Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σαβ 11 Ιαν 2025, 17:48
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 587816 φορές)

0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Επίσης τις μέρες που ήμουν Θεσσαλονίκη έβαλα στα ακουστικά στο τέρμα το φέρον του 103,3 και στο βάθος πάλευε ήχος από τον Plus 102,6 και κάποιον άλλον με ξένη μουσική που δεν είχα το κουράγιο να εντοπίσω. Εδώ θέλω τη βοήθεια των τεχνικών. Παίζει να είναι συμβολή άλλων συχνοτήτων πάνω στο φέρον ή να μπω στον πειρασμό θα υποθέσω ότι μπορεί το μηχάνημα που εκπέμπει το φέρον να έχει κάποιου είδους σχέση με τον Plus;

Δεν μου απάντησαν οι τεχνικοί. Επίσης έχει παρατηρήσει άλλος Θεσσαλονικιός το ίδιο φαινόμενο;

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παιδιά αυτό που ακούγεται στο βάθος του 103.3 είναι ο Πέλλα 103.2 στάνταρ, έχω ξεχάσει να το αναφέρω... Σε σημείο που περνάει ο Πέλλα καλά πχ Κάστρα, αν ακούς στο τέρμα 103.3 και γυρίσεις 103.2 θα παρατηρήσεις ότι η μουσική που ακούγεται στο βάθος είναι η ίδια. Τώρα τι παίζεται δεν ξέρω, πολύ μυστήριο αυτό το φέρον.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Αυτή τη σύγκριση δεν μπόρεσα να την κάνω αλλά σίγουρα ανάμεσα στα δύο σήματα άκουσα και τον Plus. Άρα περνάνε σταθμοί από διπλανές συχνότητες;

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Εγώ Plus δεν εχω ακουσει καθόλου, μόνο Πέλλα...

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
 8-)Όχι λόγω διαμόρφωσης του 103,2 περνάει πάνω στη πλευρική του 103,3 που είναι αδιαμόρφωτη.Πιθανολογώ ότι οι κεραίες εκπομπής βρίσκονται σε διπλανό ιστό,ή ακόμα και στο ιδιο και οι πομποί σε διπλανα κουβούκλια με διαφορετική ωμικότητα γείωσης. 8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Αν εννοείς ότι ο 103.2 περνάει σαν πλευρική στον 103.3 Επειδή έχει φέρον, Δεν ισχύει γιατί η μουσική του Πέλλα ακούγεται χαμηλά στους 103.3 παντού και χωρίς να έρχεται καθόλου το 103.2... Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ο Πέλλα αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει από μία πλαγιά του Πάικου και με πολύ χαμηλή ισχύ σε σχέση με παλιότερα οπότε δεν μπορεί η λήψη του να μαζεύεται τόσο πολύ μέσα στο φέρον. Πιο πιθανό μου φαίνεται το λινκ αυτού του πομπού φάντασμα να μαζεύει κάτι από το λινκ του Πέλλα και να το επανεκπέμπει!

Στάλθηκε από το LG G3 μου μέσω tapatalk.

Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Αν οι θεσεις εκπομπής του (σχεδόν) αδιαμόρφωτου και του Πέλλα είναι τόσο μακριά μεταξύ τους, δε βρίσκω κανένα λόγο να μπάζει το ένα λινκ στο άλλο. Να είναι στην ίδια συχνότητα, με ίδια κατεύθυνση (είναι και αυστηρή η κατευθυντικότητα) είναι κάτι το... αδύνατο στην προκειμένη περίπτωση. Το στούντιο του Πέλλα είναι στα Γιαννιτσά και το λινκ του (αν έχει το συνηθισμένο λινκ και όχι καμιά μετάδοση μέσω ίντερνετ) δίνει τα δεδομένα στην εγκατάσταση που αν βρίσκεται στο Πάικο, μιλάμε για σχεδόν 180 μοίρες διαφορά στην κατεύθυνση.
Για τον Plus πολύ πιθανό να μπαίνει στον 103.3, ακόμα και χωρίς λινκ. Το εξήγησε ο teletkv. Για τον Πέλλα, τι να σας πω. Καλούς δέκτες έχετε, πηγαίνετε σε καμιά καλή σκιά του Χορτιάτη και συγκρίνετε σήματα.

Sent by PatataTalk!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μπορει το 103.3 να ανοιξε για να καλυψει τις σαβουρες που πεταει ο 102.6 αλλα και παλι ακουγονται κατω απο το φερον

κατι τετοιο παθαιναμε στον αμβρακια, κοβαμε τον ηχο και στο φερον σημα ακουγες τον δπλανο power και οταν σκορπαγε το λινκ του μπαρμπανικου εκει που ακουγες μαρια μαγκνταλενα μπορει να περναγαν και κλαρινα μεσα.

