Ένα αντίο και ένα ευχαριστώ δεν είναι ποτέ αρκετό…
Από την Ευρώπη, στην Αυστραλία και από κει στην Νότια Αφρική, συνέχεια για την Νέα Ορλεάνη και την Βοστόνη και πίσω πάλι στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο, μια γρήγορη βόλτα στο Παρίσι και πάμε πιο βόρεια στην Στοκχόλμη, κάθοδος στον Νότο και το Σεράγεβο και να σου η Ελλάδα με το γαλάζιο φόντο… ένα μουσικό ταξίδι που κράτησε κοντά στα 4 χρόνια με κιθάρες, ντραμς και στίχους γεμάτους ζωή, άποψη, θυμό, επανάσταση. Οι συνεργάτες-παραγωγοί σ αυτό το ραδιόφωνο πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους, που όμως πάντοτε συνυπήρξαν αρμονικά σαν μια παρέα με ένα όραμα και πολύ κέφι για ραδιόφωνο… κάπου εδώ αυτή η υπέροχη διαδρομή για μένα και τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ όλους συνολικά, έφτασε στο τέλος της. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον 89FM RAINBOW άλλαξε, να ευχαριστήσω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που μας φιλοξένησε στην συχνότητα και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον νέο. Πάνω από όλα όμως χρωστάω πολλά και θέλω να ευχαριστήσω, όλους εσάς, τους ακροατές του 89 Rainbow που ήσασταν οι καλύτεροι συνοδοιπόροι και οι πιο δημιουργικοί κριτές αυτής της προσπάθειας.
Νίκος Τερζόγλου.!Οχι βρε γιατι????Ενας απο τους καλυτερους ροκ σταθμους της πολης και απο τους αγαπημενους μου :shock: :shock: