Τηλεοπτικό τοπίο στον ΕΒΡΟ(Αλεξ/πολη, Ορεστιάδα, Δίκαια κτλ)
Τετ 18 Δεκ 2024, 19:52

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο στον ΕΒΡΟ(Αλεξ/πολη, Ορεστιάδα, Δίκαια κτλ)  (Αναγνώστηκε 72054 φορές)

0 μέλη και 51 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Νομίζω πως τελικά έχει φτάσει η ώρα να παρουσιάσω τα συμπεράσματά μου από την ήδη τρίμηνη θητεία μου στον ακριτικό μας Έβρο!
Μία περιοχή την οποία μπορεί ο κάθε "νορμάλ" φαντάρος να ονειρεύεται...στους χειρότερους εφιάλτες του, για μένα που αποδεδειγμένα δεν είμαι "νορμάλ" είναι μία εμπειρία μοναδική, καθώς σε ένα φανατικό Dxer πόσες φορές δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψει τόσους πολλούς θησαυρούς;
Ήμουν σίγουρος και πριν έρθω εδώ ότι το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της έχουν ξεπεράσει και την πιο τρελή μου φαντασία! Κέντρα εκπομπής ανά δέκα χιλιόμετρα, κατευθυντικές εκπομπές, μακρινές λήψεις και η ιστορία δεν έχει τέλος!
Τις επόμενες μέρες το νέο αυτό thread Θεού θέλοντος και.... υπηρεσίας επιτρεπούσης :!:  :!:  :!: θα εμπλουτίζεται συνεχώς και τα συμπεράσματα που θα προκύπτουν θα είναι άκρως ενδιαφέροντα! Και ευχαριστώ το Θεό που μέσα στην αναζήτησή μου βρήκα ένα απίθανο συνταξιδιώτη και φίλο που μοιράζεται το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα με μένα, το φίλτατο Νεκτάριο με τον οποίο μιλάμε καθημερινά και μαζί θα συμπληρώσουμε το παζλ των επίγειων λήψεων σε αυτό το άκρο της Ελλάδας!
Αυτό που ζητώ μόνο είναι η συνδρομή όσων μέχρι τώρα ζουν σε αυτές τις περιοχές και μας παρακολουθούν και που μέχρι τώρα δεν βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν για τια λήψεις τους!
Το ταξίδι μας ξεκινά! Είστε έτοιμοι???
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Δευ 10 Σεπ 2007, 21:54 »
Ξεκινώντας λοιπόν να αναφέρω ότι βρίσκομαι στην κωμόπολη των Φερών σε μία απόσταση 28 χλμ ΒΑ της Αλεξανδρούπολης!
Ένα χαρακτηριστικό των Φερών είναι ότι είναι χτισμένη σχεδόν εξολοκλήρου σε βαθούλωμα και το 90% είναι επίπεδο σε κάμπο, με ορθάνοικτο ορίζοντα στα ανατολικά, όπου άνετα διακρίνει κανείς τη γείτονα Τουρκία!
Το υπόλοιπο 10% είναι χτισμένο σε ανηφορική διεύθυνση, καθώς δίπλα από τις Φέρες προς τα βόρεια υπάρχει ένας χαμηλός λόφος με ένα δασύλλιο που ονομάζεται Αγία Παρασκευή, όνομα δανεισμένο από το ομώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στην κορυφή του Λόφου! Αυτός ο διαχωρισμός είναι σημαντικός καθώς η ευρύτερη περιοχή λόγω της ιδιομορφίας αυτής παρουσιάζει αξιοσημείωτες διαφοροποιήσεις στην επίγεια λήψη!
Ο κύριος γνώμονας εδώ όσον αφορά τη λήψη των ελληνικών καναλιών είναι η λήψη του Κ.Ε. Πλάκας Αλεξανδρούπολης!
Επειδή όμως το θέμα αυτό έχει πολλές προεκτάσεις και είναι αρκετά χρονοβόρο να αναλυθεί εκτενώς, θα αρκεστώ πρώτα στις λήψεις από τη γείτονα Τουρκία! Για το λόγο αυτό θα σας παραθέσω ένα χάρτη από το ukwtv η ανάλυση του οποίου θα γίνει τις επόμενες ημέρες!

Προς το παρόν σας χαιρετώ και αναμένω εντυπώσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Δευ 10 Σεπ 2007, 22:02 »
Ηλια αν μπορεις σε παρακαλω ανεβα σε κανενα υψωμα της Αλεξανδρουπολης  κατα προτιμηση πλακα,και πες μου αν κανεις ληψεις απο ραδιοφωνα της Λημνου η και Μυτηληνης.το 2001 οταν ημουν στην κομοτηνη ειχα κανει ληψη του tv  ΜΥΤΗΛΗΝΗ στο καναλι 47 στν περιοχη της Μαρωνειας.Η συχνοτητα αυτη ειναι απο πετρα Λεσβου.Επισης ειχα πιασει στους 104,4 την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ απο ενα υψωμα της ορεαστιαδας.και κατι τελευταιο  ,εχω την απορια η ΕΡΑ-1 και η ΕΡΑ-2 απο ποια περιοχη του Εβρου ειναι.Ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι απο πλακα γιατι στην στν κομοτηνη δεν ακουγεται καθολου ουτε 89,8 και 91,8 εχω υποψια οτι ειναι απο ορεστιαδα ,απα ζητω να μου το επιβεβαιωσεις.Τελικα στην ιστοσελιδα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε γραφουν οτι θελουν μεσα ,σχεδον τα μισα κεντρα εκπομπης ραιοφωνου ειναι λαθος.Εδω να φανταστεις τα ραδιοφωνα της καβαλας γραφει οτι ειναι στην θασσο.Ευχαριστω.Ηλιας.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Δευ 10 Σεπ 2007, 23:42 »
Καλά στο radiofono.gr τους είχα στείλει και μέιλ για να διορθώσουν κάποια πράγματα και τα κάνανε χειρότερα.

