Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Παρ 29 Νοε 2024, 15:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 572049 φορές)

0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Παράθεση από: "nrg895"
συμφωνα με πληροφοριες απο το στουντιο του live της θεσσαλονικης πλεον εως περυσι ηταν στην ασπροβαλτα ζητειται αγοραστης για την εξαγορα του σταθμου και ειμαι σιγουροτατος πως απο εδω θα ερθει συντομα ο νεος deejay

stay tuned :D :D :D :D :D

Φίλε nrg895 δεν κατάλαβα, επειδή δεν έβαλες κόμματα και τελείες στην πρότασή σου. Επειδή μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαμε αμφιβολίες, μας λες ότι ο Live 105,2 της Θεσσαλονίκης είναι ο ίδιος με τον Live FM της Ασπροβάλτας; Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Άπαξ και δει κάποιος το χρώμα του χρήματος, ξεχνάει και κόντρες και τα πάντα. Άκου που σου λέω... ;)

Αποσυνδεδεμένος nrg895

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2013

κατι σχετικο εδω και αν ψαξετε για τηλεφωνα απο 23970 παει σε 2312

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "georgeZ"
Άπαξ και δει κάποιος το χρώμα του χρήματος, ξεχνάει και κόντρες και τα πάντα. Άκου που σου λέω... ;)

Μα δεν αναφέρομαι στο αν θα ξεχάσει ο ιδιοκτήτης την κόντρα μόλις σκάσουν τα φράγκα. Οι συνασπισμένοι λέω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστούνε με τον τύπο που τους είχε απειλείσει τότε.

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA

Και εγένετο  

Hroma FM 105
,8 Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος DMG δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,έχοντας στην κατοχή του περισσότερα από πέντε ραδιοτηλεοπτικά μέσα,ενώ έχει επεκταθεί πλέον και εκτός Ελλάδας με επιχειρηματικές κινήσεις και στην Κύπρο. Στόχος του εκτός από την εδρέωση του στον χώρο των Media κάτι το οποίο έχει επιτευχθεί την τελευταία δεκαετία, είναι και η σωστή,έγκαιρη και πληρέστερη ενημέρωση αλλά και η ψυχαγωγία των ακροατών του,καθώς ο όμιλος στο σύνολο του διαθέτει ίσως τα πιο σύγχρονα αλλά και ξεκούραστα μέσα σεβόμενος πάντα τον ακροατή.
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
άντε ... καλή ακρόαση!!!
 ελπίζω να κρατησει  το format αυτό.. (Βλέπω πως ο όμιλοσ κατέχει και τους avanti κ metro)

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Δεν νομίζω να κρατήσει. Θα εκπέμπει λέει 24 ώρες μουσική (με δελτία ειδήσεων ανά ώρα) έχοντας όμως ενημερωτική άδεια. Κάθε επιτυχία από εμένα, πάντως. Παίζει πολύ καλές μουσικές, μέχρι τώρα...

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελπίζω να κρατήσει.Παίζει πολύ καλή μουσική με αρκετά ευρύ playlist με έντεχνο προσανατολισμό και πιστεύω οτι αν είναι νοικοκύρηδες θα κρατήσει.Υπαρχει πολυς κόσμος στη Θεσσαλονίκη που αγαπά το έντεχνο πέρα απο τη γνωστή συνταγή των συνιθισμένων. :geek:

Επιτέλους λίγη ποιότητα στα FM της πόλης.Συγχαρητήρια για εγχείρημα του ομίλου DMG παρόλο που η συνταγή είναι καρμπόν με τον δίεση 101,3 του ομίλου Βαρδινογιάννη στην Αθήνα.Εμάς δε μας χαλάει γιατί είναι κατι το διαφορετικό και αρέσει.

Απο τεχνικής απόψεως ο ήχος και το σήμα του είναι πού καλό.Ας ελπίσουμε να προστεθεί στον εξοπλισμό και μία γεννήτρια RDS :devil
BLUEANGEL

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Μόλις έφτασα στην Θεσσαλονίκη και εγώ και έβαλα τον Χρώμα FM.  Όντως είναι πολύ καλές οι μουσικές επιλογές, που πιστεύω ότι καλύπτουν ένα κενό στα FM της πόλης.  Και η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή, άντε να βάλουν και RDS!  Το μόνο που μου το χαλάει λιγάκι είναι η προσθήκη και κάποιων ξένων κομματιών...νομίζω με καθαρά ελληνικό έντεχνο ρεπερτόριο θα ήταν μια χαρά!

