Ηλια αν μπορεις σε παρακαλω ανεβα σε κανενα υψωμα της Αλεξανδρουπολης κατα προτιμηση πλακα,και πες μου αν κανεις ληψεις απο ραδιοφωνα της Λημνου η και Μυτηληνης.το 2001 οταν ημουν στην κομοτηνη ειχα κανει ληψη του tv ΜΥΤΗΛΗΝΗ στο καναλι 47 στν περιοχη της Μαρωνειας.Η συχνοτητα αυτη ειναι απο πετρα Λεσβου.Επισης ειχα πιασει στους 104,4 την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ απο ενα υψωμα της ορεαστιαδας.και κατι τελευταιο ,εχω την απορια η ΕΡΑ-1 και η ΕΡΑ-2 απο ποια περιοχη του Εβρου ειναι.Ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι απο πλακα γιατι στην στν κομοτηνη δεν ακουγεται καθολου ουτε 89,8 και 91,8 εχω υποψια οτι ειναι απο ορεστιαδα ,απα ζητω να μου το επιβεβαιωσεις.Τελικα στην ιστοσελιδα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε γραφουν οτι θελουν μεσα ,σχεδον τα μισα κεντρα εκπομπης ραιοφωνου ειναι λαθος.Εδω να φανταστεις τα ραδιοφωνα της καβαλας γραφει οτι ειναι στην θασσο.Ευχαριστω.Ηλιας.
Φίλε μου το 89,8 και το 91,8 σίγουρα δεν είναι στην Πλάκα γιατί στην Αλεξανδρούπολη που ήμουν ποτέ δεν τα έπιασα καθαρά ενώ στην Καβησό που είμαι τώρα και είναι 1χλμ δίπλα από Φέρρες πιάνουν πολύ καλά.Πιάνει και η ερασπόρ στο 89,4 όλο το 24ωρο αλλά όχι τόσο καλά μάλλον γιατί έχει πιο αδύναμο πομπό.Ισως βγαίνουν από Ορεστιάδα αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν πιάνω κανένα αλλο σταθμό από εκεί και ο σκαι1007 πιάν που είναι εκεί πιάνει στην Αλεξανδρούπολη με αναμεταδότη