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Δευ 10 Σεπ 2007, 23:56 »
Αψογη η ιδεα σου Ηλια να ανοιξεις ξεχωριστο θεμα για τα επιγεια στον Εβρο. Ελπιζω να συμπεριλαμβανει και την FM το ρεπορταζ. Δε γνωριζω κατα ποσο ειναι ευκολο σημερα, αλλα πριν 10 χρονια με τον ΟΣΕ ταξιδευε κανεις πολυ ανετα μεχρι και το Ορμενιο. Εκει σε κανα λοφο η στο Διδυμοτειχο ψηλα να την αραξεις και να απολαυσεις DX tourism par excellance ;)

Τα χαιρετισματα μου στον πολυ αγαπημενο Εβρο.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Τρι 11 Σεπ 2007, 21:12 »
Παράθεση από: "TRONIX"
Ηλια αν μπορεις σε παρακαλω ανεβα σε κανενα υψωμα της Αλεξανδρουπολης  κατα προτιμηση πλακα,και πες μου αν κανεις ληψεις απο ραδιοφωνα της Λημνου η και Μυτηληνης.το 2001 οταν ημουν στην κομοτηνη ειχα κανει ληψη του tv  ΜΥΤΗΛΗΝΗ στο καναλι 47 στν περιοχη της Μαρωνειας.Η συχνοτητα αυτη ειναι απο πετρα Λεσβου.Επισης ειχα πιασει στους 104,4 την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ απο ενα υψωμα της ορεαστιαδας.και κατι τελευταιο  ,εχω την απορια η ΕΡΑ-1 και η ΕΡΑ-2 απο ποια περιοχη του Εβρου ειναι.Ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι απο πλακα γιατι στην στν κομοτηνη δεν ακουγεται καθολου ουτε 89,8 και 91,8 εχω υποψια οτι ειναι απο ορεστιαδα ,απα ζητω να μου το επιβεβαιωσεις.Τελικα στην ιστοσελιδα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε γραφουν οτι θελουν μεσα ,σχεδον τα μισα κεντρα εκπομπης ραιοφωνου ειναι λαθος.Εδω να φανταστεις τα ραδιοφωνα της καβαλας γραφει οτι ειναι στην θασσο.Ευχαριστω.Ηλιας.

Φίλε μου το 89,8 και το 91,8 σίγουρα δεν είναι στην Πλάκα γιατί στην Αλεξανδρούπολη που ήμουν ποτέ δεν τα έπιασα καθαρά ενώ στην Καβησό που είμαι τώρα και είναι 1χλμ δίπλα από Φέρρες πιάνουν πολύ καλά.Πιάνει και η ερασπόρ στο 89,4 όλο το 24ωρο αλλά όχι τόσο καλά μάλλον γιατί έχει πιο αδύναμο πομπό.Ισως βγαίνουν από Ορεστιάδα αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν πιάνω κανένα αλλο σταθμό από εκεί και ο σκαι1007 πιάν  που είναι εκεί πιάνει στην Αλεξανδρούπολη με αναμεταδότη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Τρι 11 Σεπ 2007, 21:19 »
Παράθεση από: "deepbluesky"
Αψογη η ιδεα σου Ηλια να ανοιξεις ξεχωριστο θεμα για τα επιγεια στον Εβρο. Ελπιζω να συμπεριλαμβανει και την FM το ρεπορταζ. Δε γνωριζω κατα ποσο ειναι ευκολο σημερα, αλλα πριν 10 χρονια με τον ΟΣΕ ταξιδευε κανεις πολυ ανετα μεχρι και το Ορμενιο. Εκει σε κανα λοφο η στο Διδυμοτειχο ψηλα να την αραξεις και να απολαυσεις DX tourism par excellance ;)

Τα χαιρετισματα μου στον πολυ αγαπημενο Εβρο.

