Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Πεμ 9 Ιαν 2025, 08:52
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 585972 φορές)

0 μέλη και 65 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και ο Rainbow και ο Αρένα από Κ.Ε. Ασπροβαλτας , εδώ και καιρό
Το φέρον 105 Ράδιο Αιγαίο , πειρατής από Χαλκιδική
Απορώ πως βγαίνει ο Flash με την υποτυπώδη ισχύ και δεν βγαίνουν άλλοι από Χορτιάτη όπως 90.8,107.4,107.7

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Εκεί που ήσουν περνάει καλύτερα ο Χορτιάτης και ο Καγιάς, στο Σταυρό αντίθετα περνάει καλύτερα ο Κορύλοβος και το Smolyan θερίζει, επίσης περνάει καλύτερα και το Βασιλάκι. 96.8 και 107.1 έπιασες από Πήλιο!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! :wtg

Στην Ασπροβάλτα έχουν 2 σημεία εκπομπής;  Γιατί οι 89 και 89.4 που λέτε ότι είναι από Ασπροβάλτα έπιαναν ααθενικά... :chin
Εμένα, πάντως, μου έκανε εντύπωση η τόσο καλή λήψη του Καγιά, ενώ δεν περίμενα να τον πιάσω καθόλου...

Στο μεταξύ, έχω και κάτι σχόλια για το Cosmo Radio που το άκουγα αναγκαστικά στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού μου (αυτά παθαίνει όποιος έχει συνταξιδιώτες που ακούνε μόνο mainstream :razz: ), γιατί ενώ ο πομπoς του από τον Χορτιάτη ήταν από τα πιο ισχυρά σήματα σε Γιαννιτσά, Βέροια (δυστυχώς δεν μπορεσα να κάνω bandscan εκεί) και στον κάμπο της Ημαθίας, το σήμα κοβόταν σχεδόν μαχαίρι από τα διόδια του Λαγκαδά και με κατεύθυνση ανατολικά. Ο πομπός του από Ασπροβάλτα λαμβανόταν σιγά-σιγά από τη Μικρή Βόλβη, ενώ το σήμα ισχυροποιούνταν από τη Ρεντίνα και ανατολικότερα. Το σήμα από αυτόν τον πομπό καμπάνιζε ως το ύψος του Ορφανίου (η ΕΡΑ 1 από Θάσο σα να μην υπήρχε). Από εκεί και πέρα το σήμα εξασθενούσε σταδιακά, αλλά αργά. Ως περίπου τα διόδια της Μουσθένης είχε σχεδόν εξαφανιστεί, αλλά μόνοαπό εκεί και πέρα υπερίσχυε η ΕΡΑ 1.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ένα είναι το σημείο , μπορεί στο σημείο να μην έπιαναν καλά απλώς
Πάντα γινόταν αυτό με το Κοσμοραδιο , προς βόρεια καμπάνα , αλλά προς ανατολικά κόβεται και για λίγο κοντά στον Λαγκαδά πιάνει και το Κοσμοραδιο Χαλκιδικής , ενώ μετά όσο πλησιάζεις σιγά σιγά μόνο ο πομπός της Ασπροβαλτας
Όπως είπα και πιο πάνω αν πήγαινες έστω λίγα μέτρα πιο κάτω μπορεί να έπιαναν καμπάνα οι 89, 89.4 αλλά και να εμφανίζονταν και οι άλλοι από Χορτιάτη , ήδη ακούγονται ψήγματα στο βίντεο

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Το Cosmo Radio από Ασπροβάλτα αν πήγαινε σε μια καθαρή συχνότητα θα γάζωνε ακόμα περισσότερο :music1 Αφού το RDS το έχει που το έχει και σε Ασπροβάλτα και σε Χορτιάτη, ενεργοποιεί το AF και είναι OK...
Όσο για τον πομπό του απo Χορτιάτη, είχα ακούσει ότι σταθμός με σταθμό έχουν σημαντικότερες διαφορές ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται στην πλαγιά. Η ΕΡΤ εκεί, αν και πιο χαμηλά, έχει το πιο πανοραμικo σημείο...

