Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Παρ 29 Νοε 2024, 21:32
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 572149 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος driverbulba

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
Πρώτο μου ποστ :) Καλώς σας βρήκα.

Studio3 βγαίνει και σε δεύτερη συχνότητα. 103.4  με λίγο διαφορετική διαμόρφωση?

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
:arrow:  δευτερη συχνοτητα για τον ακριτας 102.3 η 102. καλα ρε τον σεπτεμβριο που θα ξανανοιξει η ερτ τι θα τους λενε βρειτε αλλη συχνοτητα, εμεις την πιασαμε αυτη? γενικα οταν κλεινει ενας σταθμος και μετα απο 1 μερα αμεσως ανοιγει αλλος δεν ξερω, μου τι δινει !

:arrow:  δευτερη συχνοτητα και για τον studio 3 η 103.4 , οπως ανεφερε και ο φιλος πιο πανω, παρα πολυ κακη επιλογη μιας και αντιμετωπιζει προβληματα με τον μανο απο κατερινη

:arrow:  off o εκφραση 92.4 και το ραδιο αγαπη που μετακομισε 92 και ετσι λαμβανω καθαρα τον ενημερωση μαζι με τον συνορα ,χωρις ξυσιματα στους 92.2

:arrow:  ξανα στον αερα ο fm 101 και αυξησε ισχυ. αυτοι στον εκρηξη ρε παιδι μου τιποτα δεν εχουν καταλαβει? οπου να'ναι κοπανανε συχνοτητα?

:arrow:  λαμβανω σταθμο με μετριο σημα με ξενα τυπου velvet 96.8  στους 88 . η ειναι πειρατης η ειναι σποραδικο Ε

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
χαθηκε ο 88 , σποραδικο Ε θα ηταν

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Φερον εδω και ωρα ο 97.1

Edit: Επανηλθε ο 92.4

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Επανηλθε το προγραμμα στο 97.1

Νεος πειρατης με 80s και 90s στους 95.8

Επανηλθε το ραδιο αγαπη στους 92 οποτε μαλλον εκπεμπει μονο την νυχτα

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ευτυχώς πρόλαβα στους 95.8 και άκουσα καμπάνα τον Deejay κατεβαίνοντας από Πολίχνη! Ο ίδιος πειρατής στους 95.8 βγήκε και χθες! Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο Θάνος! Απορώ τώρα πώς λαμβάνεται στην Πιερία ο Μάνος! Πάντως στο σημείο που λαμβάνω Deejay γίνεται πόλεμος στους 103.4!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ο Μάνος κανονικά ακούγεται... Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να καταλάβεις ότι υπάρχει το studio3 από κάτω. Θυμάμαι το '90 είχε 2 συχνότητες στη Θεσσαλονίκη... 103,5 από άνω πόλη κ 103,6 από Χορτιάτη

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ο 97.1 παλι φερον μαλλον κατι κανουν εκει πανω στον Χορτιατη

• SatLeo Legend
Και χθες είχε φέρον και μάλιστα πολύ ισχυρό!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Φερον εδω και ωρα το Κοσμοραδιο Χαλκιδικης 93.1 Πρεπει να ανεβηκαν οι τεχνικοι του Heart στον Χορτιατη και να το διορθωνουν! Επιτελους!
Επισης νεος πειρατης τωρα στο 88 με ελληνικες ροκιες

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι τεχνικοί του Heart και του Kosmoradio Χαλκιδικής είναι διαφορετικοί; Γιατί εμένα δεν μου κάνει για παρεμβολή αλλά για «πειρατία» της συχνότητας (δλδ αυτοί που είχαν πρόσβαση στον πομπό άλλαξαν τη ροή ταΐσματός του)

• SatLeo Legend
Κι εμένα δεν μου φαίνεται να αλλάζει κάτι τεχνικά, το φέρον δεν μοιάζει να είναι του Heart, άσε που νομίζω ότι ο σταθμός διαλύθηκε αφού ουσιαστικά του αφαιρέθηκε η άδεια!

Αποσυνδεδεμένος gtamr81s

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
στους 97.1 βγαινει ενα μυνημα οτι -εμεις δουλευουμε σκληρα για ενα νεο ραδιοφωνο περισοτερα σε λιγες μερες.
και στους 93.1 οτι o heart θα επιστρεψει συντομα το λενε στο fb τους

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Ααα αναφέρει κάποιος αυτό το μήνυμα νόμιζα ότι το ειχαν rds και δεν το λάμβανα,μάλιστα.Για να παίζει pop mainstream μήπως να περιμένουμε τον dj Θεσσαλονίκης?

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Κομοτηνή
Οι συχνότητες αυτές είναι ''καμμένες''.
Υπάρχει ανάκληση βεβαίωσης από το ΕΣΡ.Με μια καταγγελία ανώνυμη ή επώνυμη δεν έχουν τύχη.
Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι σκάνδαλο...

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Λάθος κάνεις. Αν η εταιρία της 97.1, υποβάλλει στοιχεία ότι διέκοψε την λειτουργία της, λόγω οικονομικών δυσκολιών, πληρώνει ένα πρόστιμο και ξανανοίγει. Η συχνότητα έκλεισε, επειδή το ΕΣΡ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την διοίκηση αλλά και λόγω μη εκπομπής σήματος. Αν λοιπόν ανέλαβαν την 97.1 οι Αττικές Εκδόσεις, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
Μιλάμε για ανάκληση βεβαίωσης νομίμου λειτουργίας.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Κι εγώ για αυτό μιλάω. Όταν προσκομίζονται στο ΕΣΡ τα στοιχεία που δικαιολογούν τις παραβάσεις, το ΕΣΡ ανακαλεί την απόφασή του. Υπάρχει βέβαια και το ΣτΕ...

