Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πεμ 12 Δεκ 2024, 13:32

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 576406 φορές)

0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Τα ποστ στη σελίδα του More 97.1 σταμάτησαν στις 26 Φεβρουαρίου
Μετά εμφανίστηκε αυτό

και τώρα βλέπω ότι εμφανίστηκε καινούρια σελίδα More 93.1 με ημερομηνία εγγραφής 26 Φεβρουαρίου.
Θα πετάξουνε το προφίλ τους στο φέισμπουκ με τόσο κόσμο, ενώ ενδεχομένως να μπορούσαν απλά να το μετονομάσουν;  :yernuts
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Κομοτηνή
radiobuzzer στο facebook αν η σελίδα σου συμπληρώσει 200 Like δεν μπορείς να τη μετονομάσεις.
Αναγκαστικά φτιάχνεις καινούργια.
Από εκεί και περα (στην ούσια του θέματος) όταν στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας ένας παράνομος σταθμός κάνει βόλτες στη μπάντα των fm και λειτουργεί επί μήνες με χαρακτήρα νόμιμου (spots,logo,sponsoring,social media) χωρίς να τον ενοχλέι κανείς μπορούμε να καταλάβουμε σε τη χώρα ζούμε και που πηγαίνουν τα χρήματα του κάθε φορολογούμενου.Πληρώνουμε την κάθε άχρηστη επιτροπή και αρχή για να υπάρχει αυτό το χάλι.

• SatLeo Legend
Αμ δεν είναι παράνομος. Είναι νόμιμος σταθμός της Χαλκιδικής με ΑΦΜ , φάκελο στο ΕΣΡ και πολύ καλά κονέ μέσα στο υπουργείο αφού ήξερε εκ των προτέρων τις ημερομηνίες της φωτογραφικής διάταξης ανοχής για τα παράτυπα κέντρα εκπομπής του άρθρου 56. Εννοώ ότι η εκπομπή είναι παράνομη και ο σταθμός νόμιμος οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μη επιβολή κυρώσεων πέρα από το ότι προφανώς έχουνε βύσμα

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Ο next fm πριν ξεκινησει ειχε κανει σελιδα στο facebook και μεσα σε λιγες εβδομαδες ειχε φτασει καμια 11.000 like και βαλε.Πως μετα απο λιγες μερες ειχε 80.000+ like?

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
radiobuzzer o More χαλκιδικής ναι είναι νόμιμος.
Όλα αυτά όμως που κάνει στην Θεσσαλονίκη είναι παράνομα και σηκώνουν ανάκληση Β.Ν.Λ.

robi ο Next έκανε κάτι σαν αίτηση στο facebook και πήρε τη σελίδα του Star fm.
Δεν γνωρίζω ακριβώς τη διαδικασία.

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "robi1994"
Ο next fm πριν ξεκινησει ειχε κανει σελιδα στο facebook και μεσα σε λιγες εβδομαδες ειχε φτασει καμια 11.000 like και βαλε.Πως μετα απο λιγες μερες ειχε 80.000+ like?

Μπορείς να πληρώσεις στο Facebook ώστε να προβάλει τη σελίδα σου και να πάρεις λάικ. Ξεκινάει από 3 ευρώ την ημέρα, όσο πιο πολλά δώσεις τόσο πιο πολλά λάι παίρνεις.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Σε ένα σύντομο bandscan σε δέκτη αυτοκινήτου απόψε είδα ότι συνεχίζουν να εκπέμπουν οι πειρατές στο 88.1 και 93.0, δεν έχω καταφέρει εδώ και καιρό να τους λάβω με το κινητό (στους 93 είχα λάβει άλλον με λαϊκά, αυτός που έπαιζε σήμερα είχε ξένη μουσική)!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "komo_"
radiobuzzer στο facebook αν η σελίδα σου συμπληρώσει 200 Like δεν μπορείς να τη μετονομάσεις.
Αναγκαστικά φτιάχνεις καινούργια.