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
αυτος ειναι σταθμος μπραβο τους επιτελους ποιοτητα δεν βαζουν πομπο και για χαλκιδικη; :mrgreen:  :yeah :thumbup:

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Φέρον αυτή την ώρα στους 91.1.

Αποσυνδεδεμένος nrg895

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2013
ο 105,8 παιζει καθαρα αντε κι εις ανωτερα με rds να ελπιζουμε  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απο τοτε που αλλαξε προφιλ συχνα φερον ειναι θελουν να βελτιωσουν τον ηχο και τα κανουν χειροτερα.

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Μια χαρά είναι ο Χρώμα. Στα πρότυπα του Αθηναίου Δίεση 101.3, όπως είπε και ο Blueangel. To live streaming να φτιάξουν λίγο (αύξηση kbps και kHz) και να κάνουν κάτι με εκείνο το σφύριγμα που ακούγεται...

• SatLeo Legend
και όπως έλεγα άλλη συχνότητα θα πάει «στο Κόκκινο».
Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι πρώτη φορά σταθμός από την επαρχία (βλ Λαμία) επεκτείνεται σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Καλορίζικος από εμένα

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
O 106.5 ας πούμε; Γιατί αν τακτοποιηθεί το θέμα με το ΕΣΡ (του έχει επιβληθεί μόνο διακοπή λειτουργίας, χωρίς ανάκληση της ΒΝΛ του) μπορεί άνετα να τον "χτυπήσει", μιας που η άδειά του είναι ενημερωτική.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Και ο 93.1 αν όντως πέρασε σε άλλα χέρια δίνει υποψηφιότητα! 105,8 όντως καλός ήχος, αλλά και ο Γαλαξίας είχε καλό ήχο, άσχετα που έπαιζε από της προγιαγιάς τα χρόνια υλικό! Ελπίζουμε και σε RDS!
Παρεμπιπτόντως σήμερα βρέθηκα με τον neo11 και πήγαμε Άνω Πόλη για λήψεις (μεγάλη μέρα μιας και ήμουν και στα Γιαννιτσά), και είδαμε ότι ο 88,5 που βγάζει πλέον και σποτάκι ως 88μισό έχει τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από το streaming του! Ή είναι κάποιος άλλος που του κλέβει το όνομα ή άλλα βάζει στο ίντερνετ και άλλα στον αέρα!
97.1 με περίεργες μουσικές στην Άνω πόλη, δεν ξέρω αν είναι ο parasito, RDS δεν έβγαζε μια φορά, στο κέντρο μετά έπαιζε παλιά jazz αλλά ακουγόταν σαν άλλος σταθμός με άκρως μπουκωμένο ήχο!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• SatLeo Legend
Στους 97.1 παίζει πλέον επισήμως (βλέπε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) LPFM αναμεταδότης του 1431ΑΜ από πολυτεχνείο, ο οποίος μεταφέρθηκε από τους 92.8 και είναι εξαιρετικά πιθανό να βγαίνει μπουκωμένος.

Όσον αφορά τον Music 92.6 το πρόβλημά του είναι ότι είναι λίγο αργός. Πρώτον τι πάει και ζητάει από το ΕΣΡ να του εγκρίνει να εκπέμπει από άλλη συχνότητα αφού ξέρουμε ότι δεν γίνεται. Δεύτερον, τώρα που έκλεισε ο Άρης FM και ξανάνοιξε ο 88μισό ας πάει πίσω στους 92.6 μια χαρά θα πιάνει (και ας πάει στους 92.7 ή ας κάνει ξανά μανούρα στον Έκφραση να ξαναγυρίσει στους 92.3 όπως είναι υποχρεωμένως)

Πάντως αν βάλει πομπό στην Αίγινα ο Κόκκινος θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στον Παλμό 105,4 που παίζει από κει τριγύρω

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Είπαν οι τεχνικοί του, ότι θα βάλουν κανονικά πομπό στην Αίγινα, αλλά με πάνελ κατευθυντικά μόνο προς Αθήνα (για τα Νότια), αφήνοντας τον υπόλοιπο Αργοσαρωνικό στον Παλμό 105.4.

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
    • http://www.synorafm.gr
καλησπέρα,πως γίνεται μερικοί να είναι έξω απο τον χορό και να τα ξέρουν όλα σε αυτή τη χώρα,ο καθένας το κοντό του και το μακρή του.ο music ανεβαίνει χορτιάτη.......υπομονή.όσο για τις ιδέες που δίνεις Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε,έχω να πώ,με ποιό σκεπτικό θα πάει ο music 92,3 η ο έκφραση ? εμείς τι κάνουμε στους 92,2 (Πολύκαστρο - Κιλκίς)?την επαρχία τους έχετε για μ@λ@κες?

