Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Κυρ 1 Δεκ 2024, 20:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 572813 φορές)

0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Θα δούμε, λέγεται ότι υπάρχουν «παραθυράκια» στο θέμα του χαρακτήρα προγράμματος, αντίστοιχο με αυτό του Real 107,1, του Παλμού 96,5 και του Αριστερά στα FM 90,4 που είναι όλοι δηλωμένοι ως... ανενημέρωτοι και κάπως έτσι λογικά θα βγει και ο Κόκκινος
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
ποιος κοκκινος? αφου θα ανοικει στη δεξια παραταξη.... :?:

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Δεν υπάρχουν παραθυράκια. O Real 107.1 π.χ. έφαγε πρόστιμο 5.000 ευρώ πριν κάτι βδομάδες, επειδή εκπέμπει ενημερωτικό πρόγραμμα ενώ είναι μη ενημερωτικός.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Νομίζω σαν κομματικό ραδιόφωνο, μπορεί ο Κόκκινος να βγει ακόμα και...χωρίς άδεια, σύμφωνα με τον νόμο.  Έτσι "νομιμοποίηθηκε" στην Αθήνα, όπως και το Αρτ FM - πρώην Ράδιο Άστυ.  Με τον ίδιο τρόπο πιστεύω πως θα μπορούσε να λειτουργήσει "νόμιμα" και στην Θεσσαλονίκη.

Τώρα για το θέμα των ενημερωτικών και μη ενημερωτικών αδειών, αυτή είναι άλλη μια καθαρά Ελληνική πατέντα χωρίς την παραμικρή λογική.  Γιατί να υπάρχουν ραδιόφωνα δύο κατηγοριών, και γιατί να μην μπορεί νόμιμα να γίνει ένας μη ενημερωτικός σταθμός ενημερωτικός, η και το αντίστροφο?

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "georgeZ"
Δεν υπάρχουν παραθυράκια. O Real 107.1 π.χ. έφαγε πρόστιμο 5.000 ευρώ πριν κάτι βδομάδες, επειδή εκπέμπει ενημερωτικό πρόγραμμα ενώ είναι μη ενημερωτικός.

Τι να σε πω, εμένα με είπαν ότι υπάρχουν παραθυράκια αρκεί να έχει κανείς τις κατάλληλες άκρες. Παραθυράκι μπορεί να σημαίνει π.χ. ότι ο τοπικός και ο αθηναϊκός σταθμός δεν δικτυώνονται, αλλά και οι δυο «παραγγέλνουν» πρόγραμμα από την ίδια εξωτερική εταιρία παραγωγής, προκειμένου να ξεπεραστεί το όριο των 5 ωρών, ή ο περιορισμός δικτύωσης ενημερωτικού με μη. Παραθυράκι επίσης μπορεί να είναι μια υπουργική απόφαση που θα επιτρέψει φωτογραφικά να αλλάξουν κάποιοι σταθμοί τον χαρακτήρα προγράμματος, όπως η υπουργική απόφαση που έδωσε φωτογραφικότατες αναδρομικές ΒΝΛ στην Αττική το 2004, ή αυτή που νομιμοποίησαν τα κομματικά ραδιόφωνα (όπως είπε και ο neo11). Πάντως ο Παλμός και ο 904 δεν έχουν φάει πρόστιμο (ακόμα).

Παράθεση από: "bill82"
ποιος κοκκινος? αφου θα ανοικει στη δεξια παραταξη.... :?:

Στη δεξιά θα πάει, αν πάει, ο 103. Ο κόκκινος θα δουλέψει σε άλλη συχνότητα.

Παράθεση
Τώρα για το θέμα των ενημερωτικών και μη ενημερωτικών αδειών, αυτή είναι άλλη μια καθαρά Ελληνική πατέντα χωρίς την παραμικρή λογική. Γιατί να υπάρχουν ραδιόφωνα δύο κατηγοριών, και γιατί να μην μπορεί νόμιμα να γίνει ένας μη ενημερωτικός σταθμός ενημερωτικός, η και το αντίστροφο?