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
Πιο πάνω έδωσες ως παράδειγμα τις Αττικές εκδόσεις.
Με την ίδια λογική στην περιοχή μου υπάρχει ραδιόφωνο που σταμάτησε να λειτουργεί πριν μερικά χρόνια για οικονομικούς λόγους μπορεί το ΕΣΡ να δώσει την άδεια σε εμένα που έχω άλλη εταιρία?
Επίσης με την ίδια λογική αν εγώ έχω ραδιόφωνο που το καλοκαίρι δεν έχει διαφημίσεις μπορώ να κλείσω τον πομπό επικαλούμενος οικονομικούς λόγους και τον Σεπτέμβριο να ξανανοίξω γλυτώνοντας το ρεύμα?

• SatLeo Legend
Οι νέες μεταδόσεις σε 93.1 και 97.1 έχουν γίνει με το νέο νομοσχέδιο! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 ΒΝΛ δύο για Θεσσαλονίκη και δύο για Χαλκιδική! Αφού πλέον θεωρείται ότι μπορεί να εκπέμπει και στις δύο περιοχές, θα προσπαθήσει ο ιδιοκτήτης τους να βγει με τέσσερα ραδιόφωνα! Αυτό είναι που εκτιμώ ότι γίνεται!

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
Και αυτό να ισχύει (που είναι πολύ πιθανό γιατί μαθαίνω ότι συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας τις τελευταίες μέρες) από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο (π.χ. εφημερίδα της κυβερνήσεως) αν πέσουν τώρα καταγγελίες και γίνει ντόρος πιστεύω ότι θα ανέβουν στα βουνά και θα τους μαζέψουν...

• SatLeo Legend
Για μένα ο νέος νόμος έτσι όπως τον προωθούν έχει πάρα πολλά κενά με σημαντικότερο το γεγονός ότι δεν απαγορεύει επειδή δεν το αναφέρει (και για τον Έλληνα είναι σαν να το επιτρέπει), να βγαίνει ο καθένας από δεύτερη συχνότητα και όποια του γουστάρει!

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
Αν ισχύσει και εφαρμοστεί ο νόμος θα είναι κυρίως εισπρακτικός και πελατιακός...

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "komo_"
Πιο πάνω έδωσες ως παράδειγμα τις Αττικές εκδόσεις.
Με την ίδια λογική στην περιοχή μου υπάρχει ραδιόφωνο που σταμάτησε να λειτουργεί πριν μερικά χρόνια για οικονομικούς λόγους μπορεί το ΕΣΡ να δώσει την άδεια σε εμένα που έχω άλλη εταιρία?
Επίσης με την ίδια λογική αν εγώ έχω ραδιόφωνο που το καλοκαίρι δεν έχει διαφημίσεις μπορώ να κλείσω τον πομπό επικαλούμενος οικονομικούς λόγους και τον Σεπτέμβριο να ξανανοίξω γλυτώνοντας το ρεύμα?

Δεν με κατάλαβες. Η ΒΝΛ στην περίπτωση που σου είπα, επιστρέφεται στην ίδια εταιρία που την χρησιμοποιούσε και πριν (στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην Ραδιοκύμανση Α.Ε.). Δεν μεταβιβάζεται σε νέα εταιρία, καθότι αυτό είναι παράνομο. Για την διακοπή λειτουργίας, μπορείς να δικαιολογηθείς μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος για την διακοπή (οικονομικά προβλήματα, τεχνική βλάβη) αρκεί να δοθούν στο ΕΣΡ τα κατάλληλα δικαιολογητικά έγγραφα.

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
"από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο (π.χ. εφημερίδα της κυβερνήσεως) αν πέσουν τώρα καταγγελίες και γίνει ντόρος πιστεύω ότι θα ανέβουν στα βουνά και θα τους μαζέψουν..."   :hand σε παρακαλω, αυτα δεν γινονται στην ελλαδα!

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
george_65 μια χαρά γίνονται ιδιαίτερα τώρα που η κατάσταση είναι ο θάνατος σου η ζωή μου...

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Παιδια νομιζω βγαινουμε λιγο off topic!  :offtopic  

Παντως ακαθεκτοι οι πειρατες στο 95.8 και 88 και 108 οποτε  να'ναι βγαινουν! Το radio north 98, το εχει παρατηρησει κανεις? Εκπεμπει με ποιο χαμηλο ηχο!

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
95,8 αυτό που παίζει έντεχνα τραγουδια, γνωστής συλλογής δισκογραφικής εταιρείας? σε καποια στιγμη έπαιζε σε επαναληψη το ιδιο τραγουδι...... προς δυτικά το σήμα φτανει μεχρι Χαλκιδόνα
Το 103,4 του στούντιο3 έχει δυνατό σήμα στο κέντρο της πόλης. Αυτό λόγω παρεμβολών από Πιερία και Π.Γ.Δ.Μ. φτάνει καθαρά μέχρι Σίνδο
ο 92 μέχρι την περιφερειακή δυνατα.
ο 88 μου ερχόταν μςε μικρή ισχυ στην πόλη.

• SatLeo Legend
Ο 88 εκπέμπει από εδώ εμάς δυτικά!

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
οπότε δε βγαινει με μεγάλη ισχύ.. η ακτίνα ακρόασης δεν είναι μεγάλη

* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 29/11/2024 (20:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (20:44)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (20:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: first Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (20:12)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nikin22000 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (20:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (19:56)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:54)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 29/11/2024 (19:35)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (19:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (18:55)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (18:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (16:01)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 29/11/2024 (15:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (15:09)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:47)
* Απ: Το ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου (γενικά)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Web Radio - Ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου 29/11/2024 (14:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (10:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (09:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)