Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σαβ 11 Ιαν 2025, 09:10
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 587513 φορές)

0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το καταευχαριστηθηκα αλλά ποιος θα έλεγε όχι σε μια ακόμη μέρα με χαμηλή ισχύ :D
Το είχα κάνει και εγώ παλιά , είχα πατήσει μάλλον δύο κουμπιά μαζί καταλάθος...Για μας ή Ιαπωνική είναι άχρηστη, αν πήγαινε με κάποιον τρόπο οιρτ θα το φιλούσα

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Hλία, δεν είναι καθόλου σπάνιο να πιάσεις κάτι στη γιαπωνέζικη μπάντα! Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή, μέχρι να ανακαλύψω τα ρώσικα κανάλια, ότι εκπέμπουν και σε συχνότητες που είναι στη γιαπωνέζικη μπάντα, όπως 77.25 και 85.25, εκεί θα ακούσεις μόνο φέρον γιατί είναι η συχνότητα της εικόνας, η συχνότητα του ήχου είναι αντίστοιχα στα 83.75 και 91.75, αλλά άντε να πιάσεις κάτι εκεί όταν είναι ανοιχτός ο RSO... Άντε, βρήκες και ελεύθερες συχνότητες για τη Θεσσαλονίκη!
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
παλιοτερα εβγαζα ενα ηχο τηλεορασης που μιλαγε αραβικα στο 76,4
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Το είχα βγάλει κι εγώ το καλοκαίρι του 2014 με το Sangean, αυτό στη Θεσσαλονίκη μόνο με σποραδικό θα έρθει...
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Επανήλθε και ο 105.2 μετά από μια μέρα φέρον , με επιτέλους καλό ήχο ,λίγο χαμηλό , αλλά σίγουρα καλύτερα από την τρελή υπερδιαμόρφωση που είχε...Και με νέα playlist από όσο καταλαβαίνω από τα τραγούδια
Η ισχύς παραμένει σε άθλια επίπεδα και φυσικά αγνοείται το rds...

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Εδω και μια ώρα τουλάχιστον 2 φορές τα παίξε ο πομπός του Ράδιο 1 και πήγε στους...91 για κάνα πεντάλεπτο ! Είμαι έξω κοντά στο Καπνομαγαζο και βγαίνει σχετικά χαμηλά το Πρώτο από Καρδίτσα

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Είναι καλό σημείο για Λάρισα το καπνομάγαζο (όχι κορυφαίο) λίγο πιο πάνω στην ανηφόρα δίπλα στο υδραγωγείο περνάνε ακόμα καλύτερα όλα. Καρδίτσα βγαίνει μόνιμα εδώ 99 και 99.5 όταν έχουμε διακοπές του Χορτιάτη!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Κάτσε πιο Καπνομαγαζο λες ; Εγώ αυτό απέναντι από τα καρφουρ , της Ηλιούπολης λέω Καλά τέρας ο 99, οπότε πέφτει ο Ράδιο 1 βγαίνει και στο σπίτι μου όπως φαίνεται και στα βίντεο από τις διακοπές του Χορτιάτη...

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Και ο RSO πλέον έβαλε αναμεταδοτη στην Βαβδο όπως γράφει και στο rds του...
Λέτε τον 105.2 να τον πάρει ο Αθηναίος Party, μιας που είπαν ότι θα βγουν και Θεσσαλονίκη ?

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Ελπίζω να έχουν καταφέρει να συγχρονίσουν τους πομπούς τους σε Χορτιάτη και Βάβδο ή έστω η εκπομπή τους στη Βάβδο να γίνεται κατευθυντικά προς Χαλκιδική, αλλιώς στην Πιερία θα γίνεται αχταρμάς.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Δεν καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου διάφορα άμα είναι ίδια συχνότητα και ίδιο πρόγραμμα

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Δεν ισχύει αυτό.  Και ακριβώς συγχρονισμένος να είναι ο ήχος, αν δε συγχρονιστούν για κάποιο σημείο οι εκπομπές (σχετίζεται και με τον ήχο, αλλά και με τους πομπούς, τα exciter κτλ) ο ένας πομπός θα παρεμβάλλει τον άλλο.

• SatLeo Legend
Ακόμα και να μην έχουν διαφορά χρονική αν δεν υπάρχει συγχρονισμός δημιουργείται ηχώς εκεί που το ένα σήμα έρχεται με ίδια ένταση με το άλλο. Το πιθανότερο όμως είναι το σήμα του Χορτιάτη να υπερισχύει κατά κράτος όπως άλλωστε γίνεται με του Κοσμοράδιο που παίζουν και άλλο πρόγραμμα!

