Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Τρι 18 Φεβ 2025, 02:58
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 600794 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Γιάννη, ρίξε το RDS level στον θεό να χαζέψεις τον Ηλία με το scroll :P

Αποσυνδεδεμένος Κώστας

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Όντως, Πολύ καλά ξεκίνησε ο Nrj της Θεσσαλονίκης!! :) Για Live stream κοιτάξτε καλύτερα την ιστοσελίδα των σταθμών!! Καλή αρχή John B. ;) Πάντως, ο Nrj Θεσσαλονίκης ίσως να διαφέρει λίγο στο γεγονός, ό,τι της αθήνας βάζει και ελληνικά. :D

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: New York City
    • https://www.facebook.com/BonouJohn
Βρε... Ας μην ήταν αυτός ο Γ&*#ω-Clipper στο βουνό ... θα σού έλεγα εγώ που θα ήταν τώρα το level του RDS....
Λιγάκι υπομονή να ανέβει ο τεχνικός στο βουνό να ανεβάσει ισχύη (εγώ δεν έχω δικαίομα να βάλω χέρι στο βουνό). Εχουμε τέρας τρανζιστορικό στου βουνό ;)
Τον ήχο τον παλεύω ακόμα. Θέλει δουλειά.Τον κάνουμε μαζί με τον Aki D, ο Άκης στο αμάξι κόβει βόλτες να ακούει, και εγώ στον Orban... (δεν θέλω να φανταστώ τί λογαριασμό κινητου θα πληρώσουμε...)

Αύριο η μέρα γενικά έχει "παιχνίδι" με τους επεξεργαστές (μικροφώνων και Orban)
Προσπαθώ να έχω τον ήχο καθαρό αλλά ταυτόχρωνα συμπιεσμένο έτσι ώστε να παίζω δυνατά χωρίς να ξεφεύγω πολύ από τα νόμιμα όρια.
Μέχρι τρίτη μεσημέρι που φεύγω πίσω Βιέννη έχω χρόνο πιστεύω :P

Για να ξεφύγω λίγο από το θέμα και να πάω σε ένα παλαιότερο ποστ... να σας θυμήσω ότι κάποιος κατέκρινε το Team του NRJ (πρωιν star, zoo Dj)..
Όπως βλέπετε... 5 άτομα εδώ και 1 βδομάδα κοιμώμαστε 3 ώρες την ημέρα... τις υπόλοιπες στο ραδιόφωνο παλεύοντας και για την παραμικρή λεπτομέρια... (ω ναι... το studio το φτιάξαμε μόνοι μας...)

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Γιάννη ας μην ανοίγουμε πάλι θέματα! Όσοι μπορούν να σε  καταλάβουν, ξέρουν και να σε εκτιμήσουν!
RDS level στο θεό?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δεν αναφέρομαι σε μένα.. σε όλη την ομάδα. τεσπα..

Αυτή τη στιγμή το RDS είναι σχετικά δυνατά σε ένταση (δεν θυμάμαι σε νούμερο) πάντως στο mpxTool ήταν σχεδόν στην ίδια ένταση με τον πιλότο του stereo.. (το ξέρω είμαι για φαπες). Θα στρώσει τελείως όταν ανέβει η ισχύης από το βουνό!

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Παράθεση από: "lef"
Γιάννη, ρίξε το RDS level στον θεό να χαζέψεις τον Ηλία με το scroll :P
:hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail  :hail
...φιλικά, Σταύρος.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ο ηχος του σαλονικιου τα σπαει, ο αθηναικος ειναι μπουκομενος πολυ μαλλον δεν ασχοληθηκαν καθόλου ακομα να τον ρυθμισουν.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Πάντως γελάω... γελάω πολύ... πάρα πολύ. Θα μου πείτε... "χαζό εισαι και γελας?"
Γελάω γιατί... Ο 88.6 παίζει με μοντέλο επεξεργαστή 2αιτίας (TOP μοντέλο). Εμείς πάλι παίζουμε με τον 8200 της Orban ( μοντέλο... ??αιτίας χωρίς preset χωρίς τπτ ) προσωρινα. Άρα .. αφήστε με να γελάω :Pppppppppppppppppppppppppppppp

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
Γιάννη στα fm μια χαρά τον άκουγα το μεσημέρι στην έναρξη, μπορεί να μην εχουν ξεχωριστή επεξεργασία για το online stream, βέβαια δεν βλέπω να το έχουν πολυ "σκαλίσει" το θέμα, το μόνο που έχουν αλλάξει τυπικά είναι το ENERGY που αντικατέστησε το fresh στο ps του rds, (στατικό).
θα τσεκάρω αύριο και θα επανέλθω.
καλό ξεκίνημα πάντως και από εμένα και εύχομαι να πιάσει τόπο όλη αυτή η δουλειά που έχετε ρίξει.
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μια χαρά είναι ο ήχος του αδερφού-88.6 Απλά μάλλον δεν το έχουν ψάξει τόσο πολύ :-)
Δέν είναι όλοι τοσο "ψίρες" με τον ήχο και το RDS :P

• SatLeo Legend
Γιάννη καντους όλους να χαζέψουν!

