Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Πεμ 28 Νοε 2024, 11:12
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 570874 φορές)

TRONIX και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Χμμ, όχι!
Ο Μάριος έλαβε μεν την ΕΡΤ3 102 όχι όμως του Χορτιάτη αλλά της Βάβδου! Υπάρχει καθυστέρηση ανάμεσα στα δύο μιας και στη Βάβδο έχουμε δορυφορική αναμετάδοση, χώρια που το RDS στη Βάβδο είναι άκρως καλορυθμισμένο σε αντίθεση με του Χορτιάτη που είναι άκρως κακορυθμισμένο και για να εμφανιστεί θέλει τάμα! Στο nokia κινητό μου που είναι ιδιότροπο δεν εμφανίστηκε ποτέ ακόμα και δίπλα στις κεραίες του Χορτιάτη ενώ της Βάβδου εμφανιζόταν ακόμα και με χάλια σήμα!
Το 95.8 έχει το ίδιο όνομα, αλλά τελείως διαφορετικό πρόγραμμα! Είχαν φαντασία εκεί στην ΕΡΑ όταν τα φτιάχνανε!
Αλλά τι να πεις, εδώ τα πανελλαδικά ΕΡΑ αναφέρονται με τη συχνότητα του Υμηττού λες και είναι τοπικά Αθηναϊκά ραδιόφωνα! ΕΛΕΟΣ! :x
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Αλλά τι να πεις, εδώ τα πανελλαδικά ΕΡΑ αναφέρονται με τη συχνότητα του Υμηττού λες και είναι τοπικά Αθηναϊκά ραδιόφωνα! ΕΛΕΟΣ! :x

Και εμείς στην Αθήνα πληρώνουμε 3 κρατικούς σταθμούς τους οποίους ποτέ δεν μπορέσαμε να τους ακούσουμε...  Οσο για την ονομασία, αν ο 102 κατέβει αθήνα, θα πρέπει να αλλάξει και ονομασία? :)

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Επειδή πέρασα από θεσ/νίκη το προηγούμενο σ/κ, η κατάσταση με το rds είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δε δικαιολογούνται ειδικά κάποιοι μεγάλοι σταθμοί (π.χ. star fm, imagine, οασις κλπ...) να μην εκπέμπουν με rds. Τραγικό πραγματικά και επειδή θυμάμαι και από παλιά (καμιά 5ετία και βάλε) την κατάσταση στα ραδιόφωνα εκεί, ήταν πάνω κάτω η ίδια. Τι να πω, δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει μάλλον..

• SatLeo Legend
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! :D  :D  :D  :D  :D

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
    • http://www.synorafm.gr
καλημέρα,ίσως δεν θέλουν να βλέπουν τα R.D.S. τους κολλημένα π.χ. στον περιφερειακό που έχουν αδύναμο σήμα,αποψή μου.
ενημέρωση....88.5 δεν πιάνω τίποτα στην περιοχή μου,πιάνω κρατικό μάλλον στους 88.6,χάλια σήμα 105.5 rock και ραδιοκύμματα 104.4,μέσα στο κιλκίς καμπάνα ένας στους 105.1 και ένας στους 105.3.στους 100.8 φέρον εδώ και μέρες ενώ στο κιλκίς πιάνει το μουσικό πανόραμα.χάος

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παράθεση από: "ΘΕΟΦΙΛΟΣ"
καλημέρα,ίσως δεν θέλουν να βλέπουν τα R.D.S. τους κολλημένα π.χ. στον περιφερειακό που έχουν αδύναμο σήμα,αποψή μου.
δεν έχεις άδικο, αλλά θα μπορούσαν να έχουν "καρφωμένο" μία μόνο λέξη στο PS.. άλλο είναι το θέμα.. νομίζουν όλοι ότι το RDS θα τους "χαλάσει" τόοοοσο πολύ τη ποιότητα του ήχου.. και ξέρεις πώς πάει αυτό.. ένας το λέει και το κάνει και μετά ο ένας αντιγράφει τον άλλον..  :D οπότε καταλήγει μια ολόκληρη πόλη χωρίς RDS..
σε εντελώς αντίθετη κατάσταση (όμοια όμως από άποψη "αντιγραφής") είναι η Πάτρα, με 95% των σταθμών να εκπέμπουν με RDS (ίσως ακόμα και οι παπάδες!)

