Με την συχνότητα 98.7 τι θα γίνει τελικά ; Ανήκει πλέον στο κράτος η άδεια και περιμένουμε νέο σταθμό ;
Όχι, αν επιστραφεί η ΒΝΛ στο κράτος δεν περιμένουμε νέο σταθμό επειδή δεν υπάρχει νομική διαδικασία (δηλαδή αδειοδότηση). Η συχνότητα θα παραμείνει κενή, μέχρι να προκυρηχθεί νέος διαγωνισμός για τις άδειες, δηλαδή της Αγίας ... Βούλτεψη. Το ίδιο έχει γίνει και στην επαρχία με άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν χρεωκοπήσει.
Η μόνη εξαίρεση είναι Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε εφόσον τους χρωστούνται χρήματα, αλλά αυτό απαιτεί διάφορες προϋποθέσεις, που δεν γνωρίζω αν πληρούνται. Πάντως από ότι έχω ακούσει πολλοί από αυτούς που δικαστικά ζητάνε δεδουλευμένα από τον ιδιοκτήτη της συχνότητας Σκορδά έχουν τσακωθεί με αυτούς που παρέμειναν και Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε μέχρι το τελικό του κλείσιμο, οπότε θα είναι δύσκολο να συσπειρωθούν και να ζητήσουν τη ΒΝΛ σε πλειοψηφία, όπως απαιτεί ο νόμος.
Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η ΒΝΛ του 98.7, έχει επιστραφεί προς το παρόν στο ΕΣΡ, χωρίς όμως να παραδοθεί ακόμα η συχνότητα στο κράτος.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Ωστόσο δεν καταλαβαίνω πια είναι η διαφορά ανάμεσα στο «επεστράφη στο ΕΣΡ» και στο «παραδόθηκε στο κράτος». Όπως έγραψα και παραπάνω όποιος και να την έχει πάρει (κράτος ή ΕΣΡ), δεν μπορεί να την δώσει σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
Ο δε Γνώμη, δεν μπορεί νομικά να κάνει τίποτα από τα παραπάνω. [..] ούτε να "αλλάξει ρεπερτόριο", καθώς έχει δηλωθεί ως ενημερωτικό ραδιόφωνο στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε, και όχι ως μουσικό για να κάνει μια οποιαδήποτε άλλη αλλαγή.
Μπορεί να κάνει αλλαγή. Μην ξεχνάμε ότι η «Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε» επιτρέπει την Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε αλλά όχι ανάποδα. Το ράδιο Γνώμη μπορεί να τη χρησιμοποιήσει, ή βέβαια να την πουλήσει σε κάποιον που Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε (όπως ο Real, o Focus ή ο Κόκκινος). Βέβαια δεν ξέρω και τι χρέη σέρνει μαζί της η «Γνώμη»...