χεχ, ό,τι να ναι πραγματικά. Και να θυμίσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η απαίτηση των ενημερωτικών ΒΝΛ για απασχολούμενο προσωπικό. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη συζητιέται ότι ο απαιτούμενος αριθμός δημοσιογράφων είναι ανέφικτος υπό τις τρέχουσες συνθήκες, όπου σχεδόν όλες οι εφημερίδες της πόλης έχουν χρεωκοπήσει.

Από την άλλη, βρίσκω επίσης εξαιρετικά παράλογο ότι οι αθλητικοί ραδιοσταθμοί, που συνήθως έχουν τουλάχιστον καμιά 10αριά (αθλητικούς) δημοσιογράφους, δεν μπορούν να δηλωθούν σαν ενημερωτικοί. Πιασ' τ' αβγό και κούρευ' το :wall

• SatLeo Legend
Από χτες στους 97.1 στα ανατολικά βγαίνει το σποτάκι "Δεν αντέχετε άλλο αυτή τη συχνότητα; Ενοχλητικό παράσιτο, το καλύτερο ραδιόφωνο". Επίσης στο RDS περνάει σκρολ το τραγούδι που παίζει κάθε στιγμή

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Α, θα με σκάσει!!! Μου φαίνεται θα πάω μια βόλτα Καλαμαριά μόνο για να το δω! :P
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• SatLeo Legend
Καλαμαριά δεν ξέρω, πιο πάνω, Τριανδρία, Χαριλάου, Τούμπα είναι πιο εγγυημένη η λήψη. Και περιφερειακό αν βγεις, μετά τον κόμβο της Τριανδρίας επίσης το έχεις. Παίζει παλιοροκιές και ψιλοσόφτ, τύπου Dire Straits, Pink Floyd κλπ. Νέα Εγνατία από Λαμπράκη μέχρι Παπάφη κονταροχτυπιέται με τον 1431 από Πολυτεχνείο.

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
μαλλον μαθανε απο δω για το σταθμο του πολυτεχνειου κ απο καπου ψηλα, πανοραμα, πυλαια λεω εγω, ανω τουμπα ή τριανδρια, τον πολεμανε.

Αποσυνδεδεμένος tzitzikas1

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • http://www.1431am.webs.com
Παράθεση από: "george_65"
"...LPFM αναμεταδότης του 1431ΑΜ από πολυτεχνείο..." το ρευμα για τα κιλοβατ που καιει ο τζιτζικας στο πολυτεχνειο, ειτε για το -κ καλα- LPFM ειτε για τον δικο του -που κανει συνομιλιες!- το πληρωνει ο πρυτανης απο την τσεπη του :crazy: ή οι :arrow: γενικότερη ευθύνη του Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Ως στούντιο χρησιμοποιήθηκε το δώμα του ανελκυστήρα στον 3ο όροφο της Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Οι εκπομπές συνεχίστηκαν σποραδικά και μετά τη λήξη των καταλήψεων, κλπ :chin :hammer. μη τρελαθουμε κιολας :arrow:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ......
ο σταθμός δεν ειναι δικός μου george_65. Ουτε συνομιλίες κάνω, και μάλιστα στον σταθμό έχω να κάνω εκπομπή απο το 2004. Ουτε ειχα ποτε προσωπικα κάποιον σταθμό εκτός απο την εποχή 1990-2000+ που έβγαινα σποραδικά στην επαρχεία πειραματικα στα fm. Οπότε μη λες οτι να ναι. :D
και σιγα μην καιει και MW :lolno: . Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με radiobuzzer.
ναι κ με 3w ακουγονται βεροια! :arrow: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στα σχολια. ο τζιτζικας διαφημιζει το 1431 ως δικο του, στο σαιτ του, στο ανοδος κ οπου αλλου υπαρχουν πειρατες μεσαιων.επισης κανει συνομιλιες με το 1431! επισης διαφημιζει οτι παιζει πανω απο 500w, τουλαχιστον περισυ που δεν επιανε ουτε στις δυτικες!.... τωρα, που ακουγεται σε ολη την ελλαδα? "Οι προβολείς στην είσοδο του πολυτεχνείου που μένουν ανοιχτοί όλο το βράδυ ξες πόσο καίνε;" ξερω, αλλα αν ηταν σβηστοι καθε πρωι θα μαζευαν συριγγες! οσο για τα "κοινωνικα χαρακτηριστικα" που λες, αν κοταγαν ας τον εκαναν εκτος ασυλου το σταθμο οι αναρχικοι(οχι δεν ειναι!) κ θα εβλεπες για ποτε θα τους μαζευαν κ ποσο ξυλο θα μαζευαν. δεν ειμαι κατα της οποιασδηποτε προσπαθειας αντιδρασης-αφυπνισης αλλα οχι να κανουμε τον π@@@@η με ξενο κ@@ο!
προφανώς κάποιος έκανα πλάκα για την Βέροια! Ελα Θεσσαλονίκη να δεις πως ακούγεται. 1 km μακρυα απο το κέντρο εκπομπής στα fm δεν ακούγεται..
Η όποιος άλλος ειναι απο Θεσσαλονίκη ας το επιβεβεώσει..
Κανε copy/paste μια δηλωση μου που να λεει οτι κάνω συνομιλίες με αυτό ή αλλο μηχάνημα (ασε που στους 1431khz και κυρίως βράδυ τι συνομιλίες να κάνεις....) . Και επίσης οτι διαφημίζω οτι το μηχάνημα παίζει πάνω απο 500w. Το μηχάνημα αυτό έχει μέγιστη ισχύ 500βατ. Και παίζει πολύ πιο χαμηλά.
επίσης στο σαιτ μου που λες εδω Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε αναφέρεται ξεκάθαρα οτι ο σταθμός ανήκει στην ραδιοφωνική ομάδα του σταθμού. Εγω απλά εχω γράψει τεχικά στοιχεία και φωτο - βιντεο απο δοκιμές. :hammer
αυτα τα ολίγα για αποκατάσταση της πραγματικότητας....

