Ρε παιδιά μία παρατήρηση εχω να κάνω.....Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιατί είναι λίγοι αυτοί που ακολουθούν το παράδειγμα του RDS?Στην επαρχία αναλογικά υπάρχουν πολλα περισσότερα ραδιόφωνα με το σύστημα αυτό....Δηλαδή τόσο 'πολυδάπανο' είναι αυτο το σύστημα....???Σιγά το πργμα....και μιλάμε για τεχνολογία τουλάχιστον 15 ετών.....τουλάχιστον επρεπε να το είχαν όλοι....καλά μη μιλήσω για λειτουργίες traffic-news-eon για την κίνηση στους δρόμους...κτλ......είμαστε πολλά έτη φωτός πίσω τελικά εδώ στο Ελλάντα.......
Είσαι ΘΕΟΣ!!!!
Έκανες την ερώτηση που θέλω να κάνω τόσο καιρό αλλά περίμενα πώς και πώς να την κάνει κάποιος!!!!
Θες να σου απαντήσω?
Η Θεσσαλονίκη έχει το μικρότερο ποσοστό RDS επί συνόλου ραδιοφωνικών σταθμών (ούτε οι 20 στους 60) επειδή οι περισσότεροι ραδιοφωνιάδες:
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙΚαι δεν μιλάω για τους μικρούς σταθμούς με περιορισμένη ακροαματικότητα και πενιχρά έσοδα! Μιλάω για μεγάλους και δημοφιλείς σταθμούς της πόλης με κοινό και πρόγραμμα που όμως οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν
ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΡΑΚΙ να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη υπηρεσία έστω προς σεβασμό για την ενημέρωση των ακροατών τους! Ούτε έστω αυτό το μ%%%% το PS δεν ενεργοποιούν έστω για να ξέρει ο ακροατής τι ακούει (ειδικά οι επισκέπτες της πόλης)!
Και τι δεν έχω ακούσει ως δικαιολογία...
από κόστος, από χάλασμα της διαμόρφωσης μέχρι και για περίσσια ακτινοβολία!!!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Εδώ πας στον Έβρο και ένα RDS του φούστη έχουν σχεδόν όλοι, δεν μιλάω δε για τους Τουρκαλάδες που το έχουν αυτονόητο!!! Πας στη Θεσσαλία και το έχουν οι περισσότεροι!!!
Πας στο Κιλκίς και ακούς το Θεόφιλο και χαίρεσαι που το παλικάρι είναι τόσο μερακλής και ωραίος!!!Και πας να ακούσεις μεγάλους σταθμούς της Θεσσαλονίκης με τρομαχτικές καλύψεις και τεράστια ακροαματικότητα και βλέπεις στο ραδιόφωνό σου το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ!
Και γιατί?
Γιατί και δεν ενδιαφέρονται να το ρυθμίσουν, και δεν τους ενδιαφέρει να το βάλουν και στην τελική ό,τι δεν τους φέρνει και άλλα λεφτά είναι περιττό.....
Κρίμα για τη νοοτροπία των Θεσσαλονικιών και ΜΠΡΑΒΟ μόνο ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ που το έχουν μεράκι, που όμως αντί να θεωρείται ότι κάνουν κάτι που στο εξωτερικό είναι αυτονόητο, έχουμε καταντήσει να είναι η εξαίρεση στον κανόνα!