"Φίλε" μου Komo_.
σε βλέπω γράφεις γράφεις γράφεις γράφεις. Σ'αυτό το Φορουμ ασχολούμαστε από όσο ξέρω με τα ΤΕΧΝΙΚΑ και όχι με το πρόγραμμα των ραδιοφώνων.
Εγώ ανήκω σ'αυτή την ομάδα που τόσο κατακρίνεις. Μιλάς για ραδιόφωνο των 90ς κτλπ κτλπ ότι ήταν ποιοτικό κτλπ κτλπ κτλπ κτλπ. Από όσο θυμάμαι και το ραδιόφωνο των 90ς που λες (topFM, KissFM, StarFM) απευθυνόταν στα πιτσιρίκια. (και εγώ πιτσιρίκι ήμουν όταν άκουγα).
Όσο για τον Star ήταν ένας σταθμός που ξεκίνησε για πιτσιρίκια και απλά περνώντας τα χρόνια μεγάλωσε σε ηλικία και αυτός "μεγαλώνοντας" ηλικιακά το πρόγραμμά του. Στην πορεία όμως ο ίδιος όμιλος απαίκτησε και τον HeartFM, σταθμό αποκλειστικά για μεγάλες ηλικίες. Εσύ τι λες λοιπόν? σου είναι λογικό ένας όμιλος να έχει 2 σταθμούς που έπαιζαν σχεδόν την ίδια μουσική και ίδιο target group? λογικό είναι να κάνει μια προσπάθεια να ξανακάνει τον σταθμό νεανικό. Τώρα, για τον λόγο που αποχώρησε η ομάδα απο τον starFM ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ! Τα νούμερα δεν θα έλεγα οτι ήταν χαμηλά μιας και αν έχεις κάποια άκρη να δεις το χαρτι της Focus θα έβλεπες το αντίθετο.
Ο 98Fm είναι μια προσπάθεια ανθρώπων με ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ! Κάτι που δεν έχει κανένας πλέον στην Θεσσαλονίκη. Αν το είχαν θα πρόσεχαν και τον ήχο τους και το Rds τους και όλα τα ψιλολόγια. Εμείς όπως κάναμε και με το παλιό μας "παιδάκι" είμαστε στο ραδιόφωνο απο το ΠΡΩΙ μέχρι το βράδυ. Τρέχουμε για το το πως θα στηθεί το στούντιο μέχρι ΑΠΕΕΕΕΕΡΑΝΤΕΣ βόλτες με το αμάξι κάθε βράδυ για να δεις πως πατάει ο ήχος σε κάθε περιοχή και να τον στρώνεις και όλα αυτά παρακαλώ μόνοι μας, χωρίς τεχνικούς και χωρίς έτοιμες λύσεις όπως (Preset) για τους κομπρέσορες. Το ξέρεις ότι είμαστε ακόμα οι μοναδικοί "ρομαντικοί" που παίζουμε με CD? . Ποιός άλλος ασχολείται τόσες ώρες με έναν σταθμό? Πες μου έναν!
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα αυτο τον καιρό ξέρεις τι έιναι? γιατί όλοι εσείς οι μεγάλοι παραγωγοί των 90ς σνομπάρετε τόσο πολύ την δουλειά μας. Αντί να πείτε ενα μπράβο για την προσπάθεια, ένα μπράβο ότι ανοίγει ένα ραδιόφωνο , ότι κάποιοι συνάδελφοί σας βρήκαν ραδιοφωνική στέγη .. κάθεστε μπροστά από μία οθόνη και βγάζετε όλο το δηλητήριο από μέσα σας. Και εγώ έχω καυγαδίσει έχω μαλώσει έχω μείνει καιρό εκτός αέρα (και πάλι εκτος αέρα είμαι...) αλλά κακία δεν κάθομαι να βγάλω. Αντιθέτως χαίρομαι όταν βλέπω μια νέα προσπάθεια.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
p.s mcelliot_g δεν σε ξέχασα... τέλος βδομάδας θα ακούσεις ακόμα περισσότερες αλλαγές στον ήχο και μάλλον θα δεις και RDS με ένα γα***ο FX που ετοιμάζω