Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Πεμ 28 Νοε 2024, 19:05
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 571160 φορές)

teopap77 και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
'Ισως από τοπικό πομπό στη Χαλκιδική! Στο ανατολικό μέρος του Κιλκίς περνάει καλούτσικα και η Βάβδος και ο Τσουκαλάς, αλλά νομίζω αυτό παίζει να είναι από Αρναία!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ioanmich

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τη Δυτέρα ξεκινάει ο 96,8.
Το σποτ λέει: ''Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου όλα στη φόρα''.

• SatLeo Legend
Άντε να δούμε (για νέο ξεκίνημα ένα RDS θα ήταν must αλλά να'χαμε να λέγαμε)! Σήμερα άκουσα και πολύ βελτιωμένο τον ήχο του 98! Άντε να δούμε και το "όχι μόνο"!  :ugeek

Αποσυνδεδεμένος agiana

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Σήμερα άκουσα και πολύ βελτιωμένο τον ήχο του 98! Άντε να δούμε και το "όχι μόνο"!  :ugeek

Παίζει ακόμη ξένες επιτυχίες ή επανήλθε στα Ελληνικά άσματα? :?:
Cpt.Kirk: "Very funny Scotty......Now Beam Down MY CLOTHES!"

• SatLeo Legend
Όχι, κανονικά ξένα, αυτή είναι και η ειδικότητα της ομάδας που τον ανέλαβε εξάλλου!

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παράθεση
Άντε να δούμε (για νέο ξεκίνημα ένα RDS θα ήταν must αλλά να'χαμε να λέγαμε)! Σήμερα άκουσα και πολύ βελτιωμένο τον ήχο του 98! Άντε να δούμε και το "όχι μόνο"! :ugeek

Παντως φιλε mcelliot_g, εχω παρατηρησει οτι εχεις μια "ιδιαιτερη αδυναμια" στο RDS!!  :-D

• SatLeo Legend
Δεν είναι θέμα αδυναμίας, αν ήμουν στη γειτονική Βουλγαρία ή σε κάποιο πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος που το RDS είναι αυτονόητο (και υποχρεωτικό) δεν θα το συζητούσα καν!  :alright

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: New York City
    • https://www.facebook.com/BonouJohn
mcelliot_g απολογούμε...!
Προσπάθησα να κάνω μια "γρήγορη" δουλειά να παίξει με software-based RDS αλλά δεν μου έκατσε το άτιμο!!
Περιμένω από μέρα σε μέρα καινούριο επεξεργαστή και συσκευή RDS :-)
Υπομονή λοιπόν!

• SatLeo Legend
Σε συγχωρώ!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Ελπίζω τουλάχιστον να ξαναδώ το scrolling FX που άφησε εποχή!!! Πάντως για τον ήχο, δως του και άλλο πρίμο βρε αδελφέ, μαλωμένοι είστε?  :ugeek:

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Περιμένουμε και αντάξιο live streaming, με αυτό της προηγούμενης ραδιοφωνικής στέγης των παιδιών, του Star FM (192kbps, παρακαλώ!). Με περισσότερα πρίμα, όμως!  :)

• SatLeo Legend
Φαίνεται ακόμα δεν πάνε όλα.... πρίμα!!!  :lmao  :lmao  :lmao

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μ'αυτή τη χαζομάρα που παίζει τώρα στον αέρα για επεξεργασία , το μόνο που μπορώ να δώσω είναι μια κλωτσία και έξω από το παράθυρο :P
Schrolling FX θα κάνεις καιρό να δεις γιατί καταρχας δεν ξέρω τι RDS θα μου φέρουν .το σίγουρο είναι ότι θα γίνει, το θέμα είναι το πότε !

