Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Κυρ 24 Νοε 2024, 13:36
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 569093 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "ΘΕΟΦΙΛΟΣ"
τα ποντιακά στους 101,3 που χάθηκε?
ξέχασες τον Γνώμη στους 93,7
Ο Σταθμός με τα ποντιακά χάθηκε και ο Γνώμη δεν λαμβάνεται ούτε ίχνος στην Πολίχνη!
Τώρα που θα ολοκληρώσω την αναφορά θα εξηγήσω!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
το ραδιο αλμωπία στην κατηφορα στον περιφεριακό απο μετεωρα προς παπαγεωργιου εγώ το άκουγα συνεχεια με λίγα ταπώματα απο τον ερωτικό... επίσεις το είχα πιάσει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα πριν το σιδηροκαστρο που τάπωνε τον ερωτικό σε πολλά σημεία....

• SatLeo Legend
Έχει ληφθεί ακόμα και στη Βουλγαρία!
Η δυναμική της Κάτω Κορυφής γενικά δεν είναι αμελητέα, άσχετα αν η πλειονότητα των καναλιών εκπέμπουν με max 150 watt!
Το υψόμετρο εκπομπής είναι σχεδόν στα 900μ, όσο περίπου είναι και οι κεραίες του Χορτιάτη (εκεί το ύψος είναι μεταβλητό, ξεκινάει από τα 750 και καταλήγει στα 1000μ)!
Αν λοιπόν κάποιος τσιτώσει τα κιλοβάτ εκεί πάνω όπως προφανώς έχει κάνει ο Αλμωπία στους 94.8, το μόνο που θα τον περιορίσει είναι η γεωγραφία!
Έτσι γίνεται ούτως ή άλλως μιας και η κοιλάδα της Αριδαίας είναι περιτρυγυρισμένη από πολλά βουνά, έτσι το σήμα πάει όπου υπάρχουν ανοίγματα!
Στην Έδεσσα παράδειγμα που έχει βράχο μπροστά από την Αριδαία δεν περνάει ίχνος από την Κάτω Κορυφή!
Έτσι η Έδεσσα είναι πολύ ευνοημένη τηλεοπτικά μιας και της περνάει πεντακάθαρα ο Χορτιάτης χωρίς παρεμβολές ούτε από Αριδαία, ούτε από Βουλγαρία και Σκόπια!
Πρέπει επίσης να πω ότι εδώ και καιρό είχαμε μεταφορά του Κ.Ε. της άλλης συχνότητας του Αλμωπία στους 100.6! Το FMMap συνεχίζει να το δίνει από Θηριόπετρα αλλά πλέον περνάει πεντακάθαρα σε όλο το νομό Πέλλας με ίδια κάλυψη με τα Supersonic και Μουσική FM 104.2 (ο διαδημοτικός 103.8 μάλλον σταμάτησε)! Το σημείο εκπομπής των δύο τελευταίων είναι ένα ύψωμα 650μ δίπλα στην Έδεσσα και ανάμεσα στα χωριά Μεσημέρι και Άγρας!

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ρε παιδιά μία παρατήρηση εχω να κάνω.....Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιατί είναι λίγοι αυτοί που ακολουθούν το παράδειγμα του RDS?Στην επαρχία αναλογικά υπάρχουν πολλα περισσότερα ραδιόφωνα με το σύστημα αυτό....Δηλαδή τόσο 'πολυδάπανο' είναι αυτο το σύστημα....???Σιγά το πργμα....και μιλάμε για τεχνολογία τουλάχιστον 15 ετών.....τουλάχιστον επρεπε να το είχαν όλοι....καλά μη μιλήσω για λειτουργίες traffic-news-eon για την κίνηση στους δρόμους...κτλ......είμαστε πολλά έτη φωτός πίσω τελικά εδώ στο Ελλάντα.......
BLUEANGEL