• SatLeo Legend
Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι είναι απλά ματζίρηδες, φραγκοφονιάδες και άσχετοι με την τεχνολογία! :twisted:
Είναι δικαιολογίες του ...πωπού όλοι οι άλλοι λόγοι που αναφέρονται, ειδικά όταν δύο από τους δημοφιλέστερους σταθμούς με κεραίες κέρατα στο Χορτιάτη, το Κοσμοράδιο και το Ράδιο Ένα παίζουν full scroller με όλες τις πληροφορίες για τα τραγούδια και σχίζουν και σε ισχύ και σε ένταση και ποιότητα ήχου (συγκριτικά με άλλους που βαριούνται πάντα)!

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αισχος!!!!!!!!!!!!Το εχω πει στο παρελθόν & ξαναλέω. . . .. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των ραδιοσταθμών στην Θεσσαλονίκη. . . .με απειροελάχιστες εξαιρέσεις. . . . Δωσε τους διαφημίσεις και τίποτε αλλο δεν τουσ ενδιαφέρει. . . . απο τεχνογνωσία ΜΗΔΕΝ. . . .ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ RDS ΡΕΕΕΕΕ!!!αλλα εδω δεν βαζαν στισ ''χρυσές'' εποχές.......τώρα με την κ΄ριση θα βάλουνε?????
BLUEANGEL

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "ΘΕΟΦΙΛΟΣ"
ενημέρωση....88.5 δεν πιάνω τίποτα στην περιοχή μου,πιάνω κρατικό μάλλον στους 88.6,χάλια σήμα 105.5 rock και ραδιοκύμματα 104.4,μέσα στο κιλκίς καμπάνα ένας στους 105.1 και ένας στους 105.3.στους 100.8 φέρον εδώ και μέρες ενώ στο κιλκίς πιάνει το μουσικό πανόραμα.χάος
88.5 δεν εκπέμπει, σταμάτησε και το φέρον!
88.6 λαμβάνεις ΕΡΑ1-ΝΕΤ από Βίτσι, το ίδιο και το 105.1 ΕΡΑΣΠΟΡ (που αύξησε και ισχύ εδώ και κάτι μέρες)!
105.3 και 100.8 είναι από Μεταξά Κοζάνης (περνάει στο Πολύκαστρο αλλά όχι στο Κιλκίς)!

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
Αχ παιδια μου αχ.

Εχουν λογο που ΔΕΝ βαζουν RDS .

Θελουν να παιζουν δυνατα και να ειναι 100% συμβατοι με τα ραδιοφωνα στα αυτοκινητα .

To rds κανει ενα καλο και 10 κακα.

ΚΑΙ στην Αθηνα καποιοι το εχουν σχεδον καταργησει... με τα 2 KHz deviation που το εχουν παει..

• SatLeo Legend
Δεν καλύπτει όμως αυτό φίλε camclone! Γιατί πολύ απλά είναι εξήγηση βολέματος και δεν εξηγεί πώς γίνεται όσοι έχουν RDS να παίζουν σωστά! Δεν είναι μερακλήδες και δεν ξέρουν να το ρυθμίσουν και δεν τους ενδιαφέρει! Αυτός είναι και ο μόνος λόγος!
Και έλεος δηλαδή, δεν μπορεί πανευρωπαϊκά η συντριπτική πλειοψηφία των σταθμών να έχουν RDS και στην Ελλάδα (ειδικά στη Θεσσαλονίκη) ξαφνικά να βρίσκουν δικαιολογίες να μην πω τι! Να μάθουν να κάνουν τη δουλειά τους  σωστά!