George, το καλύτερο streaming το είχα καταφέρει στο ραδιόφωνο που ήμασταν πριν από τον star. εκέι να ακούσεις ήχο! και ο λόγος ήταν γιατί τοτε είχα ξεχωριστή επεξεργασία για το streaming ;)

Τώρα παλεύω να κάνω ενα διαφορετικό Schrolling FX... πειραματόζωο μου αυτή τη φορά ο YOUFM Πατρας. Εκεί με τη βοήθεια του άλλου διευθυντή προγράμματος πιστεύω ότι έχω κάνει την καλύτερη ρύθμιση ήχου  (μετα απο 2 χρόνια :PPPPPpppppppppppppppp) καιρός λοιπόν για ένα Super FX στο RDS! :D

• SatLeo Legend
Δηλαδή δεν παίζουν με καλό μηχάνημα? Πάντως δεν μπορώ να πω τόσες μέρες μετά ότι ο ήχος τους είναι και ό,τι καλύτερο!  :wtf:

• SatLeo Legend
Και το όνομα αυτού....
Dallas Radio 96,8!!!

Δείτε και την αναφορά στο tet-radio!

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
καλορίζικος!
dallas ?? στο μυαλό μου ερχετε η άγρια δύση των ΗΠΑ... K μετα τα δυτικά ποάστια, κ μετα θυμήθηκα πως παλία στη συχνότητα έβγαινε το ράδιο Χαλάστρα :yernuts   :D

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
dallas?   :hammer  :hammer
εντάξει, δεν είναι και ότι ένα όνομα κάνει και τη μεγάλη διαφορά σ' ένα ραδιόφωνο, αλλά νομίζω μπορούσαν να σκεφτούν κάτι καλύτερο!

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Πηγαίνοντας για Hγουμενίτσα (κάπου κοντά στα tunel της Παραμυθιάς) ακούω κάποιον Ρ/Σ με ονομασία
ΤEXAS FM !!!
Tι texas τι dallas ? :lol:

• SatLeo Legend
Εμένα μου θύμισε αυτό....

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Εμένα πάλι, μου θύμισε την θρυλική Bonanza! Προτείνω το σποτάκι των διαφημίσεων του σταθμού, να είναι κραυγή Cowboy... :yernuts

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "anastazio"
Πηγαίνοντας για Hγουμενίτσα (κάπου κοντά στα tunel της Παραμυθιάς) ακούω κάποιον Ρ/Σ με ονομασία
ΤEXAS FM !!!
Tι texas τι dallas ? :lol:

στην παραμυθια ειναι αυτος τον αναφερουν και τα site με τις συχνοτητες.νομιζω 107.6 παιζει εκει περα φτανει μεχρι την γλυκη.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
χμμμ ο Dallas εχει διαφημιση κ την ΕΨΑ του Βόλου... ;;;;

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Καθυστερεί σημαντικά (κατ εμε) το live streaming του 98FM. Μακάρι πάντως, να ισχύει η φράση "το καλό πράγμα, αργεί να γίνει"!  :wink

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
bill82, επιβεβαιώθηκες! Ιδού, τι γράφει σήμερα, το site e-tetradio.gr: "Την Κυριακή στις 9 Οκτωβρίου ξεκινάει το καινούργιο NRJ Radio στους 88,6 σε Αθήνα και 98 στη Θεσσαλονίκη". Κατ εμε, πάντως, ο Θεσσαλονικιώτικος NRJ, θα έχει υπερδιπλάσια επιτυχία, από αυτόν της Αθήνας, αν λάβει κανείς υπόψιν την προϊστορία της παρέας του Bill Naki, στις μετήσεις (σε DeeJay, Ζοο και Star FM), και τα χαμηλά νούμερα, που είχε μέχρι τώρα, ο (πρώην) Fresh 88.6, που με το ζόρι, πήγαινε 2,5% (κι ας έπαιζε το ίδιο ρεπερτόριο με τον NRJ). DeeJay, VFM και MAD radio, γαρ...