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
ελπιζω να εχεισ analyzer διπλα οσο ρυθμιζεις εεεεεεε!!!!

Sent from my U20i using Tapatalk

[highlight=#00ff00]τα φτιαχνω εγω αλλα νομιζω και το ταπατολκ γραφει ελληνικα.[/highlight]
[highlight=#00ff00]nektarios 1451[/highlight]

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Λευτέρη και που το χω τι αλλάζει? εγώ πάλι τσίτα το έχω :P

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Γιάννη, ξαναγύρισε σε mono, ο ήχος του 98 (σύμφωνα και με το winamp). Και, ή ο ήχος του μικροφώνου στην κονσόλα, είναι λίγο μπουκωμένος, ή ο Βελιντσιάης μιλάει πολύ κοντά, στο μικρόφωνο...!

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Επίσης (συγγνώμη για το off topic) συγκρίνοντας τον ήχο του Αθηναϊκού με του Σαλονικιώτικου NRJ, παρατήρησα ότι του 88.6, ο ήχος "σπάει" πολύ, στα πρίμα, τα οποία έχει ένα τσάφ πιο αυξημένα, από το κανονικό (του NRJ 98)...

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τι να σας πω ... δεν έχω ακούσει καθόλου τον 88.6 από FM για να ξέρω πως παίζει!

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Από τα FM, είναι μια χαρά, και από ισχύ σήματος, και από ποιότητα ήχου. Το RDS του, είναι μεν ακόμα στατικό, αλλά είναι σχετικά καλό (έχει και "Now Playing"). Από το web ψιλοπάσχει, στα σημεία που προανέφερα...

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
:offtopic
Γιώργο το αντίθετο βλέπω ή μάλλον ακούω  :)
ο ήχος του 88,6 στα FM είναι (τουλάχιστον ήταν από τις 7+ έως τις 8 περίπου που τον άκουγα στο αυτοκίνητο) λίγο ντενεκές χωρίς πολλά πρίμα όπως λες αλλά με κάπως εώς πολύ τονισμένες μεσαίες (1-4 khz).
Αν κανεις ένα πρός πίσω στον 88,3 - 88,6 ειναι η νύχτα με την μέρα.
:offtopic
Γιάννη δεν κατεβαίνεις προς Αθήνα  :D
...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
Λοιπόν σήμερα ανέβηκα γυρίζοντας από το μάθημα με το λεωφορείο Πολίχνη και φυσικά σε όλη τη διαδρομή άκουγα NRJ!
Τα αποτελέσματα?

Δράμα!!!

Η Πολίχνη δεν έχει ούτε υποψία οπτικής με το Χορτιάτη και έτσι το σήμα ενώ μεν δεν χανόταν έκανε μεγάλες διακυμάνσεις και έτσι το RDS πήγαινε περίπατο, βέβαια για να μην μου πει κανείς ότι είναι λογικό να μην πιάνει όταν πέφτει το σήμα, στα ίδια σημεία έκανα συγκρίσεις με τα τρία πιο καλορυθμισμένα RDS της πόλης, των Κοσμοράδιο, Ράδιο ένα και Plus που ενώ και αυτά δεν πιάνανε καλά, το RDS τους απλά δεν καταλάβαινε...τον ύψιστο!
Τώρα σήμερα λίγο απογοητεύτηκα και αγχώθηκα γιατί ξέρω ότι αύριο φεύγει ο Γιάννης και δεν είδα άλλες αλλαγές στο scrolling, προστέθηκε το τηλέφωνο του σταθμού, και η αλλαγή στο όνομα που έγινε ENERGY! Εντάξει, δε λέω, αλλά μου άρεσε περισσότερο το λογοπαίγνιο που παραπέμπει στο γνωστό γαλλικό όμιλο, χώρια που στην πόλη σε πολλά σημεία πιάνει καλά και ο ENERGY 88.3 της Βέροιας, επίσης με RDS!
Μετά είδα και ένα μήνυμα not available, try again later που μάλλον παίζει όταν τελείωνει το τραγούδι και ενδιάμεσα μιλάει ο εκφωνητής!

Θέλει δουλειά το πράγμα ακόμα αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο μάστορα!

