Λοιπόν, για να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους...
1ον είμαστε όλοι ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ, δεν είμαστε ούτε η αστυνομία, ούτε η ΕΕΤΤ! Λαμβάνουμε σταθμούς που εκπέμπουν και το αναφέρουμε επειδή αυτό είναι το χόμπι μας, δεν μας ενδιαφέρει ούτε να καρφώσουμε, ούτε να κάνουμε ζημιά σε κανέναν. Αν θεωρείς ότι κινδυνεύεις επειδή γράφουμε τι εκπέμπεται, ή να βγαίνεις τοπικότερα ή να παίρνεις το ρίσκο. Νομίζω πως κάνεις το δεύτερο!
2ον αν δεν θες να αναρτώνται πράγματα που μπορεί να βρει ο καθένας από δημόσιο ανοικτό προφίλ του facebook μπορείς και έχεις το δικαίωμα να το περιορίσεις και να το κλειδώσεις. Δεν σου φταίει κανείς αν γράφεις δημόσια και μετά αυτά αναπαράγονται. Αν θεωρείς ότι έχεις προσωπικά δεδομένα είναι δική σου δουλειά να τα προφυλάξεις και όχι να τα εκθέτεις σε κοινή θέα που μπορεί να τα βρει ο καθένας. Ναι, ακόμα και αυτοί που ΔΕΝ ΘΕΣ να τα βρουν. Το σκέφτηκες αυτό; Είδα επίσης ότι στο δικό σου προφίλ έχεις αναρτήσει και δημοσιεύσεις δικές μου από το forum όταν αναφέρω ότι σε λαμβάνω! Εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω, να διαμαρτυρηθώ;
3ον κανένας δεν σου είπε τι να κάνεις στο προφίλ σου και τι να αναρτάς! Τα υπόλοιπα στα ανέφερα παραπάνω. Κανείς επίσης δεν είπε ποτέ ότι ενοχλείς κάποιον ή ότι δεν πρέπει να εκπέμπεις κλπ. Εσύ αντιθέτως θεωρείς ότι έχεις δικαίωμα και να βρίζεις και να προσβάλλεσαι! Μην περιμένεις λοιπόν να μην σου απαντάει κανένας. Τα δικά μου δικά σου και τα δικά σου δικά σου δηλαδή; Δυο μέτρα και δυο σταθμά;
4ον νομίζω ότι με τις αναφορές μας περισσότερη προβολή και διαφήμιση σου κάναμε παρά ζημιά. Και αντί να χαίρεσαι που επιβεβαιώνουμε την εμβέλειά σου ασχολείσαι συνέχεια μαζί μας στο ΔΗΜΟΣΙΟ προφίλ σου, μας βρίζεις και μας ειρωνεύεσαι! Πλανάσαι οικτρά όμως αν νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος από εμάς. Το τι μπορούμε να ξέρουμε με το τι δημοσιεύουμε απέχει έτη φωτός αν θες να ξέρεις. Και όμως πάλι δεν μας ενδιαφέρει καν αν είσαι νόμιμος, παράνομος, μάγκας ή όπως θες να το λες! Εκπέμπεις; Σε λαμβάνουμε! Το ίδιο δεν κάνουμε για όλους τους σταθμούς; Αυτό είναι το χόμπι μας, αυτό κάνουμε στο φόρουμ, με αυτό ασχολιόμαστε και δεν μπορούμε τίποτα να κάνουμε αν εσύ το επικροτείς ή όχι! Κοινώς κανείς μας δεν έχει πρόβλημα μαζί σου! Εσύ όμως φαίνεται ότι έχεις και μάλιστα μεγάλο!
Αυτά! Το φόρουμ είναι χώρος φιλοξενίας και έχει κανόνες για όλους! Ή λοιπόν τους ακολουθείς ή σε αποκλείουμε! Η επιλογή είναι δική σου!