Παρατήρησα, πάντως, ότι τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης τεχνικά είναι λίγο χύμα στο κύμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις καλo ήχο είχαν κυρίως αυτοί που είχαν και RDS...

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Μια χαρά είναι και 95.1, για να μην ψάχνουν τώρα και οι "άσχετοι" από AF και αυτά έχουν βάλει και σε Ασπροβαλτα και σε Χαλκιδική στην ίδια συχνότητα
Από Χορτιάτη οι ιδιωτικοί είναι πάνω κάτω όλοι δίπλα δίπλα εκτός εξαιρέσεων (fm100) και τα κρατικά πιο πάνω , στην κορυφή

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ο πύργος της ΕΡΤ δεν είναι στην κορυφή, είναι πιο χαμηλά. Φαινεται καθαρά και από την Εγνατία Οδό και στο Google Earth. Από την κορυφή του ραντάρ ξέρω πως είχε μόνο τηλεόραση και αυτή με χαμηλή ισχύ για να καλύπτει τα χωριά ανατολικά του Χορτιάτη...

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ε περιπου , αλλά είναι πιο ψηλά από τους ιδιωτικούς

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Νομίζω ότι ισχύει το ανάποδο από αυτό που λες. Εκτός και αν όλοι αυτοί οι ιστοί στην πλαγιά ψηλότερα από την κεραία της ΕΡΤ είναι μόνο τηλεόρασης και έχουν ξεμείνει απo την αναλογική εποχή... Από τον δρόμο που περνάει έξω από την κωμόπολη του Χορτιάτη και φαίνεται καθαρά το Κ.Ε. πέρασα μόνο μια φορά το 2012, οπότε μπορεί να μη θυμάμαι και καλά...

• SatLeo Legend
Δείτε απλά τις φώτο στο greektv και θα διαπιστώσετε ότι ο πομπός της ΕΡΤ είναι χαμηλότερα από όλους αλλά στο πιο πανοραμικό σημείο! Την κατάσταση στο Χορτιάτη θα την έσωζε μόνο ένας κεντρικός πύργος στην απόλυτη κορυφή της πλαγιάς! Δεν είναι μόνο το υψόμετρο αλλά και η θέση στην πλαγιά! Φυσικά και οι κεραιες δεν είναι όλες στο ίδιο σημείο αν και κοντινές μεταξύ τους. Ο Χορτιάτης είναι το μεγαλύτερο σε έκταση κέντρο εκπομπής της χώρας! Παίζει τεράστιο ρόλο η ιδιαίτερη θέση του κάθε πομπού!

Στάλθηκε από το Xperia Z μου μέσω tapatalk.

Αποσυνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
Δυστυχώς παιδιά αυτό με τις δεύτερες συχνότητες που προτείνετε, δεν μπορεί να γίνει.
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, απαγορεύεται η χρήση διαφορετικής (δεύτερης) συχνότητας από την κύρια, με απειλή προστίμου (7-19 χιλ ευρώ) ή/και κλείσιμο του δεύτερου Κ.Ε. που παρανομεί.
Όσους έπιασαν να το κάνουν, τους ήρθε το χαρτάκι με προθεσμία 20-30 μέρες, είτε να συμμορφωθούν είτε να επιβληθούν οι κυρώσεις.
Κι όσοι τυχόν συνεχίζουν να το κάνουν, ή δεν τους έχουν καταγράψει ακόμα, ή ρισκάρουν πιστεύοντας ότι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα.
Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δικαιωθούν δικαστικά (και πάλι ΑΝ), π.χ. σε παραμεθόριες περιοχές.