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Παίζει ρόλο και αν η εκπομπή γίνεται με κατευθυντικές κεραίες.
Ηχώ νομίζω πως δε μπορεί να γίνει, γιατί, αν η εκπομπή δεν είναι συγχρονισμένη, ή θα ακούγεται ο ένας πομπός ή ο άλλος ή θα είναι πνιγμένοι λίγο ή πολύ στα παράσιτα (αλλά κάποιος θα υπερισχύει έστω και λίγο) , ανεξάρτητα από το αν ο ήχος είναι συγχρονισμένος ή όχι. Εκτός και αν το ανάγλυφο της περιοχής ευνοεί τις γρήγορες εναλλαγές μεταξύ των δύο πομπών στη λήψη και ο ήχος κάποιου έχει καθυστέρηση, οπότε τότε μπορεί να ακούγεται σαν ηχώ. Έχω την εντύπωση, πάντως, παρότι δε μου έχει τύχει, αν δυο πομποί λαμβάνονται με το ίδιο ακριβώς σήμα και δεν είναι συγχρονισμένοι για την περιοχή, θα αλληλοεξουδετερώνονται. Βέβαια αυτά τα λέω με βάση συμπεράσματα των λήψεών μου.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Εγώ πάντως ξέρω πχ Καλικρατεια και Κατερίνη ο 89 και ο 102.6 τουλάχιστον που έχουν πομπό και Βαβδο είναι μια χαρά και δεν καταλαβαίνεις σχεδόν καθόλου την εναλλαγή. Αν έχουν καθυστέρηση οι πομποί τότε γίνεται της κακομοίρας.

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Αν και δεν έχω επισκεφτεί τη Ν. Καλλικράτεια, βλέπω ότι, αν και κανονικά λαμβάνεται ο Χορτιάτης, η Βάβδος είναι αρκετά πιο κοντά, οπότε στις κοινές πιστεύω πως υπερισχύει εύκολα. Τώρα για Κατερίνη δεν το είχα ψάξει και τόσο, αλλά στον Πλαταμώνα ήταν αναλόγως τον σταθμό. Δε νομίζω όσοι έπιαναν καθαρά να έριξαν λεφτά και κόπο για SFN. Πιο πιθανό θεωρώ να εκπέμπουν με πολύ πιο μεγάλη ισχύ από Χορτιάτη σε σχέση με τη Βάβδο και να υπερισχύει αυτός, παρά την απόσταση ή να εκπέμπουν πιο κατευθυντικά.

Τώρα, μια απορία που έχω: οι αναμεταδότες στη Βάβδο είναι νομιμοι; Θα ήταν καλύτερο για τους σταθμούς να εξέπεμπαν στον Τσουκαλά, που καλύπτει και μεγάλο τμήμα της δυτικής ηπειρωτικής Χαλκιδικής (το οποίο δεν καλύπτει η Βάβδος) και του 2ου και 3ου ποδιού. Επίσης, επειδή βρίσκεται "πιο μέσα" στη Χαλκιδική, θα μειώνονταν τα προβλήματα για τα οποία μιλάμε παραπάνω.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Μα η Βαβδος μια χαρά είναι, δεν έχει πουθενά πρόβλημα ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο πόδι, ούτε καν Αμουλιανη,εκτός από ελάχιστα σημεία, την Τορωνη και την Σκιώνη όπου και πάλι πιάνουν. Για αυτό και φύγαν όλοι από Τσουκαλά και πήγαν Βαβδο και δεν έμεινε τίποτα εκεί. Τώρα για το πόσο νόμιμοι είναι...αλλά βλέπεις έχει να ανέβει καιρό η ΕΕΤΤ

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Προς τον Δήμο Παναγίας όμως και την Ανατολική ηπειρωτική Χαλκιδική; (αυτήν είχα στο μυαλό μου, αλλά έγραψα δυτική)

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Και εκεί καλά είναι και όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει το Στρατωνικο

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Μου κάνει εντύπωση, γιατί οι περιοχές αυτές δεν έχουν οπτική επαφή με Βάβδο.

Συγχώνευση: Πεμ  2 Ιουν 2016, 14:59
Αν και νομίζω πως η συζήτηση ανήκει στο θέμα της Χαλκιδικής, θα ανεβάσω δυο συγκριτικά διαγράμματα οπτικής επαφής, το 1ο από Βάβδο και το 2ο από Τσουκαλά.
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Χωρίς rds ο 91.1 και με πολύ χαμηλή ισχύ!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Τους έχω ικανούς αυτούς να το κρατήσουν έτσι μόνιμα...από το κακό στο χειρότερο αυτός ο σταθμός

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Και μετά από μισό μήνα περίπου σιγής, ξαφνικά παντού πειρατές! 
98.2 off ο Σύνορα και άνοιξε ο Δυτικά με track on air στο rds!
103.2 φέρον πανίσχυρο που έχει ίδια συμπεριφορά με το φέρον του Πανόραμα...
103.3 ο γνωστός
108 επιστροφή του Όνειρο μετά από καιρό!