ασε που το μηχανημα του 103.3 μπορει να ειναι καμια πατατα και να μαζευει την rf και να την βγαζει μεσα στο φερον
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Μα δε πετούσε ποτέ σαβούρα ρε παιδιά ο Plus Γενικά, και η 103.3 ήταν πάντα κενή εντελώς...μηπως φταίει ο δέκτης του radiobuzzer η έτυχε εκείνη την στιγμή να είναι σε σημείο όπου ο 102.6 είχε πολύ δυνατό σήμα και να πετάει συμφαση?
Όποτε μπορέσω θα βγάλω βίντεο με 103.2 και 103.3 να φανεί ότι είναι το ίδιο...

• SatLeo Legend
Ο δέκτης μου ήταν το Sangean ATS909 Και οι λήψεις έγιναν στην Άνω Τούμπα που γενικά ο Χορτιάτης είναι πολύ δυνατός. Σίγουρα δεν το φαντάστηκα, και η εξήγηση που δίνει το Telekv με καλύπτει, και η οποία αν καταλαβαίνω καλά δεν υποθέτει ότι ο Plus πετάει «σκουπίδια».

Κατά τα άλλα, και με βάση τις παραπάνω ενδείξεις, δεν αποκλείεται το 103,3 να εκπέμπει από Χορτιάτη και μάλιστα από τις εγκαταστάσεις κάποιου μεγάλου σταθμού που θα είχε συμφέρον να κρατηθεί καθαρή η συχνότητα. Το έχουμε δει και στην περίπτωση του Σκάι.

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
    • http://www.synorafm.gr
Μη σκάτε φίλοι μου,ειναι απο χορτιατη,ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ και τριγύρω περιοχές καμπανιαζει

• SatLeo Legend
Είναι από Χορτιάτη δεν υπήρχε αμφιβολία! Ο Σκοπιανός 98.6 από πού να είναι, παίζει δυνατό φέρον πλέον! Εκεί σε σένα θα θερίζει...

Αποσυνδεδεμένος ΘΕΟΦΙΛΟΣ

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
    • http://www.synorafm.gr
Είναι της μόδας τα φερον σήματα και ξεκίνησε απο την συμπρωτεύουσα

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
καποιοι καπαρωνουν συχνοτητες
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Off το φέρον 98.7 από Χορτιάτη! Για να δούμε αν θα είναι μόνιμο...
Παλι οff και ο Μυγδονια 100.6

Αποσυνδεδεμένος spnikol

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2013
98.7 χθες Πέμπτη έπαιζε dance μουσική σταθμός με το διακριτικό musi 987 στο rds. Σήμα ισχυρό όχι από Χορτιάτη αλλά από δυτικά (μάλλον Νεοχωρούδα). Στις σκιές του Χορτιάτη καμπάνιζε και με ακρόαση μέχρι τη Σκύδρα έπαιζε καλά. Σήμερα τρώει τάπα από το γνωρό φέρον του Χορτιάτη (παίζει από κάτω). 97,4 και 97,6 σήμερα κλειδώνει σφύριγμα και εξαφανίζει τον 97,5 (μάλλον τεχνικό πρόβλημα του easy). Καλησπέρα :)

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Από Τετάρτη έπαιζε αυτός με τα ξένα στο 98.7 και δεν είναι σίγουρα από Θεσσαλονίκη, Ίσως απο κάποιο γύρω νομό.
Επανήλθε ο 97.5 με τον απαίσιο ήχο του..
Κάτι έπαθε και ο 99 Ράδιο ένα και από εκεί που είχε από τους τοπ ήχους της πόλης τώρα ακούγεται σαν μέτριο στριμ...ελπιζω να μην είναι μόνιμο

• SatLeo Legend
Σήμερα το μεσημέρι πάντως το φέρον 98.7 από Χορτιάτη επέστρεψε ισχυρότερο από ποτέ. Μάλιστα σκέπαζε τελείως από 98.6 ως 98.8! Μετά βίας εν κινήσει έμπαινε μέσα ο 98.7 με τα ξένα...

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ο 99 συνεχίζει ακάθεκτος με τον κακό ήχο σε σχέση με πριν, τι να πω, ελπίζω να επανέλθει έτσι όπως ήταν παλιά
Και ο Ραδιοκυματα 104.4 εδώ και μέρες χωρίς rds, ενω από χθες και αυτός με λίγο κατώτερη ποιότητα ήχου ! Τι πάθανε ο ένας μετά τον άλλο ;

• SatLeo Legend
Σήμερα με τη διακοπή της ΕΡΑ στο Χορτιάτη, έβγαλα όπως ήταν λογικό Λάρισα 93.9.
Εν τω μεταξύ ο ALPHA 96.5 παίζει εδώ και πολύ καιρό με πολύ χαμηλή ισχύ. Εν κινήσει εύκολα τον ταπώνει το συνονθύλευμα ΕΡΑ από Βίτσι και αρμονική του Τοξότη.
Σήμερα επίσης 97.3 πειρατής με oldies, πανίσχυρο σήμα στην περιοχή μου (έκλεισε τώρα).
Γενικά πολλή στατικότητα στα ραδιοφωνικά της πόλης.