επισης εχω ακουσει τον τζιτζικα πρεβεζα, μολις τον ξανακουσω θα σου στειλω βιντεο να δεις ωρα, συχνοτητα, ημερομηνια, τα παντα!

χχαχαχχαχαχχαχαχχαχα στειλτο και σε μένα. Μαλλον ονειροβατώ, σηκώνομαι το βράδυ και ανοίγω διακόπτες :wave:

• SatLeo Legend
Πάντως αναρωτιέμαι. Μήπως έχει γίνει παρεξήγηση και υπάρχει και άλλος ερασιτέχνης που βγαίνει τα βράδια και κάνει συνομιλίες ως «τζίτζικας»;

• SatLeo Legend
Είδα στην ανακοίνωση των βουλευτών του Ηρακλείου, ότι η ΕΕΤΤ με την απόφαση 569/022/24-6-2010 έχει επιτρέψει σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης να τοποθετήσουν αναμεταδότη σε δεύτερη τοποθεσία. Ομολογουμένως αυτό δεν το ήξερα και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλούς που να το εφαρμόζουν. Θυμάμαι μόνο το Ράδιο 1, που είχε φάει τον Απρίλιο του 2010 καμπάνα γιατί έπαιζε από Ασπροβάλτα και ενοχλούσε ένα σταθμό των Σερρών, αυτό είναι 3 μήνες πριν την αναφερόμενη απόφαση της ΕΕΤΤ.

Είχε συζητηθεί μάλλον σε αυτό το θρεντ ότι εκεί είχαν πομπούς και το Ράδιο Θεσσαλονίκη και ο Antenna. Μήπως έχουμε κανένα update από κει;

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε :chin

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε :hammer

:arrow: για να φανει ποιος λεει οτι ναναι!

οσο για το ποιος τζιτζικας βγαινει, υπομονη καντε οπως κι εγω!
" ...σηκώνομαι το βράδυ και ανοίγω διακόπτες" :arrow:καλυτερα να μην πλησιαζουμε τους συγκεκριμενους διακοπτες γιατι κανουν τζιζ...

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Δεν αφήνουμε τις κόντρες επί προσωπικού λέω εγώ??? Άντε, γιατί πολύ off topic βγήκαμε, με τον "πόνο" του καθενός.