Αποσυνδεδεμένος panvas

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
Δεν είναι είναι θέμα τσιγκουνιάς το RDS. Υπάρχουν σταθμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που μόνο για τη σειρά του ήχου (κάρτα ήχου, κονσόλα, επεξεργαστή, link, exciter) έχουν δώσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πόσες; Χωρίς υπερβολή, όσες κοστίζει ένα μικρό σπίτι. Σταθμός που αναφέρθηκε πιό πάνω χωρίς RDS, έχει πληρώσει πρόγραμμα αυτοματισμού όσο κοστίζει όλος εξοπλισμός 2 σταθμών (απ΄αυτούς που έχουν σταθμό απλά για να παίζει και όπως παίζει...). Άρα, δεν τίθεται θέμα για 600 ή και 1000 ευρώ... Τώρα για ποίο λόγο δεν το βάζουν; Όταν δίνεις τόσα σημαίνει πως ο ήχος σου δεν θα΄χει την παραμικρή απώλεια. Φυσικά δε μιλάμε για απώλειες που φαίνονται στο αυτί αλλά λεπτομέρειες που φαίνονται μόνο σε μηχανήματα. Εκτός αυτού σκεφτείται πως κανένας αμερικάνικος επεξεργαστής ήχου (orban, omnia) που είναι οι καλύτεροι, δεν έχει ενσωματωμένο RDS, σε αντίθεση με άλλους πολύ φθηνότερους. Ίσως κι αυτό σημαίνει κάτι... Όντως υπάρχουν μερακλήδες που τους αρέσει να ασχολούνται και θέλουν κάτι καλό αλλά δεν σημαίνει πως κάποιος που έχει ενα exciter της πλάκας, μία στερεογεννήτρια φτιαχτή με έναν απλό κομπρέσορα, επειδή βγάζει RDS είναι και μερακλής. Οι 8 στους 10 που έχουν RDS νομίζουν πως η μόνη δουλειά που κάνει είναι να λέει το όνομα του σταθμού και το τραγούδι που παίζει. Λάθος. Αυτό είναι το τελευταίο που κάνει και επειδή δεν ξέρουν, δεν το ρυθμίζουν με αποτέλεσμα να προκαλεί πολλές φορές ζημιά στον σταθμό τους αλλά υπάρχει και περίπτωση να προκαλέσει ζημιά σε άλλον. Πολλά είπα και ίσως να έγινα κουραστικός αλλά ήθελα κι εγώ να εκφράσω την άποψή μου.!

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
αυτός είναι ένας αξιόπιστος επεξεργαστής ήχου λίγο πιο φθηνός από (omnia,orban) και έχει ενσωματωμένο RDS.τον έχω ακούσει.....σφυράει.

Αποσυνδεδεμένος panvas

• Νέο Μέλος
  • *
Κι εγώ τον έχω ακούσει Θεόφιλε. Συμφωνώ, είναι καλός. Εσύ όμως δεν πήρες αυτόν που απλά είναι καλός...!
;-)

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
ε,είπα να μπώ στο club των omnia 6......δεν υπάρχει μέρα που να μη μαθαίνω κάτι.

• SatLeo Legend
Panvas, δέχομαι την άποψή σου, με τη διαφορά όμως ότι δεν πιστεύω με τίποτα ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης! Είναι αδιανόητο τα απανταχού ραδιόφωνα ανά την υφήλιο να διαθέτουν τέτοια τεχνολογία για τους α, β, χ, ψ λόγους και ξαφνικά να βγάζουμε τους ραδιοφωνιάδες της Θεσσαλονίκης ως τους high end ποιοτικούς στον ήχο παγκοσμίως!
Η κατάσταση με το RDS στη Θεσσαλονίκη δεν είναι καινούρια, είναι ες αεί! Δεν το βάζουν γιατί δεν τους ενδιαφέρει! Απλά είναι τα πράγματα!

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
καλησπέρα,χθές σ' ένα auto search δεν έλαβα στο κέντρο της θεσσαλονίκης ούτε 88,5 ούτε 104,4 ούτε 104,9 και επίσης διαπίστωσα εκτός πόλης προβλήματα στον 103,6 και στον περιφερειακό πολλές παρεμβολές στο κοσμοράδιο.χαμός λέμε....

• SatLeo Legend
Ναι είναι εδώ και τέσσερις μέρες εκτός ο Δ.Ε.Θ. 104.9 και έχω στεναχωρεθεί γιατί είναι από τα αγαπημένα μου ραδιόφωνα, με σούπερ RDS! :shock:
Δεν καταλαβαίνω πώς έκλεισαν ένα τέτοιο ραδιόφωνο με 20ετή πορεία στην πόλη...
Τα ραδιοκύματα 104.4 μετά το πρώτο και το δεύτερο τους κλείσιμο βγαίνουν αλλά με πολύ μικρή ισχύ!
Το Κοσμοράδιο δεν ξέρω ποιος το παρεμβάλλει εκτός Θεσσαλονίκης, γιατί ήταν και παραμένει πανίσχυρο!
Ίσως να πέτυχες κανά σταθμό από γειτονικό νομό πάνω στη διάδοση! Μπόρεσες να καταλάβεις τι σταθμός παρεμβάλλει?

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
όχι δεν ήταν εφικτό.

• SatLeo Legend
Θα δω σήμερα ή αύριο να ανέβω στο υδραγωγείο των Μετεώρων για να δω αν παρεμβάλλεται κάτι στο Κοσμοράδιο και στο Studio 3 (αλλά πολλή ζέστη βρε παιδάκι μου, έχω όρεξη για DX, αλλά προβλέπω στις ανηφοριές να αφήνω τα κοκκαλάκια μου)! :lol:

• SatLeo Legend
Τελικά στο υδραγωγείο ανέβηκα αν και κάθισα λίγο γιατί μου τη σπάσανε κάτι σκυλιά από τα σπίτια που είχαν λυσσάξει και μιας και ήταν αρκετά αργά το βράδυ δεν ήθελα προβλήματα με κανά ιδιοκτήτη!
Πιο τέλεια από τους μακρινούς λάμβανα τα Σκόπια 93.6, ερχόταν και ο 101.2 από Πήλιο!
Καμπάνα ερχόταν και ο 105.3 μάλλον από Ημαθία όπου επιτέλους έδωσε και σημείο αναφοράς ονόματος!
Και το όνομα αυτού... Just Radio!
Κατά τ' άλλα...τα συνηθισμένα που λαμβάνω και στην Πολίχνη, ενώ κάνει εντύπωση η απουσία των Λαρισινών σε εκείνο το υψόμετρο, ίσως γιατί βγαίνουν καλύτερα τα του Χορτιάτη στο σημείο! Πρέπει να πετύχω πτώση αλλά πού....

• SatLeo Legend
Από σήμερα ξεκίνησε να εκπέμπει ένας νέος σταθμός με λαϊκά στους 103.8 δημιουργώντας εκ νέου μεγάλο πρόβλημα στη λήψη του Cosmos 103.8 της Κατερίνης εδώ στις δυτικές της Θεσσαλονίκης!
Δεν πρέπει με τίποτα να είναι το Διαδημοτικό Πέλλας που είχε σταματήσει προ εξαμήνου και βάλε, γιατί εκείνο έπαιζε κατεξοχήν έντεχνο και κουλτούρα! Θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω το πρόγραμμα μπας και δώσει ταυτότητα!
Στα νέα της πόλης τώρα...
εδώ και μερικές μέρες έχουμε καθημερινά φέρον και ροκ μουσική στο 88.5! Λέτε να ξανανοίγει ο 88 μισό? Δεν κατέβηκα κέντρο για να δω αν ακούγεται καθαρά πάντως στην Πολίχνη δεν έχει και πολύ καλή λήψη!
Χθες έπαιζα με το νέο κινητό μιας φίλης μου, το Samsung Corby που έχει φυσικά (μιας και δεν είναι nokia) τέλειο rds αλλά και radiotext!
Ανακάλυψα ότι το Καλαμαριά 101.7 έχει radiotext που λέει "Kalamaria FM - Ta kalytera laika" & "Ola ta lefta sto 101.7"!
Πολύ καλό!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
To Ραδιο ΔΕΘ επεστρεψε?Γιατι εγω δεν το λαμβανω πλεον!

Υ.Γ Σημερα ειδα οτι η ΕΡΑ απο Χορτιατη ακουγεται και μεσα στην Ιστιαια(σε καποια σημεια εως καμπανα)!Τι πομπους εχουν βαλει?! :D Εκτος κι αν ειναι καθαρα θεμα διαδοσης!