Τα ραδιόφωνα η ειδικότητά μου.Μέχρι στιγμής στην Αλεξανδρούπολη εντόπισα με το alpine του αυτοκινήτου το kesan fm sto 88,5MHZ to TRT Radio 3 sto 97MHz kai to TRT FM sto 89,5 MHz kai sto 102,9MHz.Aυτά από τσανάκαλε μάλλον το οποίο δειν πιάνει στην Καβησό.Σήμερα θα κοιτάξω και κει τι γίνεται.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Τρι 11 Σεπ 2007, 21:25 »
Και κάτι ακόμα.Οταν ψαχουλέυαμε μία τηλεόραση στις Φέρρες με τον Ηλία είδαμε το star στα 66UHF.Κατα πάσα πιθανότητα βγαίνει από Μοναστιράκι ένα χωριό το οποίο βλέπει από πλάκα αλλά έχει πρόβλημα στο 66 γιατί από πλάκα βγαίνει ο ΣΚΑΙ.Τώρα η ΕΡΤ έβαλε εκεί τους αναμεταδότες μάλλον για να πικάρει τους Τουρκους από απέναντι.Οπου και να πάς στον Εβρο θα δεις και κάποιο από τα TRT .
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Τρι 11 Σεπ 2007, 22:04 »
Αναφορα ανοιξης του '95 οταν ημουν στο Ελληνικο Φυλακιο Γεφυρας του Πυθιου: ΟΛΑ τα TRT διαμαντι (μαλλον απο Uzunköprü) και το MEGA. Προβληματα αφανταστα στον ΑΝΤ1. Για ΕΤ1/ΕΤ2 δε θυμαμαι διστυχως. Συναδελφος φανταρος (γεια σου Σφακιωτακη Σαλαμινιωτη αν το βλεπεις) με λιωμενους παγους να παλευει να ανεβασει την Yagi πανω στην ψηλη σκεπη αλλα με φτωχο αποτελεσμα. Στο επομενο φυλακιο, τον Ακριτα διπλα στο Σ.Σ. Πυθιου, περιπου 800μ πιο περα, ο ΑΝΤ1 εβγαινε πεντακαθαρα.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:52 »
Tα καναλια του Εβρου ειναι:

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ (Πρώην ΕΡΤΑ)
ΑΛΦΑ ΤV
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

αν ξεχασα κανενα συμπληρωστε...
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Σαβ 15 Σεπ 2007, 18:39 »
Παράθεση από: "kgial"
Tα καναλια του Εβρου ειναι:

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ (Πρώην ΕΡΤΑ)
ΑΛΦΑ ΤV
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

αν ξεχασα κανενα συμπληρωστε...

Tο Αλφα TV δεν το είδα κάπου αλλά έχω δει το Cosmos που έχει συνέχεια τηλεμάρκετινγκ.Τα τηλέφωνα που δίνει είναι με κωδικό25510 που είναι της Αλεξανδρούπολης
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Τετ 19 Σεπ 2007, 19:16 »
Είχα πριν επικοινονία με τον Ηλία και τον πέτυχα μες στην τρελή χαρά.Βλέπετε ήταν στην Αγία Παρασκευή ένα ύψωμα δίπλα από τις Φέρρες με μια φορητή τηλεόραση και ψαχούλευε τι κανάλια πιάνει.Τώρα βρήκε να πάει που είμαι σε άδεια και χάνω όλο το πανηγύρι? :(  :( Θα μπορούσα να δω τι γίνεται με τα ραδιόφωνα εκεί.Τεσπα παριγοριά στον Αη Ηλία έρχονται οι Πατρινοι καμπάνα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Να συνεχίσουμε λοιπόν, γράφοντας την ανάλυση των λήψεων!
Παρατηρώντας το χάρτη βλέπουμε ότι τα πιο κοντινά σημεία εκπομπής στις Φέρες είναι του Edirne (Αδριανούπολης), του Kesan (Κεσσάνης) και της Ipsala. Από αυτά τα κέντρα εκπέμπουν τα τέσσερα κρατικά τουρκικά κανάλια σε διάφορες συχνότητες οι οποίες λαμβάνονται όλες μέσα στις Φέρες με διαφορετική στάθμη σήματος ανάλογα βέβαια με το που θα γυρίσει η κεραία! Να αναφερθεί εδώ ότι με πολύ ασθενές σήμα φτάνουν και τα τουρκικά από το Τσανάκαλλε , ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι αν και υπάρχει οπτική επαφή με τα τρία πρώτα κέντρα, κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν έρχεται μέσα στις Φέρες. Ίσως πρόκειται για πολύ κατευθυντικές εκπομπές μόνο προς το εσωτερικό της γείτονος με τα κρατικά να μην ακολουθούν αυτή τη γραμμή για προφανείς λόγους.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει επίσης ότι αν και τα Κ.Ε της Ipsala είναι το κοντινότερο, εντούτοις με πολύ δυσκολία έρχονται τα τουρκικά από εκεί και μόνο με την κεραία αφιερωμένη αποκλειστικά προς εκείνο το σημείο. Την ισχυρότερη εκπομπή με απίστευτης ισχύος σήμα που είναι ικανό μάλιστα να ληφθεί ακόμα και χωρίς κεραία είναι αυτά του Edirne! Να διευκρινίσω ότι στο χάρτη αυτό που δίνει σαν Edirne είναι μάλλον το Uzunkorpu που ανήκει στην επαρχία της Αδριανούπολης! Για την περιοχή οι εκπομπές των τουρκικών κρατικών αντιστοιχούν στα κανάλια
09 TRT1
28 TRT 2
31 TRT 3
41 TRT 4

