίδουν μεγάλα ιδιωτικά κανάλια στους ίδους πομπούς με τα ίδια combiner.
Οτηδήποτε χρειαστείς εδώ είμαι ...
Με εκτίμηση
Τα πάντα για την δορυφορική και την επίγεια τηλεόραση στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε