- Σήμερα ξανά καμπάνα στην Πολίχνη ο Power FM της Πιερίας! Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά!
Μάλλον σήμερα πρέπει να έχει διακοπή ο Παύλειος Λόγος γιατί το σήμα του Power είναι κρυστάλλινο (αν και ο ήχος του μονοφωνικός)! Μόνο σε ένα ψηλό σημείο της Πολίχνης ακουγόταν μέσα του ένας με έντεχνα, αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως ο Παύλειος με μειωμένη ισχύ ή κάτι άλλο από πιο μακριά!
- Επίσης σήμερα έχουμε διακοπή του Oasis 98 αλλά συνεχίζει να ακούγεται σαν παρεμβολή με χάλια σήμα στους 96.1, εκεί δηλαδή που τάπωσε τον Μύλο (που μάλλον σταμάτησε)! Στους 96.1 η ποιότητα ήχου είναι απερίγραπτα κακή! Στη θέση του στην Πολίχνη με οπτική προς βορρά άκουσα επιτέλους τον VTORA των Σκοπίων (δεν είχε περάσει ποτέ στην περιοχή μου λόγω του 98) με μία... έκπληξη που την έβγαλα βίντεο αλλά θα το ανεβάσω αύριο!
- Χθες πήγα στην Ευκαρπία στο σημείο που λαμβάνω μόνιμα Δοβρούτσι! Αν και η διάδοση είναι μηδενική αυτές τις μέρες οι λήψεις κρατούσαν καλά! Λεπτομέρειες με βίντεο αύριο στο αντίστοιχο νήμα για τις μακρινές!