Ο λόγος που το μεταφέραμε ένα κανάλι μόνο κάτω (56-55) ήταν ότι εκπέμπει στην ίδια κεραία με combiner με τον ANT1. Το combiner όμως είναι από αυτά που δεν αλλάζουν συντονισμό οπότε έφυγε μόνο ένα κανάλι κάτω για να μπορεί να περνάει από το combiner (κάπως).
Την επιλογή των καναλιών την έκαναν πολλά χρόνια πριν για να μεταδώσουν δορυφορικά κανάλια από τον Δήμο (οπότε άστα...) Τώρα πλέον αναμεταδίδουν μεγάλα ιδιωτικά κανάλια στους ίδους πομπούς με τα ίδια combiner.
Οτηδήποτε χρειαστείς εδώ είμαι ...
Με εκτίμηση
Τα πάντα για την δορυφορική και την επίγεια τηλεόραση στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Να σου πω δεν το κατάλαβα καλά αυτό! Θες να μου πεις ότι αν κάποιος θέλει να εκπέμψει σε μία συχνότητα έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα combiner της συγκεκριμένης συχνότητας και δεν έχει δυνατότητα να την αλλάξει αν υπάρχει πρόβλημα?
Sorry αλλά νιώθω πολύ "κινέζος"!
Ποιος είναι υπεύθυνος για το κεραιοσύστημα του δήμου Φερών και με ποιο κριτήριο επιλέχτηκαν οι συχνότητες αυτές? Είναι αδύνατον να ανέβει κανείς και να τις αλλάξει?
Πάντως όσον αφορά το 56 προσωπικά επειδή γυρνούσα αρκετά στις Φέρες την εποχή της αλλαγής δεν μπόρεσα να αντιληφθώ γιατί άλλαξε η συχνότητα, βλέπεις Γιώργο δεν βγαίνουν καθόλου οι Κήποι μέσα στην κωμόπολη παρά μόνο στα σημεία που ανέφερα, ακόμα και ο ΑΝΤ1 έχει πρόβλημα μόνο σε εκείνα τα σημεία από τον ALPHA των Κήπων!
Μάλιστα τα σπίτια που βρίσκονται πάνω στο λόφο, ακριβώς δίπλα στο κεραιοσύστημα, αν γυρίσουν κεραία Πλάκα γίνεται χαμός με το 40 ανάμεσα σε ALPHA και MEGA καθώς εκεί η Πλάκα έρχεται καμπάνα λόγω οπτικής επαφής, ενώ πιο τρελή περίπτωση είναι ένα σπίτι δίπλα στο κεραιοσύστημα που δεν το "πιάνουν" τα πάνελ και βλέπει καμπάνα μόνο από Πλάκα! Έτσι κι αλλιώς νομίζω πως και το Θράκη αναλογικά από το 21 τροφοδοτείται, έτσι δεν είναι?
Στην πυροσβεστική πάντως δίπλα στην εκκλησία στην κορυφή του λόφου λαμβάνει Πλάκα πολύ δυνατά ακόμα και λίγη Θάσος έρχεται!
Κρίμα πάντως να έχει τόσες καθαρές συχνότητες και να μην τις εκμεταλλεύονται!