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παράθεση από: "BLUEANGEL"
Ρε παιδιά μία παρατήρηση εχω να κάνω.....Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης γιατί είναι λίγοι αυτοί που ακολουθούν το παράδειγμα του RDS?Στην επαρχία αναλογικά υπάρχουν πολλα περισσότερα ραδιόφωνα με το σύστημα αυτό....Δηλαδή τόσο 'πολυδάπανο' είναι αυτο το σύστημα....???Σιγά το πργμα....και μιλάμε για τεχνολογία τουλάχιστον 15 ετών.....τουλάχιστον επρεπε να το είχαν όλοι....καλά μη μιλήσω για λειτουργίες traffic-news-eon για την κίνηση στους δρόμους...κτλ......είμαστε πολλά έτη φωτός πίσω τελικά εδώ στο Ελλάντα.......

Πολλοί ιδιοκτήτες πιστεύουν ότι η ενεργοποίηση του RDS μείωνει τη ποιότητα του ήχου που εκπέμπεται.
Όσο για το ΤΑ/TP, στην Ελλάδα της υπερβολής, πολλοί σταθμοί το ανάβουν επίτηδες για να σταματάνε οι δέκτες εκεί, χωρίς να προσφέρουν ανακοινώσεις κυκλοφορίας στο πρόγραμμά τους.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Μπα δεν εχω ακουσει ποτε σταθμο να εχει χειροτερο ηχο επειδη ειχε RDS .Συνηθως αυτοι που εχουν RDS εχουν καλα μηχανηματα. το ΤΡ και ΕΟΝ πολλοι το βαζουν για μοστρα.Συνηθως το στερεο κανει ζημια οταν δεν εχει μεγαλη ισχυ καποιος σταθμος.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
Είσαι ΘΕΟΣ!!!! :D
Έκανες την ερώτηση που θέλω να κάνω τόσο καιρό αλλά περίμενα πώς και πώς να την κάνει κάποιος!!!!
Θες να σου απαντήσω?
Η Θεσσαλονίκη έχει το μικρότερο ποσοστό RDS επί συνόλου ραδιοφωνικών σταθμών (ούτε οι 20 στους 60) επειδή οι περισσότεροι ραδιοφωνιάδες:
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Και δεν μιλάω για τους μικρούς σταθμούς με περιορισμένη ακροαματικότητα και πενιχρά έσοδα! Μιλάω για μεγάλους και δημοφιλείς σταθμούς της πόλης με κοινό και πρόγραμμα που όμως οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΡΑΚΙ να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη υπηρεσία έστω προς σεβασμό για την ενημέρωση των ακροατών τους! Ούτε έστω αυτό το μ%%%% το PS δεν ενεργοποιούν έστω για να ξέρει ο ακροατής τι ακούει (ειδικά οι επισκέπτες της πόλης)!
Και τι δεν έχω ακούσει ως δικαιολογία...
από κόστος, από χάλασμα της διαμόρφωσης μέχρι και για περίσσια ακτινοβολία!!!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Εδώ πας στον Έβρο και ένα RDS του φούστη έχουν σχεδόν όλοι, δεν μιλάω δε για τους Τουρκαλάδες που το έχουν αυτονόητο!!! Πας στη Θεσσαλία και το έχουν οι περισσότεροι!!!
Πας στο Κιλκίς και ακούς το Θεόφιλο και χαίρεσαι που το παλικάρι είναι τόσο μερακλής και ωραίος!!!
Και πας να ακούσεις μεγάλους σταθμούς της Θεσσαλονίκης με τρομαχτικές καλύψεις και τεράστια ακροαματικότητα και βλέπεις στο ραδιόφωνό σου το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ! :twisted:
Και γιατί?
Γιατί και δεν ενδιαφέρονται να το ρυθμίσουν, και δεν τους ενδιαφέρει να το βάλουν και στην τελική ό,τι δεν τους φέρνει και άλλα λεφτά είναι περιττό.....
Κρίμα για τη νοοτροπία των Θεσσαλονικιών και ΜΠΡΑΒΟ μόνο ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ που το έχουν μεράκι, που όμως αντί να θεωρείται ότι κάνουν κάτι που στο εξωτερικό είναι αυτονόητο, έχουμε καταντήσει να είναι η εξαίρεση στον κανόνα! :roll:

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Ούτε έστω αυτό το μ%%%% το EON δεν ενεργοποιούν έστω για να ξέρει ο ακροατής τι ακούει (ειδικά οι επισκέπτες της πόλης)!