Η σελίδα του More 97.1 είχε 1087 like. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την μετονόμασαν.
Παρεμπιπτόντως σήκωσαν το καινούριο λογότυπου του σταθμού. Αυτή τη φορά χωρίς συχνότητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης το λογότυπο είναι τελείως διαφορετικό

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
Η σελίδα του More 97.1 είχε 1087 like. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την μετονόμασαν.
Παρεμπιπτόντως σήκωσαν το καινούριο λογότυπου του σταθμού. Αυτή τη φορά χωρίς συχνότητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης το λογότυπο είναι τελείως διαφορετικό[/quote]

radiobuzzer στο ξαναγράφω!
Στο facebook αν η σελίδα σου συμπληρώσει 200 Like ΔΕΝ μπορείς να τη μετονομάσεις.
Επίσης εγώ δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο logo.
Από εκεί και πέρα στο παρασκήνιο μπορεί να συμβαίνουν διάφορα με τους ''μεγάλους'' του σταθμού (Περρέτ,Χαριζάνη) το σίγουρο είναι ότι παρά τις προσπάθειες (π.χ. έχουν φτιάξει στο site next tv και ανεβάζουν video), χωρίς παραγωγούς,χωρίς διαφημίσεις,χορηγίες κλπ. πολύ δύσκολα να αντέξει αυτός ο σταθμός.
Είναι μιά ''χλωμή'' παρουσία και απέναντι έχει τον Plus και τον Zoo που έχουν ήδη το κοινό τους και δεν μετακινείται εύκολα.
Εδώ ο Ζοο με εκπομπές και μια ταυτότητα 10ετίας και διαφημιστικά είναι :thumbdown: .

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
με μπερδεψατε... τι σχεση έχει ο more με τον Χαριζάνη που είχε σχέση με next και star?
η σελιδα του more 97,1 στο fb είναι με το παλιό πράσινο logo. στη σελιδα more 93,1 έχει μπλε logo με ημερομηνία εγγραφής 26/2/2014

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
Εγώ μπερδεύτηκα!Sorryyy!
Για το 2 σκέλος της απάντησης μου νόμιζα ότι η αναφορά ήταν για τον Next που μιλούσαμε πιό πάνω.
Για το 1ο θέμα όπως έγραψα δεν γίνεται μετονομασία της σελίδας.
Όσο για το logo...άντε να βγάλουμε άκρη!

• SatLeo Legend
Καλά δεν πειράζει, εγώ μπερδεύτηκα πρώτος που διάβασα λάθος τα γραφόμενά σου για τα λάικ. Πάντως ο More, ανήκει στον ίδιο που έχει τον Plus, οπότε κατά συνέπεια δεν θα έπρεπε να έχει αντικρουόμενο πρόγραμμα. Νομίζω ο Plus παίζει πιο σύγχρονα και ο More πιο παλιά κλασικά κλπ. Πάντως είναι αλήθεια ότι αναρωτιέμαι αν βγαίνει ο σταθμός (εκτός αν το κάνουν εν είδει επένδυσης σε περίπτωση που νομιμοποιηθεί η συχνότητα στο μέλλον).

• SatLeo Legend
Το ακόλουθο κείμενο σε ένα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Παράθεση
STI THESSALONIKI AKOUTE TO STUDIO BORRAS 108.0 FM 24 ORES TO 24 ORO GIA ISA FROUTA DE PIRAN XAMPARI EGO IME O KYRIARXOS TIS SIXNTOTITAS KAI TIN EXO KANEI KATALIPSI PEZO ME ENA EFEDRIKO THA SINEXISO KAI THA PARO DIAFIMISIS MAVRES GIA OSOUS X___NTAI KAI FOBOUNTAI KAI SE LIGO KAIRO THA PAIZO ME 400 WATT OPOIOS EINAI X____S KAI FOBATE TO BROMO ESR KAI NOMIZOUN OTI KAPIOI EINAI NA PANE NA G_________

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
:offtopic Αν καταλάβω από όσα είπε στο facebook για το satleo, αλλά και γενικότερα ο τρόπος που μιλάει, πιστεύω τι σόι επιπέδου σταθμός είναι...
Αν θέλει να βρίζει, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να εξαφανιστεί από τα fm!
Δε λέω, ένα μπάχαλο είναι το ΕΣΡ και οι λοιποί ελεγκτές, αλλά μην κατηγορούμε αυτούς που απλώς ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις, όπως ο φίλος radiobuzzer! :offtopic

Αποσυνδεδεμένος korgpa50

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2013

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Για ξαναγραψτο στα ελληνικα και με μικρα γραμματα

καποιοι γραφουν στα @@@@@ τους τους κανονες ε?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος korgpa50

