Λοιπόν από μια γρήγορη ματιά (θα ακολουθήσουν και άλλες)!
- Παίζει πολύ καλά και με χαμηλό σήμα, μέσα στο σπίτι με παράσιτα και λειτουργούσε (είχε μικρά λάθη, αναμενόμενο)
- Το radiotext πάρα πολύ ωραίο, φουλ στα μυνήματα και χρηστικότατο! Νομίζω στο Ελλάντα δεν έχω ξαναδεί καλύτερη χρήση του!
- Το NOW LIVE : παίζει αρκετά καλά, το όνομα του παραγωγού δεν μου το έβγαζε όμως σωστά, αλλά μάλλον λόγω σήματος, θα τσεκάρω και έξω!
- Συνεχίζει ακάθεκτο το πρόβλημα με το automation και το όνομα του τραγουδιού δεν ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή ακούς σχεδόν το μισό από το επόμενο και βλέπεις τον τίτλο του προηγούμενου, δεν ξέρω αν φτιάχνεται ή τουλάχιστον αν μειώνεται!
- Το NOW ONAIR δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βάλεις ένα κενό στο ON AIR γιατί φαίνεται άσχημο, αλλιώς αν δέχεται μόνο δύο λέξεις βάλε σκέτο ON AIR ή NOW PLAYING. Επίσης δεν είδα τα : που ήταν κολλημένα στο ONAIR και τον τίτλο που κολλούσε στο : δηλαδή π.χ. NOW ONAIR:SHAKIRA. Επίσης καλό θα ήταν να έχει κενά όπως το NOW LIVE
- Στους τίτλους των τραγουδιών έβλεπα underscores στα ονόματα π.χ. BRUNO_MARS, θα δω και σε λίγο αν συνεχίζει!
Αυτά προς το παρόν, επανέρχομαι!