• SatLeo Legend
Πολύ σωστά, βαρεθήκαμε τα τζιτζίκια και τα τριζόνια!!! Πίσω στο θέμα μας!
Έλαβα χθες ένα μήνυμα από τον bill82 ότι 6 με 8 το πρωί θα έχουν διακοπή ο 102 και ο 95.8! Παρότι χάλασα τον ύπνο μου, άνθρακας ο θησαυρός γιατί δεν σταμάτησαν! :x

• SatLeo Legend
Τι περίμενες να πιάσεις κάτω από τους 102 και τους 95.8?

Με αυτά και μετά άλλα αγνοήσατε το σχολιάκι μου

Παράθεση από: "radiobuzzer"
Είδα στην ανακοίνωση των βουλευτών του Ηρακλείου, ότι η ΕΕΤΤ με την απόφαση 569/022/24-6-2010 έχει επιτρέψει σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης να τοποθετήσουν αναμεταδότη σε δεύτερη τοποθεσία. Ομολογουμένως αυτό δεν το ήξερα και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω και πολλούς που να το εφαρμόζουν. Θυμάμαι μόνο το Ράδιο 1, που είχε φάει τον Απρίλιο του 2010 καμπάνα γιατί έπαιζε από Ασπροβάλτα και ενοχλούσε ένα σταθμό των Σερρών, αυτό είναι 3 μήνες πριν την αναφερόμενη απόφαση της ΕΕΤΤ.

Είχε συζητηθεί μάλλον σε αυτό το θρεντ ότι εκεί είχαν πομπούς και το Ράδιο Θεσσαλονίκη και ο Antenna. Μήπως έχουμε κανένα update από κει;

• SatLeo Legend
Αυτά κάνουν οι συζητήσεις περί εντόμων! Στους 95.8 περίμενα Deejay από Δοβρούτσι! Όπως ξέρεις, περνάει στην περιοχή μου σε διακοπές του Χορτιάτη και όχι μόνο!
Για το δεύτερο σημείο εκπομπής ούτε και εγώ ήξερα ότι γίνεται σύννομα, ενώ γίνεται για πάρα πολλά χρόνια η εκπομπή από το Λόφο της Ασπροβάλτας πάντα πίστευα ότι γινόταν με στραβά μάτια! Ο 99.7 πήγε 99.8 και εκπέμπει επίσης και από το Λόφο εκεί, απορώ όμως πως και δεν είπαν και τίποτα οι δικοί μας για τους σταθμούς της Καβάλας από Θάσο που σαρώνουν στην Ασπροβάλτα!
Όπως και να έχει έπρεπε το ραδιοφωνικό SFN να είναι θεσμοθετημένο, αλλά ανοίγει μεγάλη κουβέντα για θέματα που δεν έκλεισαν ποτέ....

• SatLeo Legend

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
κριμα...   :oops: κι επαιζε ολο το απογευμα στα δελτια ειδησεων.. κατι θα ετυχε στους τεχνικους.. σε παρομοια ανακοινωση για τα ραδιοφωνα απο παρνηθα η διακοπη ηταν για λιγο..
 παντως την δυνατοτητα αυτη δεν την εκμεταλευτηκαν κ πολυ.. μονο 5 ραδιοφωνα. πως κ δεν εβαλαν κανενα κατευθυντικο πομπο νοτια προς μονοπηγαδ κ βασιλικα προς χαλκιδικη?

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "ΕΣΡ Αρ. Απόφασης: 195-2013 Ημ/νία Έκδοσης: 08/04/2013"
Από τα στοιχεία του φακέλου και τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του ραδιοφωνικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο MUSIC RADIO 92,5 [...] προέκυψαν τα ακόλουθα: Ο ισχυρισμός της αιτούσης εταιρείας ότι δεν πρόκειται περί αιτήσεως θεραπείας αλλά περί αιτήσεως ανακλήσεως της βεβαιώσεως νομίμου λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο: «ΡΑΔΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 88,5» Νομού Θεσσαλονίκης, προς τον σκοπό όπως εκπέμπει η ήδη αιτούσα από τη συχνότητα 88 από την οποία εξέπεμπε το «ΡΑΔΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι αβάσιμος και σε κάθε περίπτωση αλυσιτελής Τούτο δε διότι και σε περίπτωση ανακλήσεως της εν λόγω βεβαιώσεως και διακοπής της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού με το διακριτικό τίτλο: «ΡΑΔΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 88,5», η αιτούσα εταιρεία δεν δύναται να εκπέμψει από την προαναφερθείσα συχνότητα 88, διότι ο ραδιοφωνικός σταθμός της δικαιούται, κατά το άρθρο 53 του Νόμου 2778/1999, να εκπέμπει μόνο από τη συχνότητα και θέση από την οποία εξέπεμπε την 1.11.1999 (92,5).

Πολύ κακή συνεννόηση έπαιξε.

• SatLeo Legend
Το σήμα του Ρυθμού 104 μου φαίνεται ότι πέφτει κάθε τόσο

• SatLeo Legend
Και ο Σίτυ ιντερνάσιοναλ που να σου πετύχει αυτή τη στιγμή έχει μπουκώσει απίστευτα τον ήχο του δορυφορικού δέκτη, που αναμεταδίδει το VOA Music Mix. Τα σίγμα δεν ακούγονται και ο ήχος είναι απίστευτα ξερός (και μονοφωνικός). Γιατί να το κάνεις αυτό στους ακροατές σου; :assault

Πάντως έχει σύστημα αυτοματισμού που διακόπτει την αναμετάδοση για να πέσει το σποτάκι του σταθμού

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
το πρωι ειχαν oλιγολεπτη διακοπη τα 4 κρατικα 88 90 92 93,9 και τα 95,8 102 και ετσι στο 93,9 μου ερχοταν ο best, στο 95,8 ο deejay και στο 88,1 καποιος με ξενα παλια τραγουδια επιανε μονο οταν εστρεφα την κεραια προς βορεια αλλιως χανοταν κατευθειαν! υπαρχει περιπτωση να ηταν ο αινιγμα απο φλωρινα?  :shock: :shock: :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος nrg895

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2013
ασπροβαλτα απο τις κεραιες τα γνωστα που υπαρχουν της ερτ στο χορτιατη και απο ιδιωτικα 94.2 94.5 95.1 99.8 102.6 και ερτ 88 90 92 93.9 95.8 102 και ληψεις απο σερρες,δραμα , καβαλα μονο τα 92.2 96.3 96.6 (κατα περιεργο τροπο λαμβανεται ενας απο βασιλακι μαζι με τον 101.3) και τα βουλγαρικα 96.1 101.6 και 98.5 100.3 102.3 106.2 :D

edit: ξεχασα το ραδιο1 στους 99!!!

• SatLeo Legend
Της ΕΡΑ δεν τα θυμάμαι πέρυσι το Σεπτέμβριο που πήγα τελευταία φορά, τα υπόλοιπα ως έχουν, τα βουλγάρικα πιάνουν χάλια κυρίως το 96.1 πιάνει καλύτερα, από Βασιλάκι βγαίνουν και άλλοι και φυσικά Θάσος και λίγο Δράμα, Σέρρες πιο δύσκολα ακόμα και από τη Δράμα!

• SatLeo Legend
Διακοπή χθες για τον Live 105.2 με αποτέλεσμα καμπάνα λήψη της ΕΡΑΣΠΟΡ 105.1 από Βίτσι και καθαρότατη του Πρωινού 105.3 των Τρικάλων!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
o live δεν ειναι κλειστος απο χτες εχει 5 μερες (μαλλον κατι κανει η ΕΕΤΤ) και ετσι μου ερχεται οταν ανεβαινω την ιθακης καμπανα η ερασπορ 105.1 απο βιτσι και με λιγα χιονια τον πρωινο 105.3

• SatLeo Legend
O 1431AM εκπέμπει και επισήμως από σήμερα τα ξημερώματα στους 97,1, σύμφωνα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Λογικά έχει βελτιωθεί η λήψη σε σχέση με την προηγούμενη δοκιμαστική εκπομπή

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Επανήλθε ο live 105.2 τώρα που άκουσα

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (16:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (16:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:25)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (15:24)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:49)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:44)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:10)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (11:05)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/12/2024 (10:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (10:14)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (06:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (03:25)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (01:23)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (00:01)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (20:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (18:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (17:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:39)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (11:37)