• Νέο Μέλος
  • *
ωραια ελληνικα ειπα οτι τσατιστηκα και δεν ειναι σωστο να αναρτατε ξενα προφιλ εκει τα πηρα εγω ουτε εχω ενοχληση κανεναν ουτε τιποτα και στο προφιλ μου ειναι δικο μου κ οτι θελω αναρταω και δε θα μου πει κανενασ τι θα κανω στο προφιλ μου παρακαλω να σβηστει εστω το προφιλ μου ... γιατι και σε σας δε θα σας αρεσε αν το εκανα εγω σε αυτο το θεμα νευριασα δεν ειμαι πιτσιρικας

Αποσυνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
Προς korgpa50:
Αγαπητέ, εγώ βλέπω ότι έγινε μια καλή διαφήμιση για τον σταθμό σου! Το σκέφτηκες αυτό?
(αν δεν θέλεις να βλέπει ο καθένας τι γράφεις στο facebook σου, νομίζω μπορείς να το ρυθμίσεις να εμφανίζονται μόνο σε όσους έχεις κάνει φίλους)

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Λοιπόν, για να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους...
1ον είμαστε όλοι ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ, δεν είμαστε ούτε η αστυνομία, ούτε η ΕΕΤΤ! Λαμβάνουμε σταθμούς που εκπέμπουν και το αναφέρουμε επειδή αυτό είναι το χόμπι μας, δεν μας ενδιαφέρει ούτε να καρφώσουμε, ούτε να κάνουμε ζημιά σε κανέναν. Αν θεωρείς ότι κινδυνεύεις επειδή γράφουμε τι εκπέμπεται, ή να βγαίνεις τοπικότερα ή να παίρνεις το ρίσκο. Νομίζω πως κάνεις το δεύτερο!

2ον αν δεν θες να αναρτώνται πράγματα που μπορεί να βρει ο καθένας από δημόσιο ανοικτό προφίλ του facebook μπορείς και έχεις το δικαίωμα να το περιορίσεις και να το κλειδώσεις. Δεν σου φταίει κανείς αν γράφεις δημόσια και μετά αυτά αναπαράγονται. Αν θεωρείς ότι έχεις προσωπικά δεδομένα είναι δική σου δουλειά να τα προφυλάξεις και όχι να τα εκθέτεις σε κοινή θέα που μπορεί να τα βρει ο καθένας. Ναι, ακόμα και αυτοί που ΔΕΝ ΘΕΣ να τα βρουν. Το σκέφτηκες αυτό; Είδα επίσης ότι στο δικό σου προφίλ έχεις αναρτήσει και δημοσιεύσεις δικές μου από το forum όταν αναφέρω ότι σε λαμβάνω! Εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω, να διαμαρτυρηθώ;

3ον κανένας δεν σου είπε τι να κάνεις στο προφίλ σου και τι να αναρτάς! Τα υπόλοιπα στα ανέφερα παραπάνω. Κανείς επίσης δεν είπε ποτέ ότι ενοχλείς κάποιον ή ότι δεν πρέπει να εκπέμπεις κλπ. Εσύ αντιθέτως θεωρείς ότι έχεις δικαίωμα και να βρίζεις και να προσβάλλεσαι! Μην περιμένεις λοιπόν να μην σου απαντάει κανένας. Τα δικά μου δικά σου και τα δικά σου δικά σου δηλαδή; Δυο μέτρα και δυο σταθμά;

4ον νομίζω ότι με τις αναφορές μας περισσότερη προβολή και διαφήμιση σου κάναμε παρά ζημιά. Και αντί να χαίρεσαι που επιβεβαιώνουμε την εμβέλειά σου ασχολείσαι συνέχεια μαζί μας στο ΔΗΜΟΣΙΟ προφίλ σου, μας βρίζεις και μας ειρωνεύεσαι! Πλανάσαι οικτρά όμως αν νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος από εμάς. Το τι μπορούμε να ξέρουμε με το τι δημοσιεύουμε απέχει έτη φωτός αν θες να ξέρεις. Και όμως πάλι δεν μας ενδιαφέρει καν αν είσαι νόμιμος, παράνομος, μάγκας ή όπως θες να το λες! Εκπέμπεις; Σε λαμβάνουμε! Το ίδιο δεν κάνουμε για όλους τους σταθμούς; Αυτό είναι το χόμπι μας, αυτό κάνουμε στο φόρουμ, με αυτό ασχολιόμαστε και δεν μπορούμε τίποτα να κάνουμε αν εσύ το επικροτείς ή όχι! Κοινώς κανείς μας δεν έχει πρόβλημα μαζί σου! Εσύ όμως φαίνεται ότι έχεις και μάλιστα μεγάλο!