• SatLeo Legend
Το Ράδιο Έκφραση έχει πάρει ΒΝΛ για τους 92,3 επειδή σε αυτή τη συχνότητα εξέπεμπε το 1999.

Παράθεση από: "ΕΣΡ Απόφαση 244-2011"
Εν προκειμένω εκ των στοιχείων του φακέλου του ραδιοφωνικού σταθμού ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ Νομού Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός κατά την 1.11.1999 εξέπεμπε από την συχνότητα 92,3 θα έπρεπε και τη θέση Πανόραμα, από όπου δικαιούται να εκπέμπει. [...] Είναι αληθές ότι η ΕΡΤ Α.Ε. με το με Α.Π. 12/635-22.6.2011 κατέστησε γνωστό ότι η εκπομπή του ως ραδιοφωνικού σταθμού από την προαναφερθείσα νόμιμη συχνότητα δημιουργεί προβλήματα στις εκπομπές της για αυτό θα έπρεπε να παρασχεθεί η δυνατότητα εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού από τη συχνότητα 92,4 MHz. Όμως από καμιά διάταξη νόμου το ΕΣΡ δεν έχει τη δυνατότητα να καθορίσει την εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού από συχνότητα διαφορετική από εκείνη που εξέπεμπε κατά την 1.11.1999.

Ο Music έχει ΒΝΛ για τους Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και δεν είπα ποτέ να πάει στους 92,3. Είπα ότι αν ήθελε θα μπορούσε πάει στο κενό μετά τον Έκφραση που είναι πιο κοντά στη ΒΝΛ του αντί να εκπέμπει στους 88,5 με τους οποίους δεν έχει καμία σχέση.

Παράθεση
εμείς τι κάνουμε στους 92,2 (Πολύκαστρο - Κιλκίς)?την επαρχία τους έχετε για μ@λ@κες?

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την επαρχία, αντιθέτως πάντα ήμουν υπέρ του να υπάρχουν κενά για να μπορούν να ακούγονται οι σταθμοί της περιφέρειας και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς η νομοθεσία είναι αυτή που είναι απαράδεκτη και με το καθεστώς των ΒΝΛ έχουν όλα γίνει κουλουβάχατα.

Παράθεση
πως γίνεται μερικοί να είναι έξω απο τον χορό και να τα ξέρουν όλα σε αυτή τη χώρα,ο καθένας το κοντό του και το μακρή του
Από κει και πέρα εγώ δεν είμαι και πολύ έξω από τον χορό, αλλά μια που εδώ είναι ένα ανεπίσημο φόρουμ μπορώ να λέω καμιά φορά ό,τι μού 'ρχεται, ιδίως όταν ο άλλος πάει και εκπέμπει όπου του 'ρχεται.

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
    • http://www.synorafm.gr
Καλημέρα,κανε τον κόπο σε παρακαλώ και γράψε όλα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης που παίζουν και που θα έπρεπε να παίζουν,με βάση το νομό του 99 αφού σε αυτόν αναφέρεσε

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
"...LPFM αναμεταδότης του 1431ΑΜ από πολυτεχνείο..."   το ρευμα για τα κιλοβατ που καιει ο τζιτζικας στο πολυτεχνειο, ειτε για το  -κ καλα-  LPFM ειτε για τον δικο του -που κανει συνομιλιες!- το πληρωνει ο πρυτανης απο την τσεπη του :crazy: ή οι :arrow: γενικότερη ευθύνη του Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Ως στούντιο χρησιμοποιήθηκε το δώμα του ανελκυστήρα στον 3ο όροφο της Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Οι εκπομπές συνεχίστηκαν σποραδικά και μετά τη λήξη των καταλήψεων, κλπ  :chin :hammer.   μη τρελαθουμε κιολας :arrow:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ......

• SatLeo Legend
Όχι να μην τρελαθούμε. Αν έχεις να πεις κάτι για τη σπατάλη του ηλεκτρικού ρεύματος στο δημόσιο τομέα, δεν θα έπρεπε να ξεκινάς επιτιθέμενος σε ραδιοφωνική προσπάθεια που έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και μάλιστα κοινωνικά χαρακτηριστικά. Επίσης για να μη λέμε ότι θέλουμε ο σταθμός δεν ανήκει στον τζίτζικα και δεν καίει πάνω από 150 βατ. Οι προβολείς στην είσοδο του πολυτεχνείου που μένουν ανοιχτοί όλο το βράδυ ξες πόσο καίνε;

Οι 97.1 που ανέφερα ως LPFM παίζουνε πάντως με 3 βατ.

