Λοιπόν σήμερα ασχολήθηκα με το νέο σίριαλ MORE κλπ!
Το μεσημεράκι στην περιοχή μου λάμβανα στους 93.1 μόνο τον more με χάλια λήψη σαν να είχε παράσιτο! Καθόλου φέρον! Στα σημεία που περνάνε τα λαρισαϊκά για πρώτη φορά έλαβα τον Party με ίδια λήψη σαν αυτών από Δοβρούτσι (περίεργο μιας και εκπέμπει από Μελούνα)!
Αργότερα πηγαίνοντας για το μάθημα λάμβανα στο δρόμο πόλεμο από φέρον και More! Τρομερές εναλλαγές από καθαρό φέρον σε τζαμάτο more, όπου μπορούσα να τον απομονώσω έβγαζα κανονικά το RDS του, μόνο που πλέον στον τίτλο δεν αναφέρεται το 97.1 αλλά σκέτο το MORE (μαζί με τίτλους τραγουδιών κλπ)! Αντιθέτως το 97.1 συνεχίζει να το αναφέρει στο radiotext! PI ίδιο!
Γυρνώντας τώρα στην ίδια διαδρομή έχω πάλι εναλλαγές αλλά πλέον το φέρον υπερισχύει κατά κράτος αφήνοντας ελάχιστα τον more σε κάποια σημεία να ακούγεται! 97.1 στα γνωστά σημεία συνεχίζει να περνάει ο Party αλλιώς τίποτα!
Αυτό που πιθανολογώ είναι ότι το μεσημεράκι μάλλον είχε μειώσει ισχύ ο more στους 93.1 και ήταν το φέρον που του έκανε τα παράσιτα! Μετά είχαν ίδια ισχύ εξού και οι εναλλαγές, και τώρα ξαναέπεσε η ισχύς του more λίγο ή ανέβηκε του φέροντος!
Σίγουρα πάντως αυτό το φέρον που λαμβάνω στην Πολίχνη ΔΕΝ είναι το Κοσμοράδιο από Βάβδο, παρότι όταν μίλησα και χθες με το Βασίλη αυτό φαντάστηκα και εγώ για την περιοχή της Πιερίας!