• SatLeo Legend
Δηλαδή θα είναι το ελληνικό αδελφάκι του πασίγνωστου γαλλικού ραδιοφώνου? Πήρε τα δικαιώματα ο όμιλος Γιαννίκου αν κρίνω από τις διαφημίσεις αλλά και τις συχνότητες! Ο ήχοςtoy 98 από χθες βελτιώθηκε πάρα πολύ, αναμένουμε ακόμα το RDS, ξεκίνησαν και τα trailers, φυσικά χωρίς όνομα σταθμού ακόμα! Μακάρι να έχουν επιτυχία και να κάνουν τη διαφορά στα FM της πόλης!  :wtg

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Κομοτηνή
Πραγματικά απορώ τί περιμένετε να ακούσετε απο τους 98 fm και από τους γνωστούς ''παραγωγούς'' που απευθύνονται σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου (κυρίως σε μαθήτριες...) και ξεστομίζουν ότι τους κατέβει στο μικρόφωνο (ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν σε εσώρουχα,sex,κλπ)
Αφού κατέστρεψαν σε λίγους μήνες το προφίλ του star fm ξενερώνοντας πολλούς σταθερούς ακροατές του τώρα δοκιμάζουν μία από τα ίδια (βλέπε zoo) σε άλλη συχνότητα...Η μουσική κατά 90% θα είναι ίδια με τους zoo deejay star plus.Οπότε ποιά η διαφορά?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από όλες αυτές τις ανακατατάξεις και με μέγαλο αριθμό mainstream ραδιοφώνων στην πόλη κερδισμένος είναι ο plus...Σταθερός στη μουσική και χωρίς μικρόφωνο...

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Δεν διαφωνώ, komo. Με αφορμή την τοποθέτησή σου, ας μου επιτραπεί, να βγω για λίγο, off topic. Από τέτοιου είδους ραδιόφωνα, όπως ο 98FM, είμαστε υπερ-πλήρεις. Προσωπικά, θα προτιμούσα 1000 φορές, να πήγαινε ένας μάγκας, και να άνοιγε έναν ροκ σταθμό (ελληνικό ή ξένο, δεν με πειράζει), έναν με καλά house-dance-techno, ή ένας με έθνικ, τουλάχιστον, όπως έγινε στην Αθήνα, με τον Pepper 96.6 (που παρεπιπτόντως, παίζει μουσικάρες!). Χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχουμε πήξει στο λαϊκο-σκυλάδικο, και το (εφηβικό) ποπ. Πρωτοτυπία μηδέν...

• SatLeo Legend
Τα γούστα παιδιά είναι θέμα ορέξεως και από αυτήν κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!  :D
Το είπα ξανά, αν περιμένετε να αναβιώσει το ραδιόφωνο της δεκαετίας του 90 στην Ελλάδα θα μείνετε μόνο με τις αναμνήσεις! Οι σταθμοί πλέον έχουν target group και ζουν με απώτερο σκοπό το κέρδος! Συμφωνώ ότι ο 98 θα είναι ένα ακόμα εμπορικό ραδιόφωνο, αλλά είπε κανείς ότι δεν θα είναι? Προσωπικά πάντως θεωρώ άδικη την τοποθέτηση του komo περί καταστροφής του Star FM! Είδαμε και πώς είναι τώρα που αποχώρησαν!  :shh:

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Κομοτηνή
Επειδή ασχολούμε με τη μουσική και με το ραδιοφωνο γύρω στα 15 χρόνια θα ήθελα να πω ότι και εγώ αυτή τη στιγμή ''πουλάω'' mainstream.Δεν είμαι δηλαδή ο κουλτουριάρης που κατακρίνει τους εμπορικούς σταθμούς.Απλά μεσά σε αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολλά είδη μουσικής απο τα 60s έως σήμερα και πολλά ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο.Είναι άλλο τί μου αρέσει εμένα και άλλο τι πρέπει να παίξω για να πουλήσω το προϊόν μου σε μεγάλο πλήθος κόσμου.
Από εκεί και πέρα αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη με τόσους πολλούς ''μία από τα ίδια mainstream'' και γενικότερα με ένα τόσο μεγάλο αριθμό ραδιοφώνων πιστεύω ότι δεν μπορεί να βγει άκρη.Χρειάζεται ξεκαθάρισμα.Καλύτερα λίγοι και καλοί παρά ραδιόφωνα κλώνοι που διαφέρουν μόνο στο όνομα και ραδιόφωνα που κάθε μήνα αλλάζουν όνομα και ρεπερτόριο μήπως και πάρουν κάνα νούμερο παραπάνω.Σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να ακούσω το ραδιόφωνο των 90s.Τουλάχιστον όμως θέλω μια εξέλιξη και όχι πισωγυρίσματα όπως αυτο του starfm.Ο εν λόγω σταθμός στα 90s (93-97 κυρίως) πατούσε χαλαρά τους αθηναϊκούς αντίστοιχους σταθμούς.Τότε έπαιζε τα χαζοjingles του ματούλα (που βέβαια για τότε ήταν κορυφή) είχε πολύ καλά μικρόφωνα και βεβαία υπήρχε η κόντρα με τον top fm (του χαριζάνη) για πρώτες μεταδόσεις avant premiere κλπ...Μετά από κάποια χρόνια απέκτησε ένα πιό ''ήρεμο'' στυλ επιλέγοντας τί θα παίξει και από καινούργια και από παλιά,σταματώντας το κυνήγι των αποκλειστικοτήτων,χαλαρώνοντας το μικρόφωνο του.Αυτά τράβηξαν και κόσμο μεγαλύτερης ηλικίας που δεν ασχολείτε ούτε με chart ούτε με utube και θέλει να ακούει απλά τραγούδια που τα γνωρίζει.Εμένα προσωπικά αυτο το ήπιο στυλ ραδιοφώνου μου αρέσει περισσότερο.Και ξαφνικά έγινε next generation...με αποκλειστικότητες πρώτες μεταδόσεις και τραγούδια που είναι ακόμα άγνωστα και πρέπει να μας τα μάθουν οι παραγωγοί του.Αυτά δεν γίνονται σήμερα κατά τη γνώμη μου.Σήμερα ο περισσότερος κόσμος δυστυχώς θέλει έτοιμη τροφη.Δεν υπάρχει λόγος να παίξεις πρώτος το τραγούδι που θα γίνει επιτυχία σε 1 μήνα..Θα το παίξεις όταν θα είναι επιτυχια και θα το ξέρει και η κουτσή μαρία και με το σωστό rotation.Τώρα που φάγανε την πιπεριά από τον Νάκη και την παρέα του τί να κάνουν?Μέσα σε 6 μήνες να πούνε ότι πέθανε η next generation και ξαναγυρνάμε στα παλιά?Τώρα φορτώθηκαν μια καμπάνια που δεν μπορούν να αλλάξουν.Συγνώμη αν είπα πολλά...