To EON (αν δε κάνω λάθος) ισχύει για σταθμούς μεγάλης εμβέλειας και σε γυρνάει αυτόματα σε άλλο προρυθμισμένο τοπικό σταθμό που εκπέμπει πρόγραμμα κυκλοφορίας, σχετικό με τη περιοχή κάλυψης του τοπικού σταθμού. Δηλαδή, αν ακούω π.χ. στη Θεσ/νίκη ΕΡΑΣπορ και η τοπική ΕΡΑ μεταδόσει πληροφορίες κυκλοφορίας για τη Θεσ/νίκη, τότε μου κόβει την ΕΡΑΣπορ, με γυρνάει αυτόματα στη τοπική ΕΡΑ να ακούσω τη κυκλοφορία, και μετά με ξαναγυρνάει στην ΕΡΑΣπόρ.

Μήπως εννοείς το RadioText (RT) ή το Program Service (PS) ;

• SatLeo Legend
Έχεις δίκιο, έγραψα ΕΟΝ πάνω στον ειρμό μου!
Το διόρθωσα!!!! :oops:
Αλλά να σου πω και κάτι, και λάθος να κάνω εγώ δεν είμαι κάτι παραπάνω από απλός ακροατής/τηλεθεατής, δεν είμαι ούτε τεχνικός, ούτε κάτι άλλο! Θέλω όμως ως ακροατής να έχω φωνή και άποψη και να μπορώ να απαιτώ υπηρεσίες ποιότητας!
Και αυτό δεν αλλάζει είτε το PS το πω EON ή PTY ή ό,τιδήποτε άλλο!
Περισσότερα περί RDS στο παρακάτω link!

Αποσυνδεδεμένος nick_f

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Γιάννενα

δεν νομιζω να το κανουν απο ασχετοσηνη η οτι τα 700 ευρω να βαλουνε ενα RDS τις προκοπης,το κανουν απλα για να κερδισουν λιγο "ογκο" παραπανω,ετσι αφαιροντας το ποσοστο του RDS απο την διαμορφωση εχουν περι8ωριο να ανεβασουν ακομη 2% με 3% τον ηχο μιας και δεν επιτρεπεται  :D  :D κανονικα :D  :D πανω απο 75%.ειναι γνωστο οτι τα ραδιοφωνα εκει πανω παιζουν "τσιτα" :D  :D  :D
Telemak 2.40,Televes 1.20,DM7000,7020,500+,......

• SatLeo Legend
Ξεκίνησα να ποστάρω ένα νέο πλήρες bandscan στην περιοχή μου!
Θα προσθέσω περισσότερες πληροφορίες σταδιακά!
Ορίστε το πρώτο μέρος!

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ορίστε το πρώτο μέρος!
πολύ ωραίο, και χρήσιμο με τα popup balloons με τα σχόλιά σου, ευχαριστούμε!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Ορίστε το πρώτο μέρος!
φτάνει μέχρι Θεσσαλονίκη ο power? μπραβο!!!!!!!!! να φανταστείτε με το ζόρι κάποιος τον ακούει καποιος μεσα στην Κατερίνη

• SatLeo Legend
Παιδιά ωραία τα balloons αλλά και πολύ χρονοβόρα! Θα τα γράψω φυσικά αλλά ας γράψω πρώτα τις συχνότητες δίπλα και τα balloons θα συμπληρωθούν αργότερα!
Για τον power δεν μου έκανε εντύπωση ότι τον έλαβα, αλλά ότι τον έλαβα σπίτι μου! Να σημειώσω ότι τον λαμβάνω με τα χίλια ζόρια μόνο στα ψηλά σημεία της Πολίχνης (εκεί που βγαίνουν και τα Λαρισαϊκά σε μόνιμη βάση), οπότε το να τον λάβω σε μένα που μένω χαμηλότερα ήταν έκπληξη, βέβαια και σε μένα πάλι με τα χίλια ζόρια απομωνώθηκε κάτω από το τέρας ονόματι Παύλιος Λόγος!
Πρέπει να πω πάντως ότι ανακάλυψα νέο σημείο, πραγματικό χρυσορυχείο λήψεων!
Λεπτομέρειες σύντομα!