Όλα τα παραπάνω λαμβάνονται με κρυστάλλινη εικόνα ακόμα και αν η κεραία είναι γυρισμένη προς την αντίθετη κατεύθυνση. Για τις Φέρες ειδικά το τοπικό Κ.Ε. είναι στα βόρεια με το Edirne στα ανατολικά.
Το δεύτερο σε ισχύ Κ.Ε. είναι του Kesan (ακούγεται πανίσχυρα και το τουρκικό ραδιόφωνο Kesan FM 88,5) με τα κρατικά να εκπέμπουν από τις συχνότητες
47 TRT 1
44 TRT 2
51 TRT 3
60 TRT 4

Χαρακτηριστικό του Kesan είναι ότι για τέλεια λήψη απαιτεί την κεραία να είναι γυρισμένη στα νοτιοανατολικά ενώ σε άλλες κατευθύνσεις το σήμα γίνεται πολύ ασθενές, εκτός από το TRT1 το οποίο αυξάνει σε ισχύ με την κεραία στραμμένη δυτικά! Εδώ μάλλον πρόκειται για φαινόμενο ανάκλασης. Να αναφερθεί εδώ ότι από το Κ.Ε. Αγίας Παρασκευής εκπέμπει στο 60 το ρώσικο RTR Planeta καλύπτοντας εντελώς το TRT4 το οποίο και ανακάλυψα σε (προεκλογική) διακοπή της εκπομπής.
Από την Ipsala τέλος εκπέμπουν τα κρατικά:
08 TRT 1
23 TRT 2
26 TRT 3

Δεν έχω εντοπίσει καθόλου το TRT4, εξάλλου όπως προαναφέρθηκε η λήψη είναι υποτυπώδης και με την κεραία προς Αγία Παρασκευή χάνονται παντελώς! Μπορεί βέβαια η λήψη να γίνεται στο ύψος του Πέπλου τον οποίο και θα επισκεφτώ λίαν συντόμως.
Όσον αφορά δε το Τσανάκαλλε με αρκετή επίσης δυσκολία να και καλυτέρα από την Ipsala έρχονται τα TRT2 στο 22, TRT3 στο 25, ενώ το TRT4 στο 43 καλύπτεται παντελώς από την τοπική εκπομπή της ΝΕΤ στο 43!
Σαν συμπέρασμα πάντως αυτό που έχω να αναφέρω είναι ότι οι Τούρκοι γείτονές μας αν και δεν είδα όπως αρχικά περίμενα κανένα ιδιωτικό κανάλι ακόμα και παντουρκικής εμβέλειας στην περιοχή, δεν κωλύονται να επενδύσουν σε πανίσχυρους πομπούς από σημεία εκπομπής καλά μελετημένα που καλύπτουν τεράστιες περιοχές και σε πολλά υπόκεντρα αν και η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το ελληνικό έδαφος είναι πιο ευνοημένοι, η Θράκη έχει αρκετούς ορεινούς όγκους!
Ακόμα όμως και έτσι φαίνεται ότι δεν έχει γίνει η απαραίτητη επένδυση στην ακριτική Ελλάδα κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι το Κ.Ε. Πλάκας αν και βρίσκεται σε πολύ καλή γεωγραφική θέση, δεν διαθέτει εκπομπές εφάμιλλης ισχύος. Δεν μπορεί το σήμα να εξαφανίζεται σε περιοχές που δεν απέχουν ούτε 30 χλμ με αμελητέους ορεινούς όγκους ενδιάμεσα καθώς το 1KW που είναι το μέγιστο και με το πεδίο συγκεντρωμένο μόνο μέσα στην πόλη αδυνατεί να φτάσει σε μεγάλες αποστάσεις. Αντίθετα υπάρχουν πολλά μικρά Κ.Ε. με υποτυπώδη ισχύ (2 Watt είναι το μέγιστο στην Αγία Παρασκευή) που μάλιστα δεν λαμβάνουν υπόψιν κανένα φαινόμενο αλληλοκάλυψης ανάμεσά τους αλλά μόνο με τα τουρικά απέναντι.

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: Amsterdam, NL
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Δευ 8 Οκτ 2007, 19:39 »
Όταν βρέθηκα στην Ορεστιάδα τον Αύγουστο του 2003, "σκάλισα" λίγο τις συχνότητες. Στην πόλη υπήρχαν συνολικά 33 κανάλια, 18 ή 19 από τα οποία ήταν Τούρκικα, κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση τότε...και με πάρα πολή λήψη τα περισσότερα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Το κέντρο εκπομπής Πλάκας καλύπτει την Αλεξανδρούπολη και την γύρω περιοχή.Κάποια δυνατα κανάλια φτάνουν και στους γείτονες Τούρκους.Για να δούμε τι πιάσαμε.

