Δυστυχως έχω φύγει πλεον απο Ελλάδα.
Για να μου το περιγράφεις έτσι μάλλον κάτι συμβαίνει με την γενική εκπομπή του σήματος του Κοσμοράδιο. Πάντος επειδή ξέρω εναν εκ των ιδιοκτητών μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν έτσι. προσωρινό πρόβλημα θα είναι. Ας μην βγάζουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα όποιον έχει ένα πρόβλημα. Θα φέρω σαν παράδειγμα παλι τον YOUFM της πάτρας (μιας και εκεί είμαι υπεύθυνος προγράμματος). Πριν 2 χρόνια περίπου οι βασικές μας εγκαταστάσεις εκπομπής δέχτηκαν μεγάλο πλήγμα λόγω κακοκαιρίας (άνεμοι ταχύτητας 180χλμ/ώρα ξήλωσαν ακόμα και τον υποσταθμό της ΔΕΗ). Τοτε εντομεταξύ έπεσε και η περιόδος που έγιναν αλαγές στην διεύθυνση προγράμματος του σταθμού. ΑΜΕΣΩΣ οι καλοθελητές να αναφέρουν σύμφωνα με "δυνατές" πηγές ότι ο σταθμός έκλεισε... Ελεος..
Τα τεχνικά προβλήματα παντα θα υπάρχουν ιδικά στην Ελλαδα που ακόμα τα ραδιόφωνα βγαίνουν από βουνά , λόφους, χωράφια και άλλα τετοια μέρη ενώ στις περισσότερες χώρες του κόσμου υπάρχει τηλεπικοινωνιακός πύργος (κατι σαν τον πύργο του ΟΤΕ στο πολύ πιο μεγάλο) που απο εκεί βγαίνουν όλες οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.
Πάντος αυτές τις δύσκολες οικονομικές μέρες να περιμένεις γενικά να χαμηλώνουν ισχύη πολύ σταθμοί. Το ρεύμα κοστίζει και μάλιστα είναι από τα έξοδα ενώς ραδιοφώνου που πρέπει να καταβάλετε σε μετριτά και όχι επιταγές. (μειωση ισχύος = μείωση κάλυψης σε μερικές περιοχές)
ΒΕΒΑΙΑ εδώ το κράτος θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετα επιτρέποντας καποιο δεύτερο βοηθητικό κέντρο εκπομπής έτσι ώστε να μην χρειάζεται ο άλος να βαράει απο Χορτιάτη 18 και 25ΚW αλλά να παίζει με 5 (είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ) και με άλλα 2 από κάποιο δεύτερο κέντρο. Αλλά είπαμε... είμαστε Ελλάδα, μην έχουμε τρελές απαιτήσεις από το κράτος