Σωστές οι παρατηρήσεις για τις θέσεις των κεραιών στον Χορτιάτη, λάβετε όμως υπόψιν και το λοβοδιάγραμμα της κάθε κεραίας.
Υπάρχουν εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να βγαίνουν καλά προς Βόλβη, όμως χρησιμοποιούν κεραίες με στενό λοβό για να ρίχνουν όλο το σήμα μπροστά, και οι αναμεταδότες αναλαμβάνουν να γεμίσουν τα κενά σε κάθε περιοχή.

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Εδώ στον Έβρο πολλοί εκπέμπουν σε δεύτερο σημείο με διαφορετική συχνότητα εδώ και χρόνια. Ή δε συμμορφώνονται οι δικοί μας ή η ΕΕΤΤ κοιμάται :smurf  Άλλωστε καλύτερο θα ήταν να έχουν οι σταθμοί το δικαίωμα εκπομπής από 2ο σημείο σε διαφορετική συχνότητα, ιδίως στις παραμεθόριες περιοχές, γιατί πχ στον Έβρο στθαμοί που η κεντρική τους συχνότητα είναι καθαρή στο σημείο που καλύπτει ο κεντρικός τους πομπός, εντούτοις η ίδια συχνότητα είναι κατειλημμένη από σταθμό από άλλη χώρα στα σημεία κάλυψης του 2ου πομπού. Για παράδειγμα, ο Polis εκπέμπει από την Πλάκα για τον νότιο Έβρο στους 102.6 που είναι ο κεντρικός του πομπός και είναι κενή συχνότητα στην περιοχή που καλύπτει αυτός ο πομπός. Αν όμως εξέπεμπε πάλι στους 102.6 από Πύθιο για την κάλυψη του κεντρικού και βορείου Έβρου, εκεί η συχνότητα είναι κατειλημμένη από τον Τουρικικο Metro FM και θα ήταν πολύ δύσκολο να υπερισχύσει ο Polis...

Αποσυνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
Ναί, το είπα ήδη:
Παράθεση
Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δικαιωθούν δικαστικά (και πάλι ΑΝ), π.χ. σε παραμεθόριες περιοχές.
Δεν είναι όλοι εξωγήινοι στην ΕΕΤΤ, καταλαβαίνουν την αντικειμενικότητα κάποιων πραγμάτων και δείχνουν μια ανοχή.
Αν ήθελαν να πάνε με το γράμμα του νόμου, θα μπορούσαν να σου πούνε "όχι, τράβα στην ίδια συχνότητα όπως ορίζει ο νόμος, κάνε μας καταγγελία για παρεμβολή από όμορο κράτος, να έρθουμε να την πιστοποιήσουμε και μετά να συντάξουμε αναφορά προς την ITU και την Τουρκική ΕΕΤΤ, η οποία θα πρέπει να διαβιβαστεί μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, και..."
 :morons

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Βγήκαμε πάλι offtopic όμως , απλώς ανέφερα ένα παράδειγμα και ανοίξαμε συζήτηση

Στα της Θεσσαλονίκης : Δεύτερη εβδομάδα φέρον ο 101 , τι να πει κανείς
Εδώ και πολλές ώρες φέρον ο 91.1
Και πλέον μάλλον οριστικό ,χωρίς rds ο 99

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ναί, το είπα ήδη:
Παράθεση
Το είδα, αλλά άλλο το ΑΝ και άλλο το ΝΑ :D 
Παράθεση
Δεν είναι όλοι εξωγήινοι στην ΕΕΤΤ, καταλαβαίνουν την αντικειμενικότητα κάποιων πραγμάτων και δείχνουν μια ανοχή.
Αν ήθελαν να πάνε με το γράμμα του νόμου, θα μπορούσαν να σου πούνε "όχι, τράβα στην ίδια συχνότητα όπως ορίζει ο νόμος, κάνε μας καταγγελία για παρεμβολή από όμορο κράτος, να έρθουμε να την πιστοποιήσουμε και μετά να συντάξουμε αναφορά προς την ITU και την Τουρκική ΕΕΤΤ, η οποία θα πρέπει να διαβιβαστεί μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, και..."
 :morons
...όταν βγει (αν τελικά βγει) η τελική απόφαση θα έχει ξεχρεώσει ο δήμος Φυλής :lol :lmao

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Τα παίξανε μερικοί :
Ανοιγοκλεινει ο 101
Φέρον ο 104.4 από χτες το μεσημέρι
Off ο 104.9 από χτες το μεσημέρι
Χιόνια αναμεταδίδει ο 105.2
Φέρον από χτες το βράδυ ο 101.3

Συγχώνευση: Τρι 21 Ιουλ 2015, 01:07
Έχουμε μόνο καλά νέα :D
Όλοι οι παραπάνω είναι OK , και επανήλθε το rds στον Vfm !!!! Και με το σωστό pi 101B !
Ps : VFM 91,1
Rt : VFM 91,1 THESSALONIKI
Pty : Pop music

Σορρυ για τα πολλά posts

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
2000 posts ακριβώς :clap:

• SatLeo Legend
1999!!!  :lol :lol :lol :lol
Και στην Καβάλα πάντως από ότι είδα τα rds τα έχουν γραμμένα να μην πω που....

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Όσο για το 1999, ακόμα δεν μπήκαμε στον νέο αιώνα!

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Με βάση αυτό, Γιώργο, εγώ δεν υπάρχω καν, αφού είμαι παιδί του millennium :redx: :lol:

1999!!!  :lol :lol :lol :lol
Και στην Καβάλα πάντως από ότι είδα τα rds τα έχουν γραμμένα να μην πω που....
Πειραχτήρι :lol: Όταν έγραψα εκείνη τη δημοσίευση ο Θάνος είχε 2000 νταν δημοσιεύσεις :chin

Στην Καβάλα είχα κάνει ένα bandscan τον Δεκέμβριο του 2013, το οποίο δεν ξέρω γιατί δεν το είχα ανεβάσει. Θυμάμαι, όμως, ότι οι σταθμοί με RDS ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα ίσως και της μίας μόνο παλάμης :mad:

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Με βάση αυτό, Γιώργο, εγώ δεν υπάρχω καν, αφού είμαι παιδί του millennium :redx:
Παρακαλώ, τι παιδί του millenium???
Άντε, και σιγά σιγά να φεύγουμε από το off-topic!

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
 :offtopic Με το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε εννούσα τη νέα χιλιετία. Από τη στιγμή που γεννήθηκα το 2000 είμαι παιδί του millennium. :thumbup:  Μου το έχουν πει και το έχω ακούσει και αρκετές φορές στην τηλεόραση (κυρίως σε σειρές της εποχής). Ψάξε το και θα δεις :D

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Νίκο όλοι είναι της προηγούμενης χιλιετίας, εμείς οι "προχωρημένοι"

Sent by Tapatalk.

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Αντε φτάνει το τερματισατε

Μονοφωνικος ο 92.8
Με εφεδρικό πομπό παίζει μάλλον ο 89, χάλια ισχύ και παράσιτα παντού

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ξανα με rds o 99 Ραδιοενα !!!  :cheer :cheer

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Πειρατής με λαϊκά στο κέντρο στους 88.3, και με εκφωνητη με μια φωνη λες και ήταν μεθυσμένος και είχε μόλις χωρίσει

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Σταθμός με oldies και πεντακάθαρο στερεοφωνικό ήχο εμφανίστηκε στους 98.7!

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Όταν λες όλντις εννοείς ελληνικά ή ξένα;

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Αγγλική λέξη, ξενόγλωσσο το ρεπερτόριο...  ;)

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (08:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (07:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: first Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (05:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (04:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (04:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (00:51)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (00:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (00:19)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Nova 08/01/2025 (22:27)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Nova 08/01/2025 (22:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (20:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (19:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (19:34)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Cosmote TV 08/01/2025 (18:28)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 08/01/2025 (17:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (17:05)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (16:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (11:35)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:32)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (11:13)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (09:33)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 08/01/2025 (08:08)