21 uhf Δελτα
23 uhf ΝΕΤ (Θάσο)
26 uhf ΕΤ 3
28 uhf home shopping πρώην Cosmos τοπικό
29 uhf Θράκη νετ τοπικό
30 uhf ΝΕΤ (me λίγες κυματώσεις)
31 uhf R Κομοτηνή
32 uhf Μακεδονία
33 uhf ΕΤ 1
35 uhf Λυδία (Θάσο ,θρησκευτικό)
37 uhf ΕΤ 3
38 uhf Star
39 uhf ET 1 ( Θάσο)
40 uhf Alpha
41 uhf Ορεστιάδα τοπικό
42 uhf ΝΕΤ (άγνωστο)
43 uhf ANT1 (Θάσο)
44 uhf eurosport (γερμανικός ήχος)
45 uhf raiuno (μέτρια εικόνα)
47 uhf 902 ΤV
48 uhf ΑΝΤ 1
51 uhf mega (θάσο)
52 uhf RTL (Aθλια εικόνα παρεμβολές από Λυδια στο 53)
53 uhf Λυδία (Αθλια εικόνα)
54 uhf Alpha (Θάσο) και λίγο Σκάι
55 uhf Φιλμνετ
56 uhf Θράκη νετ (Αγνωστο με περίεργη εικόνα)
57 uhf Τηλεάστυ
58 uhf RTR Planeta
62 uhf Alter (Θάσο)
64 Uhf Alter
66 uhf Σκάι

Παρατήρησα ότι δεν έπιασα κανένα τούρκο αν και οι λήψεις γίνανε κοντά στην εκκλησία του Αγιου Βασιλείου που είναι λίγο ψηλότερα σε σχέση μετο κέντρο της πόλης.Τα κανάλια είχαν τέλεια λήψη από πλάκα και μέτρια από Θάσο.
Το Λυδία έχει πρόβλημα από τότε που ήρθα Αλεξανδρούπολη (τέλη Μαρτίου )και ακόμα να το φτιάξουν.Μάλλον περιμένουν το Θεό να βάλει το χέρι του.
Πάρτε και τα ραδιόφωνα που εκπέμπουν από Πλάκα

88.3 Mhz Ηeat Radio
88.9 MHz Ελληνικός
90.2 ΜΗz 902 fm
91.5 ΜΗz Ιερα Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης
93,6 Mhz Maximum fm
94.2 Mhz Play radio
94.8 Mhz Alexandroypolis Radio Deejay
95.3 Mhz Εβρος fm
96.1 Mhz μελοδία fm
96.6 Mhz Δίαυλος Εβρου
97.3 mhz Κανάλι 5
97.8 mhz σφαίρα fm (kamία σχέση με τον αθηναικό)
98.1       Ερα Κομοτηνής
98.7       Ελλάδα fm
99.3       Σφαιρικός
99.8       Θράκη fm
100.2     Ευροσκάι
100.6     Skai1007
101.1     Topikος με λαικά
101.4     Star fm
101.9     ραδιο Σαμοθράλη
102.3     Δέλτα
102.6     Πόλις
104.0     Αλφα
104.3     Παραδοσιακός
105.0     Ποντιακά
105.9     Λαικά τραγούδια
106.5     Ράδιο Πόντος  
107.1     Ηχόραμα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Δευ 5 Νοε 2007, 12:26 »
To Λυδία ήρθε στην Αλεξανρούπολη? Δηλαδή το 4Ε! Της Θεσσαλονίκης.

Μάλλον οι τεχνικοί του ALPHA πρέπει να είναι οι μοναδικοί που επιμένουν να λένε ότι δεν μπορούν να βάλουν νέους πομπούς λόγω νόμου και αφήνουν περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας να βλέπουν κοτλέ τον ALPHA από Χορτιάτη ελέω Μακεδονία TV και της συχνότητας του από Χαλκιδική.

Αποσυνδεδεμένος akis88

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: ΒΟΙΩΤΙΑ
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Νομίζω πως τελικά έχει φτάσει η ώρα να παρουσιάσω τα συμπεράσματά μου από την ήδη τρίμηνη θητεία μου στον ακριτικό μας Έβρο!
Μία περιοχή την οποία μπορεί ο κάθε "νορμάλ" φαντάρος να ονειρεύεται...στους χειρότερους εφιάλτες του
οφφτοπικ ,σε ποια μοναδα εισουν? τωρα ειμα και εγω εκει........ :cry:
Με εκτιμηση

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Παρ 9 Νοε 2007, 19:26 »
Παράθεση από: "ntwrk24"
To Λυδία ήρθε στην Αλεξανρούπολη? Δηλαδή το 4Ε! Της Θεσσαλονίκης.

Μάλλον οι τεχνικοί του ALPHA πρέπει να είναι οι μοναδικοί που επιμένουν να λένε ότι δεν μπορούν να βάλουν νέους πομπούς λόγω νόμου και αφήνουν περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας να βλέπουν κοτλέ τον ALPHA από Χορτιάτη ελέω Μακεδονία TV και της συχνότητας του από Χαλκιδική.