• SatLeo Legend
Πάλι πολύ αδύναμος έρχεται σε εμένα παρότι θα έπρεπε αν βγαίνει από ταράτσα στην Ηλιούπολη να μου βγαίνει μακράν καλύτερα. Επίσης μέσα πιάνω και τον Σύνορα χαμηλά!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Τι να πω, στο rt λέει ότι βγαίνει με 15 watt, και για να βγαίνει καλά σε μένα δεν παίζει να ναι και μακρυά
Ο 103.3 έκλεισε, 108 98.2 103.2 Συνεχίζουν... Ο 103.2 το φρούτο να ναι ? Σαν χαμηλό σήμα από Χορτιάτη πιάνει σε μένα και εξαντλούνται οι ελπίδες μου ότι είναι του Πανόραμα, τι να το κάνει εκεί πέρα το φέρον..

• SatLeo Legend
Να και το screencap. Έγραψα και ηχητικό ανεβαίνοντας από τη Λαγκαδά προς το σπίτι μου. Είναι τόσο αδύναμος ο Δυτικά που ο ήδη εξασθενημένος σήμερα Σύνορα υπερισχύει εύκολα!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Χθες και σήμερα αλλαγές πολλές στις δύο συχνότητες 98.2 103.2...
98.2: Συνεχίζει χαμηλά ο Σύνορα όπως πριν μια βδομάδα που είχε πρόβλημα...Στην Πυλαία το πρωί ερχόταν πολύ δυνατά κάποιος με κάκιστο ήχο και ξένα ποπ και παλιά, ο οποίος έκλεισε τώρα που ερχόμουν πίσω...Πήραν φορά και έρχεται νέος σταθμός από Κατερίνη η Χαλκιδική ή κάποιος τοπικός πειρατής;
103.2: Το πρωί έκλεισε για 10 λεπτά το φέρον, επανήλθε και από τότε μέχρι τώρα....
Μην τυχόν βάλετε 103.2 με την ένταση από την μέση και πάνω, πάνε τα Ηχεία (και τα αυτιά σας!). Παίζει μια Playlist με 10-15 τραγούδια με την χειρότερη υπερδιαμορφωση που έχω ακούσει ποτέ, και τελικά είναι σίγουρα από Χορτιάτη με μέτρια ισχύ...Αντε να δούμε τι θα γίνει και τι θα κάνει και ο ξεψυχισμενος Πέλλα
Και ξαναθυμηθηκε να ανοίξει ο Μαχητής 87.8, αντε να δούμε για πόσες μέρες αυτή τη φορά

• SatLeo Legend
Αυτός που βγήκε 103.2 δεν πιάνει καλά σε μένα, αλλά φυσικά υπερισχύει του Πέλλα. Ο ήχος του βελτιώνεται αν τον συντονίσω 103.22, ίσως να μην είναι συντονισμένος σωστά, εκπέμπει στέρεο.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Από Χορτιάτη είναι 100% αλλά ποιος τρελός πήγε και άνοιξε εκεί; Εγώ πάλι όπου και να πάω πάω από 103.2 μέχρι 103.25 ο ίδιος εμετός που θα κάνει τα αυτιά μου να αιμορραγουν
Ανάθεμα και το στέρεο που έχει,αν χρησιμεύει πουθενά

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Σκοπιανός και να μην έχει rds ? Μάλλον αναισθητος πιλότος
Κατά τ'αλλα , σύμφωνα με ένα άρθρο του e-tet ο Party 104 της Αθήνας σύντομα έρχεται και σε μας , οπότε ποιος θα ναι αυτός που θα χάσει την θέση του ; Αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί σύμφωνα με άρθρο τους που βγήκε πάνω από ένα μήνα πριν , έπρεπε ήδη να έχει αναλάβει ο σφαίρα τον πανόραμα 98.4 αλλά τίποτα...

Αυτά τα δύο ίσως και να συνδέονται μεταξύ τους! :wink:

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (07:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (07:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (00:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (00:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (00:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (20:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (17:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (16:40)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 10/01/2025 (14:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (12:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (09:41)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/01/2025 (09:34)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/01/2025 (09:31)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/01/2025 (09:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (02:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (01:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/01/2025 (00:03)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (21:35)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (21:13)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (21:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 09/01/2025 (20:46)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (19:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (19:58)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (19:31)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 09/01/2025 (19:16)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (19:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (18:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (17:58)