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
Λεποοοοοοοον.
Εγώ μπορεί να φεύγω πίσω... αλλά τα remotes καλά κρατούν... ;) έχω remote ακόμα και στο LINK (με πατέντα) αχχαχαχα
Σήμερα χαμήλωσα ένταση αρκετά μιας και έφερα το LINK στα σωστά του, έτσι ώστε να δουλέψει με την ησυχια του ο τεχνικός στο βουνό αύριο πρωί πρωί.
Με το που γυρίσω Βιέννη θα κάτσω να στρόσω το RDS! Και το scrollαρισμα (που αλλού βγαίνει γράμμα γράμμα και αλλού 3γράμματα κτλπ) αλλά και την ένταση (ωωω ναι... και το mpxtool είναι με remote :P)

ΓΙΑΥΤΟ.... ΥΠΟΜΟΝΗ!!  :D

• SatLeo Legend
Νέα συχνότητα για το Ράδιο Έκρηξη, μικρή μετακίνηση προς τα πάνω, πλέον στους 99.8! Μάλλον άλλαξε γιατί τον ενοχλούσε ο Τύπος FM 99.6 σε μέγαλο μέρος δυτικά του νομού Θεσσαλονίκης! Ακούγεται πολύ καλά πάντως τώρα, χωρίς να ξύνει τον FM100!
Το RDS όμως δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έβγαλε μόλις λίγες μέρες αφού το έβαλε! Ας μην έμπαινε στον κόπο!

Το πάρτυ με τους ερασιτέχνες καλά κρατεί, και έτσι το Σ/Κ ακούμε όλες τις γνωστές συχνότητες 88.2, 88.5, 97.8, 103.3, 105.2 (μόνιμος πια), 107.9, 108.0! Στο 108 ο χαμός με έως και 5 διαφορετικούς, ενώ για πρώτη φορά ο επίσης 24ωρος 88.5 με παρεμβολή από άλλον στην ίδια συχνότητα! Αυτή τη στιγμή πάντως πρέπει ο 88.5 να μετακόμισε 88.2 γιατί στον πρώτο ακούω πλέον house που δεν έπαιζε ο παλιός!

Την προηγούμενη εβδομάδα είδα ότι στο radiotext του NRJ προστέθηκαν οι πληροφορίες της εκπομπής και άλλες, αλλά δεν κράτησε πολύ! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την καλή δουλειά του Γιάννη, αν και ακόμα εκκρεμεί στο πάγωμα της πληροφορίας ακόμα και με μικρή πτώση του σήματος, καθώς και ένα tweaking στο scrolling!

Εδώ και πολλές μέρες ένας ακόμα χωρίς RDS! Ο Λυδία 94.2! Με τις υγειές μας....

Τα ίδια και για τα Ραδιοκύματα 104.4! Εκτός από με ακόμα χαμηλότερη ισχύ παίζει και μονοφωνικά και χωρίς RDS!

Αποσυνδεδεμένος john B

• Τακτικό Μέλος
  • **
[font=Verdana:3hpqgdv7][highlight=#f1f4f5]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε [/highlight][/font:3hpqgdv7]ΧΜΜΜ Γιαυτό που έγραφες παραπάνω γιατί είναι ENERGY στο RDS και οχι NRJ δυστυχώς ο όμιλος από την Γαλλία έχει δώσει κάποιες εντολές για το θέμα του ονόματος. και εμένα μου άρεσε το NRJ αλλά έπεσε τηλέφωνο να αλλάξει άμεσα σε ENERGY :P

Σήμερα έκατσα δούλεψα λιγάκι ακόμα τις εντολές για το σκρολαρισμα. επίσης έπαιξα λίγο με το RadioText. Την προηγούμενη φορά το είχα φτιάξει λιγάκι.. αλλά ένας ηλεκτρολόγος την ώρα που δούλευε στον σταθμό έβγαλε το σύστημα από το ρεύμα και ο βλάκας είχα ξεχάσει να κάνω Save!!!

Πάντος το παλεύω!

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Στον Αθηναϊκό Energy πάντως, το RDS γράφει και "ENERGY" και "NRJ".   Επί τη ευκαιρεία, ο όλος ήχος του 88,6 και είναι μπουκωμένος, και το RDS του, γράφει μόνο αυτά που προανέφερα, με ανοιχτό το TP   . Χρειάζεσαι επειγόντως, John B!

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Πολυ ευκολα βλεπω στην Ελλαδα πεταγονται οι ραδιοσταθμοι απο τη μια συχνοτητα στην αλλη!!
Στην Κυπρο για να  αλλαξει καποιος σταθμος συχνοτητα ειναι ολοκληρη υποθεση, και μονο με αποφαση του Τμηματος Ηλεκτρονικων Επικοινονιων, του Υπουργειου Συγκοινωνιων...