Αυτά! Το φόρουμ είναι χώρος φιλοξενίας και έχει κανόνες για όλους! Ή λοιπόν τους ακολουθείς ή σε αποκλείουμε! Η επιλογή είναι δική σου!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος korgpa50

• Νέο Μέλος
  • *
1ον λιπον προτον εριξα θεμα στο φεισμπουκ για ολο το μπαχαλο που γινεται .....
και φερανε καθε καθε καρυδιας αθηναικο σταθμο και καπια πουλημενα ραδιοφωνα καλα κρατουν
2ον με αυτο ο αλλος αυτο νομιζει και οποιος δηποτε οτι θελει γραφει στο προφιλ του στο φεισμπουκ

και  3ον ειναι μερικα θεματα γιατι μας καβαλισαν το καλαμι ορισμενοι επανω για το μπαχαλο οποσ δεν αρεσι εσας δεν μ αρεσει κ εμενα εγω που αναρτουσα το δικα σου γραπτα το εκανα απο διαφιμιση να ξερει ο κοσμος καπως ετσι
πρεπει να τα πει καπιος καποτε δε πρεπει και σεις να το βαζετε κατω .... στην αρχη νομιζα αλλιως και καπιος που βλεπει τετια αλλο παραδιγμα νομιζει οτι διχνετε .....

• SatLeo Legend
Εγώ έκανα κόπι-πέιστ αυτό που ανάρτησε o χρήστης στο Facebook για να ενημερωθεί ο κόσμος ότι υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα, και ότι πλέον παίζει εφεδρικό μηχάνημα στους 108. Ιδίως για εμάς στα ανατολικά είναι χρήσιμη πληροφορία, επειδή το σήμα δεν φτάνει μέχρι εκεί.

Κατά τα άλλα εγώ δεν είχα πρόθεση να ρουφιανέψω, δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε έτσι αντιληπτό, αφού αυτό που αναρτήθηκε στο Facebook είναι δημόσιος χώρος και μπορεί να το διαβάσει οποιοσδήποτε, ακόμη κι όσοι δεν είναι λογκαρισμένοι στο Facebook. Και η συχνότητα είναι δημόσια, μπορεί να την ακούσει οποιοσδήποτε.

Επίσης γενικά αν έχει διαβάσει κανείς τα γραφόμενά μου πιο πριν (όπως και των άλλων εδώ μέσα), δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα ενάντια στο πειρατικό ραδιόφωνο, ίσα ίσα έχω πει ότι πρέπει να υπάρχει δεσμευμένο κομμάτι της μπάντας στο οποίο θα πρέπει να παίζουν ερασιτέχνες ανενόχλητοι από τα εμπορικά μεγαθήρια.

Ντάξει, με το στυλάκι «δικιά μου είναι η συχνότητα και όλοι οι άλλοι να πάνε να...» ίσως διαφωνεί κόσμος αλλά και αυτό δικαίωμα του καθενός είναι να το γράφει.

Αυτά, θα αφήσω στη άκρη την αντιπαράθεση, για να μιλήσουμε για το τεχνικό κομμάτι. Τι έπαθε το PLL που κάηκε;  Στις φωτογραφίες στο προφίλ βλέπω μηχανήματα της CDM, η οποία είναι μια βιοτεχνία ηλεκτρονικών στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι εμπειρία έχετε, αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το PLL που κάηκε είναι της ιδίας φίρμας.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Άκου φίλε, για να μιλήσω και στην γλώσσα σου. Επειδή έχεις φάει πίκρα, που υποθέτω αδικήθηκες από το ΕΣΡ και δεν γουστάρεις το ραδιοφωνικό τοπίο στην Θεσσαλονίκη, δεν σου φταίμε εμείς. Ο radiobuzzer ανήρτησε το στάτους σου, επειδή οι ρυθμίσεις σου στο facebook, το κάνουν ορατό σε όλους τους χρήστες. Αν δεν θες να τα βλέπουν οι άλλοι, υπάρχει ειδική ρύθμιση για να βλέπουν ό,τι ανεβάζεις μόνο εκείνοι που έχεις κάνει add. Άρα, δική σου η ευθύνη γι'αυτό. Επίσης, τις ατάκες τύπου "θα εκπέμπω μόνο εγώ στους 108.0, οι άλλοι να πάτε να γα..., θα παίζω μαύρες διαφημίσεις, έχω μηχάνημα 400W και θα σας δείξω, και ρουφιάνοι του Satleo", ας μην τις σχολιάσω καλύτερα. Όπως η κάθε συχνότητα δεν ανήκει αποκλειστικά σε έναν μεγαλοεπιχειρηματία, έτσι δεν ανήκει και σε εσένα, που "ετσιθελικά" την κάνεις δική σου. Μια χαρά πειρατικό ραδιόφωνο έχει η Θεσσαλονίκη, ευτυχώς έχει αρκετούς ραδιοερασιτέχνες. Άσε να εκπέμπει ο καθένας όπου του κάνει κέφι (αρκεί να μην ενοχλεί νόμιμο ή πειρατικό σταθμό), και μην ταράζεσαι.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και για να μπαινουμε παλι On topic, off ο Βορρας 108...