Δεν ξέρω από πότε πιάνει στην Αλεξανδρούπολη το Λυδία αλλά το προτοείδα αρχές Απριλίου όταν μπόρεσα να ψάξω μια τηλεόραση.Απο τότε η εικόνα είναι χάλια.Την δευτερη συχνότητα την είδα το προηγούμενο σαββατοκυριακο και μάλλον έρχεται από θάσο στο 35.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Πεμ 7 Αυγ 2008, 03:01 »
Λοιπόν το θέμα μας ανασταίνεται μιας και ο καλός φίλος TRONIX (Ηλίας) μένει πλέον εκεί πάνω!
Αν και όσο ήμουν στον Έβρο είχα γράψει γύρω στις 20 σελίδες με λήψεις και παρατηρήσεις εντούτοις λόγω συγκυριών δεν κατάφερα ποτέ να σας τα μεταφέρω όλα!
Ελπίζω σιγά σιγά να το κατορθώσω!
Προς το παρόν ας αναλύσω την αναφορά του Ηλία από τον Προβατώνα!
06 ΕΤ1 (Λευκίμμη)
26 ALPHA (Πύθιο)
27 ΝΕΤ (Λευκίμμη)
32 ΕΤ3 (Λευκίμμη)
33 R channel (Πέπλος)
34 ALTER (Πύθιο)
35 NET (Πύθιο)
36 ΣΚΑΪ (Πύθιο)
44 ALTER (Πέπλος)
50 ALPHA (Πέπλος)
56 Θράκη ΝΕΤ (Πέπλος)
58 Δέλτα (Πέπλος)
59 ANT1 (Πέπλος)
61 MEGA (Πέπλος)
67 Star (Πέπλος)

Όπως βλέπετε το βασικότερο Κ.Ε. για τον Προβατώνα είναι ο Πέπλος που είναι ένα χωριό στα νότια! Το μικρό κεραιοσύστημα στο οποίο είναι συγκεντρωμένα όλα τα ιδιωτικά κανάλια βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του χωριού στο υδραγωγείο και όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό

όλα τα πάνελ είναι στραμμένα Β, ΒΑ & ΒΔ! Μιλάμε δηλαδή για τρομερά κατευθυντική εκπομπή που αποκλείει τη λήψη στα νότια! Ο λόγος είναι ότι στον Πέπλο λόγω υψομέτρου φτάνει αρκετά καλά η Πλάκα, ενώ οι Φέρρες έχουν το δικό τους επίσης πολύ κατευθυντικό Κ.Ε. που δεν λαμβάνεται ούτε στα 2 χλμ έξω από την κωμόπολη!
Από την αναφορά βλέπουμε ότι η ΕΡΤ χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα το βουνό της Λευκίμμης για τις εκπομπές των κρατικών! Και είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο το ίδιο σημείο δεν χρησιμοποιήσαν και τα ιδιωτικά! Η κάλυψη είναι εκπληκτική, μέσα δε στις Φέρρες αν και δεν υπάρχει οπτική επαφή λόγω του λόφου της Αγίας Παρασκευής, η λήψη ήταν εκπληκτική και πολύ καλύτερη απ' ότι του τοπικού Κ.Ε, σε σημείο που πίστευα ότι τα κανάλια βγαίνουν από το διπλανό χωριό Μοναστηράκι!
Η κάλυψη ξεκινά από τα περίχωρα της Αλεξανδρούπολης και απ' ό,τι φαίνεται φτάνει μέχρι την Ορεστιάδα!
Αν λοιπόν έχουμε ένα ιδανικό σημείο ποιος ο λόγος ύπαρξης τόσων κατευθυντικών μικρότερων?
Η απάντηση μάλλον λύνει και την απορία για ποιο λόγο δεν λαμβάνεται αντίστοιχα κανένα παντουρκικό ιδιωτικό στην περιοχή! Πρέπει να έχει γίνει συμφωνία μεταξύ γειτόνων και όπως εμείς τα ιδιωτικά μας τα περιορίζουμε εντός συνόρων, έτσι κάνουν και εκείνοι! Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει και πιο βόρεια καθώς θεωρώ ότι το Πύθιο θα πρέπει να βγαίνει και δίπλα στο σύνολο! Μάλλον θα πρέπει να περνάνε πολλά ιδιωτικά τουρκικά αν κρίνω ότι τα περισσότερα δικά μας συγκεντρώνονται πάνω από το 60!
Κατά τ' άλλα στο 44 του ALTER περνάει η πανίσχυρη TRT2 της Κεσσάνης, ίσως περνάει και το 47 που έχει πιο αδύναμο σήμα!
Τα τουρκικά που πιάνει σίγουρα κρύσταλλο ο Ηλίας είναι στάνταρ τα
9 TRT1, 28 TRT2, 31 TRT3, 41 TRT4, όλα από το κεραιοσύστημα των 20KW του Ozun Korpu! Η λήψη στις Φέρρες των εν λόγω συχνοτήτων γινόταν...χωρίς κεραία!
Επίσης στο στρατόπεδο μπορούσα να λάβω με πολύ ελάχιστο σήμα μόνο το 50 του ALPHA (μέσα στον ΑΝΤ1 των Φερρών) και το 59 του
ΑΝΤ1 από τον Πέπλο παρόλο που έβλεπα καθαρά το υδραγωγείο στον ορίζοντα!
Ο λόγος βέβαια που λαμβάνεις Ηλία χάλια τα κανάλια από 56 και πάνω είναι καθαρά θέμα απώλειας της κεντρικής εγκατάστασης που είναι τύπου yatomputso και όχι της ισχύος εκπομπής παρότι αυτή είναι πολύ μικρή!
Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής: Στο site του ο ALPHA πέραν της 50 δηλώνει στην ευρύτερη περιοχή τις εξής συχνότητες:
26 (Σουφλί), 40, 45 (Τυχερό)! Μιας και μιλάμε για αμελητέες αποστάσεις είναι δυνατόν να μη βγάζεις ούτε ίχνος από αυτές?
Τέλος Ηλία μου περιμένω ΠΛΗΡΕΣ bandscan από 05-69 ακόμα και αν σε κάποιες συχνότητες δεν βγάζεις τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Πεμ 7 Αυγ 2008, 22:06 »
καλησπερα.Στο σαιτ του ο alpha με τις συχνοτητες πρεπει να τις ενημερωσει πολλα απο αυτα δεν ισχυουν.οσο ανα;φορα για το 45,και 40 που γραφει για τυχερο δεν πιανω ουτε ιχνος εικονας.Ειναι κενες οι συχνοτητες αυτες.θα προσπαθησω να εποικοινωνησω με το τεχνικο τμημα μηπως και μου απαντησουν.οσο για τις κενες συχνοτητες θα δω ποιες ακριβως ειναι και θα σου απαντησω.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Κυρ 10 Αυγ 2008, 21:37 »
Εδω θα σας δωσω μια λιστα με τα καναλια που πιανω απο 21 ως 69.Εχετε υποψη οτι δεν εχει το σπιτι κεραια vhf παρολα αυτα το ετ1 δειχνη με χιονακια.Εχουμε λοιπον και λεμε κενες συχνοτητες ειναι οι εξης 21, 23, 24,29,30,31,36,37,38,39,40,45(εδω μερικες φορες βγαινει ετ3 μαλλον απο Λεσβο)46, 48(ΝΕΤαπο Λεσβο) 49 52,53,54,55,57,60,62,63,64,65,66,68,69,.οσο για τις υπολοιπες εχουμε 22 trt2,25 trt3,26alpha (απο που); 27 ΝΕΤ 28 TRT2 32 ET3 33 r channel (αθλια εικονα) 34 αλτερ απο που;35 35 ΝΕΤ 41 TRT 42ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΦΑ 43 TRT4,44ALTER με παρεμβολες απο τουρκια, 47 trt1 50 alpha 51trt1 56 θρακη,58 ΔΕΛΤΑ 59 ΑΝΤ1 61 MEGA 67 STAR.Απο τα τουρκικα το μονο που πιανω κρυσταλλο ειναι στο 28 τα υπολοιπα με χιονια,απο τα ελληνικα ιδιοτικα το μονο που πιανω τελεια εκτος απο τα κρατικα ειναι στο 59 και 50.Δυστιχως δεν ειναι δικια μου η κεραια για να ανεβω στην ταρατσα για να κανω καποιες δοκιμες που θελω.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Κυρ 10 Αυγ 2008, 22:14 »
Το trt 2 sto 22 έρχεται από τσανάκαλε.Τα υπόλοιπα τουρκικά έχουν πολλά κέντρα εκπομπής από Υψάλα απέναντι από Φέρρες και το Οζούν Κυοπρού απέναντι από Σουφλί.Σιγουρα έχουν και άλλα κέντραεκπομπής οι Τούρκοι φροντίζουν την παραμεθόριό τους εμείς ας αρκεστούμε με την Λευκίμη που πιάνεις τα κρατικά και φτάνουν μέχρι την Καβησό και ο Πέπλος με τα ιδιοτικά.Ο Ηλίας θα συμπληρώσει περετέρω.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
Γεια
« Απάντηση #22: Δευ 18 Αυγ 2008, 03:53 »
Γεια σας παιδια.λοιπον ειμαι κατοικος πεπλου και θελω να σας ενημερωσω για την κατασταση των τηλεοπτικων σταθμων στον πεπλο.κατ αρχας να σας πω οτι το χωριο εχει αρκετες υψομετρικες διαφορες με αποτελεσμα καθε γειτονια να λαμβανει απο διαφορετικο κ.ε.παντως τους περισσοτερους τους εξυπηρετει η πλακα.το πυθιο εξυπηρετει τις βορειες παρυφες του χωριου ενω τους υπολοιπους που βρισκονται πολυ χαμηλα τους καλυπτει το τοπικο κεραιοσυστημα του υδραγωγειου.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Δευ 18 Αυγ 2008, 04:04 »
Εγω προσωπικα βρισκομαι σε ενα απο τα ψηλοτερα σημεια του χωριου και λαμβανω καλυτερα απο πλακα.επισης λαμβανω ψιχαλιστα τα καναλια απο πυθιο και θασο.ενω ορισμενες φορες βγαινει για λιγο και πηλιο!!!το τοπικο καναλι αστρα καμπανιζει στα 53!τα καναλια του τοπικου κεραιοσυστηματος τα λαμβανω με σκια λογω του οτι εχω την κεραια μου προς αντιθετη κατευθυνση.παντως παρολο που το κεραιοσυστημα εχει κατευθυντικη εκπομπη προς βορεια,κι εγω νοτια,τα λαμβανω καμπανα αν στρεψω την κεραια στο υδραγωγειο!κ οχι μονο εγω