• Satleo Maniac
ναι κ με 3w ακουγονται βεροια! :arrow: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στα σχολια.   ο τζιτζικας διαφημιζει το 1431 ως δικο του, στο σαιτ του, στο ανοδος κ οπου αλλου υπαρχουν πειρατες μεσαιων.επισης κανει συνομιλιες με το 1431! επισης διαφημιζει οτι παιζει πανω απο 500w, τουλαχιστον περισυ που δεν επιανε ουτε στις δυτικες!.... τωρα, που ακουγεται σε ολη την ελλαδα?  "Οι προβολείς στην είσοδο του πολυτεχνείου που μένουν ανοιχτοί όλο το βράδυ ξες πόσο καίνε;" ξερω, αλλα αν ηταν σβηστοι καθε πρωι θα μαζευαν συριγγες!  οσο για τα "κοινωνικα χαρακτηριστικα" που λες, αν κοταγαν ας τον εκαναν εκτος ασυλου το σταθμο οι αναρχικοι(οχι δεν ειναι!) κ θα εβλεπες για ποτε θα τους μαζευαν κ ποσο ξυλο θα μαζευαν. δεν ειμαι κατα της οποιασδηποτε προσπαθειας αντιδρασης-αφυπνισης αλλα οχι να κανουμε τον π@@@@η με ξενο κ@@ο!

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  τι να συμβαίνει άραγε ?
BLUEANGEL

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "george_65"
ναι κ με 3w ακουγονται βεροια! :arrow: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στα σχολια.
Μου φαίνεται ότι μπερδεύουμε τον πομπό των FM με τον πομπό των μεσαίων. Δεν βρίσκω το σχόλιο του φόρουμ στο οποίο αναφέρεσαι αλλά θεωρώ σίγουρο ότι ο πομπός των μεσαίων είναι αυτός που έχει λήψη στη Βέροια λόγω διάδοσης κύματος εδάφους. (είχε, είναι κλειστός τώρα) Μακάρι να είχε εμβέλεια σε όλη την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν ισχύει και μπορούμε να ρωτήσουμε και στο θρεντ των AM του satleo forum.

ο τζιτζικας διαφημιζει το 1431 ως δικο του, στο σαιτ του, στο ανοδος κ οπου αλλου υπαρχουν πειρατες μεσαιων.επισης κανει συνομιλιες με το 1431!
Εγώ αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας τα φόρουμ είναι ότι ο τζίτζικας ως ένας από την τεχνική ομάδα έχει δημοσιεύσει ανοιχτά τα σχέδια του σταθμού (ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όλος ο κόσμος) και έχει κάνει ερωταπαντήσεις στο φόρουμ για κοντρόλ εμβέλειας και ποιότητας. Συνομιλίες κοντρόλ με τον 1431 αποκλείεται να έχει κάνει γιατί η συχνότητα είναι κλειδωμένη και βγαίνουν συνέχεια εκπομπές της ραδιοφωνικής ομάδας που αριθμεί 50 άτομα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που επιτίθεσαι στον τζίτζικα και γιατί το κάνεις προσωπικό ζήτημα, αλλά νομίζω (και θα συμφωνήσουν και οι διαχειριστές) ότι τα προσωπικά ζητήματα δεν είναι για το φόρουμ.

"Οι προβολείς στην είσοδο του πολυτεχνείου που μένουν ανοιχτοί όλο το βράδυ ξες πόσο καίνε;" ξερω, αλλα αν ηταν σβηστοι καθε πρωι θα μαζευαν συριγγες!
Μπα, και τώρα που είναι αναμμένοι, πάλι σύριγγες μαζεύουν. Τέλος πάντων, και οι λάμπες στους διαδρόμους μέσα στο κλειδωμένο κτίριο, που δεν μπορούν να μπουν τοξικομανείς καίνε ολονυχτίς πάνω από 150 βατ, την κολοκυθιά θα παίξουμε;