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "john B"
[font=Verdana:yvt8q5hs][highlight=#f1f4f5]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε [/highlight][/font:yvt8q5hs]ΧΜΜΜ Γιαυτό που έγραφες παραπάνω γιατί είναι ENERGY στο RDS και οχι NRJ δυστυχώς ο όμιλος από την Γαλλία έχει δώσει κάποιες εντολές για το θέμα του ονόματος. και εμένα μου άρεσε το NRJ αλλά έπεσε τηλέφωνο να αλλάξει άμεσα σε ENERGY :P

Σήμερα έκατσα δούλεψα λιγάκι ακόμα τις εντολές για το σκρολαρισμα. επίσης έπαιξα λίγο με το RadioText. Την προηγούμενη φορά το είχα φτιάξει λιγάκι.. αλλά ένας ηλεκτρολόγος την ώρα που δούλευε στον σταθμό έβγαλε το σύστημα από το ρεύμα και ο βλάκας είχα ξεχάσει να κάνω Save!!!

Πάντος το παλεύω!

Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις τέλειο, και θα παρακολουθώ τις αλλαγές! Το μεγαλύτερο θέμα πάντως παραμένει το θέμα του παγώματος, θέλει πολύ δυνατό σήμα για να δείχνει το RDS καλά, αν δεν γίνεται αυτό, ας δούνε τουλάχιστον οι τεχνικοί το θέμα της ισχύος προς τις δυτικές συνοικίες!

Παράθεση από: "savvas70"
Πολυ ευκολα βλεπω στην Ελλαδα πεταγονται οι ραδιοσταθμοι απο τη μια συχνοτητα στην αλλη!!
Στην Κυπρο για να αλλαξει καποιος σταθμος συχνοτητα ειναι ολοκληρη υποθεση, και μονο με αποφαση του Τμηματος Ηλεκτρονικων Επικοινονιων, του Υπουργειου Συγκοινωνιων...

Ναι, γιατί οι σταθμοί σας είναι αδειοδοτημένοι, σε μας το τοπίο είναι άναρχο, μιας και όλοι λειτουργούν απλά με ΒΝΛ χωρίς κανένα αυστηρά καθορισμένο πρότυπο!

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Παίζει τίποτα, με τον Ερωτικό 9.48? Γιατί σε ημερήσια διάταξη του ΕΣΡ, διάβασα περί "έγκριση μεταβίβασης" και "ελέγχου βιωσιμότητας" του σταθμού. Συν το ότι διεκόπη και η live streaming μετάδοσή του...

• SatLeo Legend
Για τον Ερωτικό δεν γνωρίζω κάτι, έχει όμως σταθερό κοινό, τεχνικά δε... πάντα μονοφωνικός!

Μιας και μιλάμε για Θεσσαλονίκη, τον θυμάστε τον Music Radio του δήμου Αγίου Αθανασίου που έβγαινε στο 106.5 με κλαρίνα και τάπωνε στις δυτικές και αλλού τον τότε Social? Εν τέλει αυτός είναι που πλέον παίζει house από το 88.5 και έτσι ο προηγούμενος μετακόμισε 88.2 (και μου εξαφάνισε τον energy της Βέροιας)!

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Λες να άλλαξε συχνότητα, λόγω παρεμβολών από τον Έκφραση? Γιατί πρόσφατα, αδειοδοτήθηκε από το ΕΣΡ, για τους 92,5!

• SatLeo Legend
Ο Έκφραση είναι στο 92.4, τι παρεμβολές να έκανε στο 106.5?

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Για τώρα λέω, που ο Music Radio μετακόμισε στους 92.5, δίπλα από τον Έκφραση 92,4. Εκτός, αν μιλάμε για άλλον Music Radio...

* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 18/02/2025 (01:30)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 18/02/2025 (01:07)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 17/02/2025 (22:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/02/2025 (20:36)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 17/02/2025 (20:10)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 17/02/2025 (19:50)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 17/02/2025 (19:20)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: winlink Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 17/02/2025 (19:04)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 17/02/2025 (18:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 17/02/2025 (14:19)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 17/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 17/02/2025 (11:04)
* Paksat MM1 @ 38.2°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 17/02/2025 (09:25)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 17/02/2025 (05:44)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 17/02/2025 (00:44)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 17/02/2025 (00:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:29)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 16/02/2025 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (20:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (20:03)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (19:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mpamps Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (19:43)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 16/02/2025 (19:15)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (19:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (18:24)