Όπως επαναλαμβάνει και ο Λάκης, 11 ραδιόφωνα είναι στην άμεση λίστα κατεδάφισης ενώ έπονται κι άλλοι.
Στις παραμέτρους της συζήτησης που θέσατε, μην ξεχνάτε την ισχυρότατη επιρροή από τις αντιδράσεις των τοπικών κοινοτήτων.
Αν θυμάστε, κάποτε η Άνω Πόλη ήταν το "επίσημο" ραδιοφωνικό Κ.Ε. της Θεσσαλονίκης, και κάποια στιγμή ξεσηκώθηκαν άγρια οι κάτοικοι για να φύγουν όλες οι ραδιοφωνικές κεραίες (και πήγαν Χορτιάτη).
Ο Χορτιάτης, εκτός της εξαιρετικής εμβέλειας που προσφέρει, έπαιξε καταλυτικό ρόλο ότι υπήρχε στημένη ΕΡΤ και ρεύμα. Από τη στιγμή που όλες οι κεραίες τηλεοράσεως ήταν στραμμένες προς Χορτιάτη, δεν θα μπορούσαν να στηθούν πουθενά αλλού πιο εύκολα οι επόμενοι Τ/Ο σταθμοί. Τα ραδιόφωνα εξυπηρετούνταν επίσης, οπότε ακολούθησαν.
Οι κάτοικοι του Χορτιάτη πλέον έχουν πάγιο αίτημα την εκκαθάριση του χάους για λόγους ακτινοβολίας. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε είχαν ξεσηκωθεί και οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου και απέτρεψαν την "μετακόμιση" του πάρκου εκεί.
Η ταφόπλακα για το Κ.Ε. Ωραιοκάστρου έπεσε με την εγκατάσταση του Σταθμού Επιτήρησης της ΕΕΤΤ, αφού ο Νόμος απαγορεύει την ύπαρξη κεραιών εκπομπής σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων για την διασφάλιση της αξιοπιστίας των μετρήσεων του Σταθμού.
Οπότε, only Χορτιάτης left...