• SatLeo Legend
Λοιπόν ,πρόσθεσα όλες τις πληροφορίες στα βίντεο εκτός από τα balloons που θα προστεθούν τις προσεχείς ημέρες!
Επίσης πριν που έλεγα για τον Power, όπως βλέπετε στο βίντεο παίζει Ραλλία, δηλαδή ελληνική ποπ! Είχα την εντύπωση ότι έπαιζε μόνο ξένη μουσική! Αλλά αν δεν είναι ο power, ποιος να είναι?

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ο power έχει ένα χρόνο που παίζει και ελληνικά, 50-50 σχεδόν, αυτόν έβγαλες σίγουρα...

Αποσυνδεδεμένος Κώστας

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Παράθεση από: "bill82"
ο power έχει ένα χρόνο που παίζει και ελληνικά, 50-50 σχεδόν, αυτόν έβγαλες σίγουρα...

Ποιός power όμως απ΄όλους?? Είμαι σίγουρος ότι ο power βόλου και λάρισας παίζουν μόνο ξένη μουσική!!!

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Και κατι ασχετο,ο ENJOY 105,7 Λαρισας το εχει γυρισει επισης σε ελληνικα και ξενα ενω προηγουμενως επαιζε μονο ξενα!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Παράθεση
Ποιός power όμως απ΄όλους?? Είμαι σίγουρος ότι ο power βόλου και λάρισας παίζουν μόνο ξένη μουσική!!!
Αναφέρομαι στον power 90,2 της Κατερίνης

• SatLeo Legend
Πάντως μπορεί να μην λαμβάνεται καλά στην Κατερίνη, όμως όντως λαμβάνεται σε πολλά σημεία της Πολίχνης παρότι ο Παύλιος Λόγος είναι πανίσχυρος!
Και στην Επανωμή τον λάμβανα καμπάνα το καλοκαίρι!
Φυσικά μιλάμε για τον power της Κατερίνης!

• SatLeo Legend
Διακοπή λειτουργίας του Music Radio 106.5 από τον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης, έχει τρεις μέρες να εμφανιστεί!
Στη θέση του ανενόχλητη πλέον και στις δυτικές η Φωνή της Τούμπας!
Αν κρίνω ότι το σήμα στην περιοχή μου είναι πολύ καλό, τότε φανταστείτε μόνο τι πεδίο είχε ο Music Radio για να υπερκαλύπτει ολοσχερώς την Τούμπα!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Αυτός με τα σkυλάδικα στο 108,0 Ηλία συνεχίζει να παίζει,ή σταμάτησε;

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
πληκτρολογιστε την παρακατω σελιδα
προφανώς παίζει μέσο διαδικτυου;
Επίσης στον ιστότοπο
Αν επιλέξετε περιοχή επιλέξτε Μακεδονία ,και πληκτρολογίστε super fm.
Θα σας βγάλει ακόμαο και την ακροαματικότητα για το 2010 γι αυτο το σταθμό.