Αποσυνδεδεμένος korgpa50

• Νέο Μέλος
  • *
οκ πεδια ειπα αν καπιος εγραφτει νομιζει οτι ειστε τετιοι και παιζει καπιος κρυφος πειτε οτι ανηγει καπιος πιο τρελος και βλεπει τετια θεματα του κανουν εντυπωση εμενα το ρουφ.... για το ιντερνετ το εδωσα οχι για τα εφ εμ εδω στη θεσσαλονικη οι υπολιποι ξερετε πολυ καλα οι αθηναιει τι εκαναν εδω σε μας μας εχουν παρει ολες τισ συχνοτιτες και μεις σα το βασικα καλισπερα σας εχουμε καταντισει οι ερασιτεχνες σιξτι ναιν με το σταθμο της καψουρας απλα εσεις οι θεσσαλονικεις θα το επιτρεψετε ακομη ? επιτελους ακουο απο καπιο μελος να υποστιριζει τους ερασιτεχνες κ μπραβο στο μελος αυτο συχαρητηρια πολλα

Αποσυνδεδεμένος AnDas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
...και έλεγα ότι δυσκολεύομαι να διαβάζω τα Greeklish!!!

Στάλθηκε από το C5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
φιλε korga50 αν ειχες κανει αιτηση για προσληψη στη ΝΕΡΙΤ, τους 30 ποντους για γνωση ξενων γλωσσων στη μοριοδοτηση θα τους ειχες με το ..βασικα καλησπερα σας!  :lmao
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ! :assault

Αποσυνδεδεμένος korgpa50

• Νέο Μέλος
  • *
λοιπον να πο και τ αλλο στη νεριτ και αυτο που την ονομασανε πρεπει να ντρεπονται.... καλα ηταν η ερτ ελληνικη ραδιοφονια της ελλαδος ... και το συστημα το ενοχο μας εφερε οσ εδο καποτε υπηρχε η φωνη της ελλαδος μας στα μεσεα αλλα το κλεισανε και κανανε τον πομπο παλιο σιδερα τοτε που εδεινε στιγμα και πληροφοριες ειδησης σε περιπτοση τοτε με τον πολεμο του 40 υπαρχουν κ αλλα θεματα ειδατε οι περισοτεροι τι γινετε επανω ερχονται και ενασ πρεπει να τα πει απο ενα μικροφωνο να καταλαβει ο κοσμος που βρισκομαστε και τι ακολουθουνε και πρεπει να ενοθουμε αν οχι απο τα ραδιοφονα τα μεγαλοσαπια απο εμας τους ερασιτεχνες.... αλλα μπηκαν καπιοι ανελεητοι και διαλησαν την ερτ δυστηχος και τη φονη της ελλαδος

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
:arrow  Σημερα επανηλθε ο Βορρας αλλα τωρα το απογευμα επαιζε και το πρωτο ερασιτεχνικο
 :arrow Σημερα ανα διαστηματα επαιζε ενας με dance στους 95.3
 :arrow Το πρι ηταν κλειστος ο εκρηξη 99.8 αλλα επανηλθε

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Σημερα νεος πειρατης στους 99 2 με παλια ξενα.

* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 12/12/2024 (12:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/12/2024 (11:00)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (10:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (09:43)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/12/2024 (08:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (04:14)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (02:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (00:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (23:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (23:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:01)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/12/2024 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panvas Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (21:30)
* Απ: Νέα υπηρεσία Cytavision μέσω TV App  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/12/2024 (21:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (21:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (20:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:18)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (19:02)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (18:15)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (17:14)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: channelos Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (17:05)
* Απ: Vodafone TV  Μέλος: channelos Φόρουμ: Vodafone TV 11/12/2024 (16:56)