• SatLeo Legend
Βασικά μετά το κλείσιμο τις προάλλες, πρέπει να εκπέμπει από άλλο, δανεικό container μιας και ο ήχος δεν έχει πλέον καμιά σχέση με πριν, δεν υπάρχει RDS και η ισχύς είναι πάρα πολύ πεσμένη!

• SatLeo Legend
Λύθηκε το μυστήριο της νέας παρουσίας στους 103.8!
Είναι το ράδιο Αλμωπία που μεταφέρθηκε από τους 100.6 λύνοντας το πολυετές του θέμα στο νομό Πέλλας με τις παρεμβολές με το Λόγου και Τέχνης του Χορτιάτη!
Αν και μου έχει δυσκολέψει απίστευτα τη λήψη του Cosmos 103.8 της Κατερίνης που είναι από τους αγαπημένους μου σταθμούς (είναι και το RDS...)!
Με τη μεταφορά πλέον λαμβάνω σε πολλά περισσότερα σημεία το Ράδιο Λαγκαδάς όπως ήταν φυσικό παρόλο που ο 100.6 του Χορτιάτη έχει από τα καλύτερα σήματα στις δυτικές!
Ειδικά πάνω στη Λαγκαδά που είναι στην ίδια ευθεία με τον αναμεταδότη στα Λαγυνά είναι σημεία που υπερισχύει άνετα (αλλά πολύ συγκεκριμένα) ενώ πολύ καλά λαμβάνεται πλέον στα Πευκάκια της Πολίχνης και στην ανηφόρα από του Καρατάσου εκεί που ξεκινά να σκιάζεται ο Χορτιάτης!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
το ραδιο αλμωπία είναι το ίδιο με αυτο του 94,8 που κάνει αναμετάδωση τον σκαι 100,3; αυτός ο ερωτικός δεν αναπναίει απο πουθενά! αλλά στη γευγελή ποιάνει καμπάνα!!!!!

• SatLeo Legend
Ω ναι, είναι ακριβώς ο ίδιος σταθμός! Ο λόγος που έχει δυο συχνότητες είναι ότι η Κάτω Κορυφή απ' όπου βγαίνει ο κύριος πομπός στο 94.8 δεν λαμβάνεται καθόλου στην Έδεσσα σ' ένα μεγάλο κομμάτι στα δυτικά του νομού Πέλλας και φυσικά εκεί που δεν λαμβάνεται θερίζει ο Ερωτικός, διαφορετικά θερίζεται από τον Αλμωπία!
Γευγελή? Πήγες στη Βαρντάρσκα βρε θηρίο? Έχω τρελή απορία τι περνάει από εμάς εκεί!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ναι πηγα μια βόλτα από την Π.Γ.Δ.Μ! αν και δεν ειναι το καταλληλο μέρος έβγαλα δυνατα:
 87,6, 88 , 88,8, 90, 92,2, 92,8, 93,1, 93,4, 94,5, 94,8, 97,1 και παει λέγοντας σαν να μην είχα αλλάξει χώρα!!!! Το ράδιο Συνορα εποιανε τέλεια, νομίζω έβλεπα και το βουνό που είναι η κεραία του...
 α)μου έκανε εντύπωση που δεν έβγαινε καθαρά σταθμος απο turtel και boskja μέσα στη πόλη, έχουν ένα μικρό κέντρο εκπομπής στην είσοδο της πόλης
και β) που άκουγα μύθο fm και ερωτικό τη στιγμή που δεν ακούγονται καθαρά στην κεντρική μακεδονία

• SatLeo Legend
Καλά βρε και δεν πήρες την TV για bandscan? Αυτά είναι εγκλήματα!!! :)

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Τον Ερωτικο 94,8 τον ειχα πιασει περυσι το καλοκαιρι σε μια διακοπη της ΕΡΑ2 απο Πηλιο!!

Σημερα επιανε σε καποιο σημειο πολυ καλα ο Μουσικος Γαλαξιας 105,8 και μετρια ενας με παραδοσιακη μουσικη στους 103,6.Απο Θεσ/νικη ειναι?

Επισης,αυτος ο Μυθος FM μη μου πειτε οτι παιζει στους 93,4!!Τον πιανω σε καποια σημεια με χαλια σημα και αναρωτιομουν απο που εκπεμπει!!

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:49)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (11:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (11:24)
* Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (08:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)