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Τέλος εποχής για τον 106.5 1055 Rock Xtreme...εδω και 3-4 μέρες έπαιζε συνεχόμενο test tone και χθες βγήκε επίσημη ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη του και στην συνέχεια από το e-tet radio. Κρίμα πραγματικά, να κλείσει ένα Ραδιόφωνο μοναδικό στο είδος του με αποτέλεσμα να μένει η μπάντα γεμάτη με ραδιόφωνα που παίζουν ξένη-ελληνική ποπ μουσική συνέχεια, Και το λέω αυτό ως ακροατής αυτού του είδους μουσικής. Ελπίζω να μην δούμε άλλη μια από τα ίδια σε όποιον αναλάβει την συχνότητα από δω και πέρα..

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Δεν τον ειχα ακουσει ποτε αλλα αμαρτια να κλεινουν σταθμοι γενικως εν μεσω κρισης στην ελλαδα ποσο μαλλον οταν παιζουν ειδος μουσικης που δεν παιζουν κ πολλοι σταθμοι. Τεσπα ας ελπισουμε οτι θα εμφανιστει κατι εξισου ωραιο εκει περα γιατι οπως ειπε κ ο thanost πηξαμε στα ελληνικα pop mainstream εδω στην ελλαδα γενικοτερα αλλα κ στις αχρηστες εκπομπες τους που δεν ακουγονται μια.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δυστυχως ο κοσμος εδω δεν την παλευει με το heavy metal τετοια δεν επαιζε αυτο? θελουν τα κλασσικα ροκακια τα γνωστα τα απαλα. και αυτος παλι επρεπε να ψαχτει πολυ με αυτο το ειδος μουσικης γιατι υπαρχουν και τραγοδια που μπορουν πολλοι να τα ακουσουν και καποιες ωρες εκει προς βραδακι να χωνει και τα οποιο αγρια.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ε όχι. Ήδη βρέθηκε νέος αγοραστής από ότι φαίνεται!
Και πλέον στην συχνότητα παίζουν σύντομα αποσπάσματα από τραγούδια 80's και σποτ "Gold 106.5, έρχεται"
Οπότε συν ένα Ραδιόφωνο τυπου Rso, Velvet και More
Πάντως βγάζω καπέλο, η ισχύ ανέβηκε κατά πολύ και το χρειαζόταν αυτό ! Άμα μπει και rds.. :D

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Δε λες παλι καλα που δεν ανοιξε κανενας mainstream παλι χαχαχαχαχα :lmao

• SatLeo Legend
106.5 πάντως στην περιοχή μου δεν μπορώ να πω ότι βαράει σε ισχύ, φυσικά ακόμα θα ρυθμίζουν.
Δεν ξέρω ειλικρινά πάντως αν χρειαζόμαστε και τέταρτο σταθμό με oldies.
Προτεινόμενο PI αν αποφασίσουν να βάλουν 10CE!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Θ Α Υ Μ Α !!!

Και αυτό σημαίνει ότι τόσα χρόνια ο 106.5 είχε encoder και δεν τον χρησιμοποιούσε!!

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Φυσικά και είχε ρδς Όταν ξεκίνησε ο 1055 rock stream. Κ Τώρα τι έγινε?  Gold? Παλιά ροκ?

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Δυο μυνήματα πιο πάνω λέμε, ένας σταθμός τύπου Velvet και More είναι με 70's 80's 90's, το rt και το pty έμειναν από πριν και θέλουν αλλαγή.
Το pi μόνο μην πειράξουν !!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (17:45)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:45)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:41)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:38)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:27)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:18)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:11)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:09)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: mr.Vox Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (16:01)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (15:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (15:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (15:28)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (15:13)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (14:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (14:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (13:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (13:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (12:21)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: mr.Vox Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (12:15)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (11:43)
* Απ: Eutelsat 33F (ex. 33E) @ 33E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/01/2025 (11:35)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/01/2025 (10:58)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (10:48)
* Απ: Ψηφιακοί ραδιοφωνικοί δέκτες - παρουσιάσεις, απορίες, προβλήματα, λύσεις  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 11/01/2025 (10:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (10:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: iggy7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (09:35)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/01/2025 (09:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (07:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/01/2025 (07:06)