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Δευ 18 Αυγ 2008, 04:13 »
Και κατι αλλο σημαντικο που ξεχασα να πω ειναι οτι πλεον γινεται η μεταφορα του κεραιοσυστηματος του υδραγωγειου σε ενα νεο χωρο που βρισκεται στο απεναντι υψωμα προς τους κηπους!ηδη τα καναλια που εχουν μεταφερθει εκει μεχρι σημερα ειναι το μεγκα στα 61,το δελτα στο 58,το θρακηνετ στα 56 και το ροδοπη στα 33!στο κεραιοσυστημα του πεπλου εχουν απομεινει τωρα το αλτερ στα 44,το αλφα στα 50,το αντ1 στα 59 και το σταρ στα 67.σε λιγες μερες θα φυγουν κι αυτα και το κεραιοσυστημα θα καταργηθει οριστικα!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Δευ 18 Αυγ 2008, 04:37 »
Λοιπον θα σας αναφερω τι πιανω στο σπιτι μου στα UHF.21 δελτα πλακα και μακεδονια?.22 τρτ 2.23 νετ θασος.24 μεγκα πλακα.25 τρτ 3,σκαι θασος αλφα?26 ετ 3 θασος αλφα πυθιο.27 νετ λευκιμη.28 χομ σοπ πλακα.29 θρακη νετ πλακα.30 νετ πλακα ετ 1 πυθιο.31 ροδοπη πλακα και μεγκα?32 ετ 3 λευκιμη.33 ετ 1 πλακα.34 αλτερ πυθιο.2 προγραμα βουλγαριας.σταρ?35 νετ πυθιο αντ1?36 σκαι πυθιο αντ1?37 ετ 3 πλακα αλφα!38 σταρ πλακα ετ 1 φερες αντ1?39 ετ 1 θασος.40 αλφα πλακα.41 ορεστιαδα πλακα και νετ?συνεχιζω.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Δευ 18 Αυγ 2008, 04:47 »
42 ετ 3 πυθιο αλφα?43 τρτ 4 νετ φερες.44 εβροσπορτ πλακα αλτερ πεπλος.45 δελτα?46 νοβα σπορτ 1 ετ 3 φερες.47 902 πλακα.48 αντ1 πλακα μεγκα?49 σεντερ καβαλας πλακα ετ 3?50 αλφα πεπλος μακεδονια θασο.51 μεγκα θασο τρτ1.52 θρακη νετ?νετ?53 αστρα βολου πηλιο!!!νοβα βουλγαριας.54 μεγκα?αλφα θασος.σκαι?55 νοβα σινεμα νετ?56 θρακη νετ κηποι.57 τηλεαστυ πλακα.58 ρωσικο πλακα δελτα κηποι.59 αντ1 πεπλος δελτα?60 902 πυθιο καναλι 6 ξανθης θασος.61 μεγκα κηποι δελτα θασος και αλφα?62 αλτερ θασος ορεστιαδα πυθιο.συν

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Δευ 18 Αυγ 2008, 04:56 »
63 μεγκα πυθιο ροδοπη θασος.64 αλτερ πλακα σταρ πυθιο.65 αντ1 πυθιο σταρ θασος.66 σκαι πλακα δελτα πυθιο.67 σταρ πεπλος.χομ σοπ πυθιο.68 ροδοπη πυθιο.οπως βλεπετε στον πεπλο δεν υπαρχει ελευθερη συχνοτητα για δειγμα!τα καναλια παρεμβαλλουν μεταξυ τους εκτος απ αυτα της πλακας που ειναι πολυ ισχυρα με εξαιρεση το σταρ που με κεντραρισμενη την κεραια στην πλακα δεχεται παρεμβολες απο το ετ 1 των φερων!το πιο απιθανο ειναι οτι μερικα καναλια ερχονται απο πηλιο!!!και σχετικα καθαροτερα απ οτι της θασου!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Δευ 18 Αυγ 2008, 05:01 »
Λοιπον παιδια περιμενω εντυπωσεις σας...κατι αλλο παιδια εδω και κανα μηνα εχει κοπει το μακεδονια απο πλακα στο 32.ξερει κανεις τι γινεται μηπως θα το αλλαξουν συχνοτητα μιας και παρεμβαλλε με την ετ 3 στα 32 απο λευκιμμη και ποτε φαινοταν το ενα και ποτε το αλλο καναλι?

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #29: Δευ 18 Αυγ 2008, 15:35 »
Φίλε μου το ΑΣΤΡΑ στο 53 που λες ότι καμπανιζει είναι από Λιχαδα Ευβοίας και οχι από Πήλιο!και σε πληροφορώ ότι είναι τόσο δυνατό που κι εγώ με δυσκολία λαμβάνω τα ψηφιακά της ΕΡΤ από Πήλιο!επίσης Μακεδονία στο 21,Μέγκα στο 31,ΑΝΤ1 στο 35 κτλ είναι όλα από Πήλιο!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (19:26)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/12/2024 (18:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (17:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/12/2024 (13:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:21)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (12:49)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (12:04)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (11:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (09:54)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (01:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:44)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:59)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:27)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (20:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (20:09)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (20:03)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (19:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (19:37)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Nova 17/12/2024 (19:09)