οσο για τα "κοινωνικα χαρακτηριστικα" που λες, αν κοταγαν ας τον εκαναν εκτος ασυλου το σταθμο οι αναρχικοι(οχι δεν ειναι!) κ θα εβλεπες για ποτε θα τους μαζευαν κ ποσο ξυλο θα μαζευαν. δεν ειμαι κατα της οποιασδηποτε προσπαθειας αντιδρασης-αφυπνισης αλλα οχι να κανουμε τον π@@@@η με ξενο κ@@ο!
Ξέρουμε δεκάδες σταθμούς που παίζουν στα FM και τα μεσαία εδώ και δεκαετίες χωρίς άδεια και με κλεμμένο ρεύμα και δεν έχουν μαζέψει καθόλου ξύλο. Υπάρχουν και αναρχικοί σταθμοί που το έχουν κάνει και το κάνουν αυτό μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω αν στέκει ότι οι συγκεκριμένοι πρέπει να φάνε ξύλο επειδή έχουν κάποια πολιτική άποψη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που βγάζουν φράγκα από πειρατικούς σταθμούς δεν μας ενοχλούν. Επίσης όπως φαίνεται στο σάιτ τους, ο 1431 έχει στηριχθεί κατά καιρούς με αποφάσεις συντονιστικών, διοικητικών συμβουλίων, γενικών συνελεύσεων φοιτητικών συλλόγων, εργαζομένων και καθηγητών του πανεπιστημίου και όλοι έχουν περάσει από τα μικρόφωνά του να πουν την άποψή τους και να κάνουν τις καταγγελίες τους. Οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι ο κ@λος είναι και τόσο ξένος.

• Satleo Maniac
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  στο 4ο σχολιο->
Anonymous
:
sas akouw sta fm apo beroia 97,1fm. mpravo
Τετ, 03/04/2013 - 13:20   ..............................

δεν επιτιθεμαι στον τζιτζικα,επειδη τον συναντω εδω σαν μελος του φορουμ αλλα απευθυνομαι σε καποιον που καιει ρευμα το οποιο πληρωνω κι εγω. αν χαρακτηριστει προσωπικο -επαναλαμβανω, οποιοσδηποτε κ να το εκανε, θα ηταν μεμπτο- ας διαγραφει.  

επισης εχω ακουσει τον τζιτζικα πρεβεζα, μολις τον ξανακουσω θα σου στειλω βιντεο να δεις ωρα, συχνοτητα, ημερομηνια, τα παντα!

το οτι καινε 150βατ κ οχι 1500, οι λαμπες στους διαδρομους που το ξερουμε???...
 :whistle.   αγαπητε, σε ολα τα καταστηματα κ φυσικα κ στα δημοσια κτιρια η αστυνομια -προσωπικα σε πληροφορω σε καθε ιδιοκτητη κλπ- εχει συστησει για λογους ασφαλειας να μενουν ανοικτα φωτα κατα τη διαρκει της νυχτας.

κι επειδη εχω κανει φοιτητης, στο ενα απο τα 2 κτιρια που στηριζουν την κεραια, επετρεψε μου να ξερω καλα πως βγαζουν αποφασεις τα δου-σου, οι συντονιστικες κ γενικα οι γενικες συνελευσεις-> αργα τη δευτερη ή την τριτη μερα κ οποιοι μεινουμε.....   δηλ εμεις κι εμεις κ "περνάμε" ο,τι θελουμε. ;)    

αυτα!

• SatLeo Legend
ομολογώ μένω εντυπωσιασμένος και για την Πρέβεζα με τα μεσαία και για τη Βέροια με τα FM. Πάντως οι ισχείς πρέπει να είναι αυτές που είπα.

Τέλος πάντων. Ο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτες, έτσι θα μπαλατζάρει λίγο ο μεγάλος αριθμός αθλητικών ραδιοφώνων. Επίσης ο Αρένα σήμερα έκανε πρεμιέρα και πρέπει να τα πήγε πολύ καλά.

Συνολικά έχουμε μαζί με τους Next, Κόκκινο και Χρώμα σύνολο 5 μεταβιβάσεις τους τελευταίους μήνες και έχουν προαναγγελθεί κι άλλες (και δεν μετράω τον 88μισό που επίσης φαίνεται να άλλαξε χέρια, την ενδεχόμενη επανεμφάνιση Deejay και τις φήμες για το λάιβ). Άντε να δούμε και κανένα RDS ε;

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Αυτό με τον 103 μου κάνει λίγο για μούφα. Η συχνότητα έχει άδεια μη ενημερωτικού σταθμού, ενώ όπως λέει το site, οι νέοι αγοραστές τον θέλουν ενημερωτικό. Ίδωμεν...

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:09)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:47)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (10:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (09:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (11:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)