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
"Φίλε" μου Komo_.
σε βλέπω γράφεις γράφεις γράφεις γράφεις. Σ'αυτό το Φορουμ ασχολούμαστε από όσο ξέρω με τα ΤΕΧΝΙΚΑ και όχι με το πρόγραμμα των ραδιοφώνων.
Εγώ ανήκω σ'αυτή την ομάδα που τόσο κατακρίνεις. Μιλάς για ραδιόφωνο των 90ς κτλπ κτλπ ότι ήταν ποιοτικό κτλπ κτλπ κτλπ κτλπ. Από όσο θυμάμαι και το ραδιόφωνο των 90ς που λες (topFM, KissFM, StarFM) απευθυνόταν στα πιτσιρίκια. (και εγώ πιτσιρίκι ήμουν όταν άκουγα).
Όσο για τον Star ήταν ένας σταθμός που ξεκίνησε για πιτσιρίκια και απλά περνώντας τα χρόνια μεγάλωσε σε ηλικία και αυτός "μεγαλώνοντας" ηλικιακά το πρόγραμμά του. Στην πορεία όμως ο ίδιος όμιλος απαίκτησε και τον HeartFM, σταθμό αποκλειστικά για μεγάλες ηλικίες. Εσύ τι λες λοιπόν? σου είναι λογικό ένας όμιλος να έχει 2 σταθμούς που έπαιζαν σχεδόν την ίδια μουσική και ίδιο target group? λογικό είναι να κάνει μια προσπάθεια να ξανακάνει τον σταθμό νεανικό. Τώρα, για τον λόγο που αποχώρησε η ομάδα απο τον starFM ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ! Τα νούμερα δεν θα έλεγα οτι ήταν χαμηλά μιας και αν έχεις κάποια άκρη να δεις το χαρτι της Focus θα έβλεπες το αντίθετο.
Ο 98Fm είναι μια προσπάθεια ανθρώπων με ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ! Κάτι που δεν έχει κανένας πλέον στην Θεσσαλονίκη. Αν το είχαν θα πρόσεχαν και τον ήχο τους και το Rds τους και όλα τα ψιλολόγια. Εμείς όπως κάναμε και με το παλιό μας "παιδάκι" είμαστε στο ραδιόφωνο απο το ΠΡΩΙ μέχρι το βράδυ. Τρέχουμε για το το πως θα στηθεί το στούντιο μέχρι ΑΠΕΕΕΕΕΡΑΝΤΕΣ βόλτες με το αμάξι κάθε βράδυ για να δεις πως πατάει ο ήχος σε κάθε περιοχή και να τον στρώνεις και όλα αυτά παρακαλώ μόνοι μας, χωρίς τεχνικούς και χωρίς έτοιμες λύσεις όπως (Preset) για τους κομπρέσορες. Το ξέρεις ότι είμαστε ακόμα οι μοναδικοί "ρομαντικοί" που παίζουμε με CD? . Ποιός άλλος ασχολείται τόσες ώρες με έναν σταθμό? Πες μου έναν!

Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα αυτο τον καιρό ξέρεις τι έιναι? γιατί όλοι εσείς οι μεγάλοι παραγωγοί των 90ς σνομπάρετε τόσο πολύ την δουλειά μας. Αντί να πείτε ενα μπράβο για την προσπάθεια, ένα μπράβο ότι ανοίγει ένα ραδιόφωνο , ότι κάποιοι συνάδελφοί σας βρήκαν ραδιοφωνική στέγη .. κάθεστε μπροστά από μία οθόνη και βγάζετε όλο το δηλητήριο από μέσα σας. Και εγώ έχω καυγαδίσει έχω μαλώσει έχω μείνει καιρό εκτός αέρα (και πάλι εκτος αέρα είμαι...) αλλά κακία δεν κάθομαι να βγάλω. Αντιθέτως χαίρομαι όταν βλέπω μια νέα προσπάθεια.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
p.s mcelliot_g δεν σε ξέχασα... τέλος βδομάδας θα ακούσεις ακόμα περισσότερες αλλαγές στον ήχο και μάλλον θα δεις και RDS με ένα γα***ο FX που ετοιμάζω ;)

• SatLeo Legend
Δεν θέλω μάλλον... σίγουρα θέλω!!  :D  :D  :D

Τώρα για τις απόψεις, ακούστηκαν, απαντήθηκαν, είναι σεβαστές αλλά θέλω ένα τέλος στην παρένθεση! Το φόρουμ μας είναι και θα παραμείνει τεχνικό, έτσι και αλλιώς όπου και αν δείτε, εδώ σχολιάζουμε το τεχνικό κομμάτι των εκπομπών και όχι το περιεχόμενο!
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!  :ugeek:

* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (11:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:49)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)