Νομίζω πως τελικά έχει φτάσει η ώρα να παρουσιάσω τα συμπεράσματά μου από την ήδη τρίμηνη θητεία μου στον ακριτικό μας Έβρο!
Μία περιοχή την οποία μπορεί ο κάθε "νορμάλ" φαντάρος να ονειρεύεται...στους χειρότερους εφιάλτες του, για μένα που αποδεδειγμένα δεν είμαι "νορμάλ" είναι μία εμπειρία μοναδική, καθώς σε ένα φανατικό Dxer πόσες φορές δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψει τόσους πολλούς θησαυρούς;
Ήμουν σίγουρος και πριν έρθω εδώ ότι το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της έχουν ξεπεράσει και την πιο τρελή μου φαντασία! Κέντρα εκπομπής ανά δέκα χιλιόμετρα, κατευθυντικές εκπομπές, μακρινές λήψεις και η ιστορία δεν έχει τέλος!
Τις επόμενες μέρες το νέο αυτό thread Θεού θέλοντος και....
υπηρεσίας επιτρεπούσης θα εμπλουτίζεται συνεχώς και τα συμπεράσματα που θα προκύπτουν θα είναι άκρως ενδιαφέροντα! Και ευχαριστώ το Θεό που μέσα στην αναζήτησή μου βρήκα ένα απίθανο συνταξιδιώτη και φίλο που μοιράζεται το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα με μένα, το φίλτατο Νεκτάριο με τον οποίο μιλάμε καθημερινά και μαζί θα συμπληρώσουμε το παζλ των επίγειων λήψεων σε αυτό το άκρο της Ελλάδας!
Αυτό που ζητώ μόνο είναι η συνδρομή όσων μέχρι τώρα ζουν σε αυτές τις περιοχές και μας παρακολουθούν και που μέχρι τώρα δεν βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν για τια λήψεις τους!
Το ταξίδι μας ξεκινά! Είστε έτοιμοι???