• SatLeo Legend
Έχω να τον ακούσω ούτε και εγώ θυμάμαι από τότε!
Στους 108 βγαίνουν σε μόνιμη σχεδόν βάση δύο "ερασιτεχνικοί" σταθμοί, το Μουσικό Κανάλι 4 που ακούγεται καμπάνα σε όλες τις δυτικές (κάτι μου λέει ότι βγαίνει από Ωραιόκαστρο) και βάζει από παλιά λαϊκά ως και διάφορα, και ένας άλλος με πολύ παλιά λαϊκά!
Έχω λάβει και άλλες εκπομπές στους 108 από πιο μακριά, ενώ μέχρι πρόσφατα έβγαινε και ο Άνεμος FM στους 107,9 με έντεχνη μουσική (από Πιερία ή Ημαθία)!
Πάντως super fm με dance/trance έχω να ακούσω χρόνια, οπότε το πώς μετρήσαν και ακροαματικότητες παραμένει μυστήριο!

Αποσυνδεδεμένος Marconi+

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • http://tileorasi-hellas.blogspot.com
Η ακροαματικότητα στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε βγαίνει ανάλογα με τα click. :)

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
o super fm τα τελευταια χρόνια ούτε μέσω διαδικτύου έπαιζε.
Μάλλον θα έχουμε νεκρανάσταση,βλέπω σύντομα και στα fm.

• SatLeo Legend
Σου αρέσει να κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας μου φαίνεται!!!! :roll:  :lol:
Από πουθενά δεν προκύπτει αυτό, εξάλλου η χρήση της 108 απαγορεύεται, οπότε....

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Θεσσαλονίκη: Κατεδαφίζουν Ραδιοφωνικούς σταθμούς !

Ποιοί ραδιοφωικοί σταθμοί έχουν πρόβλημα
Προβληματισμό και αναταραχή προκάλεσε η απόφαση του Δήμου Χορτιάτη να προχωρήσει στην εκτέλεση απόφασης της Διεύθυνσης Δασών της ΠΚΜ για την κατεδάφιση – απομάκρυνση των κεραιών πολλών Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στο...

λεγόμενο «Πάρκο Κεραιών Χορτιάτη». Μεταξύ των κεραιοσυστημάτων, που βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Δήμου, είναι οι κεραίες του «Rock FM», του Ρ/Σ «Μακεδονία», του Ρ/Σ «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» και του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο ΔΕΘ». Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Δήμος Χορτιάτη «βιάζεται» να προχωρήσει τη διαδικασία, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, που εκκρεμούν ενώπιον των Δικαστηρίων. Το συνεργείο κατεδάφισης βρίσκεται αυτή την ώρα στο «Πάρκο Κεραιών», όπου έχουν συγκεντρωθεί και εργαζόμενοι των Ρ/Σ, προκειμένου να εμποδίσουν τη "φίμωση" των Ρ/Σ.

Δεν βρίσκομαι Θεσσαλονίκη άλλα μέσω του Globaltuners.org, έκανα ένα γρήγορο σκανάρισμα πριν λίγο.... ηταν εκτός 88.5 105.2 105.5 106.5.

Έλεος!

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Εκτός είναι οι 105,2 και 106,5!
Όλοι οι άλλοι που αναφέρονται εκπέμπουν κανονικά!

• SatLeo Legend
Μικρό το κακό (όχι βέβαια το να κλείσουν οι σταθμοί) αλλά αυτό το πλήθος κεραιών που ακούστηκε ότι κατεδαφίστηκε, δεν είχε και πολλά θύματα πλην αυτών των δύο!
Μου φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του Music Radio θα γελάνε τώρα μιας και έκλεισαν λίγο πριν από τους 106.5 αλλά φαίνεται ούτε η Φωνή της Τούμπας άντεξε πολύ!
Επίσης περίεργο το κλείσιμο και των δύο σταθμών που μετράνε πολλά χρόνια στα FM της πόλης!
Off topic: Άρη welcome back, και ελπίζουμε να μην εξαφανιστείς πάλι....

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/11/2024 (09:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (09:59)
* THAICOM-9A @ 50.5° E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 24/11/2024 (09:37)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/11/2024 (09:37)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/11/2024 (09:35)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (07:35)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 23/11/2024 (19:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: NOVA 23/11/2024 (19:07)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:39)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:29)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:20)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (15:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (09:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (07:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:33)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:14)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:46)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:11)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:48)