Εγώ έκανα κόπι-πέιστ αυτό που ανάρτησε o χρήστης στο Facebook για να ενημερωθεί ο κόσμος ότι υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα, και ότι πλέον παίζει εφεδρικό μηχάνημα στους 108. Ιδίως για εμάς στα ανατολικά είναι χρήσιμη πληροφορία, επειδή το σήμα δεν φτάνει μέχρι εκεί.
Κατά τα άλλα εγώ δεν είχα πρόθεση να ρουφιανέψω, δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε έτσι αντιληπτό, αφού αυτό που αναρτήθηκε στο Facebook είναι δημόσιος χώρος και μπορεί να το διαβάσει οποιοσδήποτε, ακόμη κι όσοι δεν είναι λογκαρισμένοι στο Facebook. Και η συχνότητα είναι δημόσια, μπορεί να την ακούσει οποιοσδήποτε.
Επίσης γενικά αν έχει διαβάσει κανείς τα γραφόμενά μου πιο πριν (όπως και των άλλων εδώ μέσα), δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα ενάντια στο πειρατικό ραδιόφωνο, ίσα ίσα έχω πει ότι πρέπει να υπάρχει δεσμευμένο κομμάτι της μπάντας στο οποίο θα πρέπει να παίζουν ερασιτέχνες ανενόχλητοι από τα εμπορικά μεγαθήρια.
Ντάξει, με το στυλάκι «δικιά μου είναι η συχνότητα και όλοι οι άλλοι να πάνε να...» ίσως διαφωνεί κόσμος αλλά και αυτό δικαίωμα του καθενός είναι να το γράφει.
Αυτά, θα αφήσω στη άκρη την αντιπαράθεση, για να μιλήσουμε για το τεχνικό κομμάτι. Τι έπαθε το PLL που κάηκε; Στις φωτογραφίες στο προφίλ βλέπω μηχανήματα της CDM, η οποία είναι μια βιοτεχνία ηλεκτρονικών στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι εμπειρία έχετε, αλλά με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το PLL που κάηκε είναι της ιδίας φίρμας.