Το Ράδιο Έκφραση έχει πάρει ΒΝΛ για τους 92,3 επειδή σε αυτή τη συχνότητα εξέπεμπε το 1999.
Εν προκειμένω εκ των στοιχείων του φακέλου του ραδιοφωνικού σταθμού ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ Νομού Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός κατά την 1.11.1999 εξέπεμπε από την συχνότητα 92,3 θα έπρεπε και τη θέση Πανόραμα, από όπου δικαιούται να εκπέμπει. [...] Είναι αληθές ότι η ΕΡΤ Α.Ε. με το με Α.Π. 12/635-22.6.2011 κατέστησε γνωστό ότι η εκπομπή του ως ραδιοφωνικού σταθμού από την προαναφερθείσα νόμιμη συχνότητα δημιουργεί προβλήματα στις εκπομπές της για αυτό θα έπρεπε να παρασχεθεί η δυνατότητα εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού από τη συχνότητα 92,4 MHz. Όμως από καμιά διάταξη νόμου το ΕΣΡ δεν έχει τη δυνατότητα να καθορίσει την εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού από συχνότητα διαφορετική από εκείνη που εξέπεμπε κατά την 1.11.1999.
Ο Music έχει ΒΝΛ για τους Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε και δεν είπα ποτέ να πάει στους 92,3. Είπα ότι αν ήθελε θα μπορούσε πάει στο κενό μετά τον Έκφραση που είναι πιο κοντά στη ΒΝΛ του αντί να εκπέμπει στους 88,5 με τους οποίους δεν έχει καμία σχέση.
εμείς τι κάνουμε στους 92,2 (Πολύκαστρο - Κιλκίς)?την επαρχία τους έχετε για μ@λ@κες?
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την επαρχία, αντιθέτως πάντα ήμουν υπέρ του να υπάρχουν κενά για να μπορούν να ακούγονται οι σταθμοί της περιφέρειας και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς η νομοθεσία είναι αυτή που είναι απαράδεκτη και με το καθεστώς των ΒΝΛ έχουν όλα γίνει κουλουβάχατα.
πως γίνεται μερικοί να είναι έξω απο τον χορό και να τα ξέρουν όλα σε αυτή τη χώρα,ο καθένας το κοντό του και το μακρή του
Από κει και πέρα εγώ δεν είμαι και πολύ έξω από τον χορό, αλλά μια που εδώ είναι ένα ανεπίσημο φόρουμ μπορώ να λέω καμιά φορά ό,τι μού 'ρχεται, ιδίως όταν ο άλλος πάει και εκπέμπει όπου του 'ρχεται.