Ξεκολίστε. η υπερδιαμόρφωση δεν ειναι ταμπού πλεον! Εμείς τα "κακα" παιδία της θεσσαλονίκης παίζουμε δυνατά γιατι δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
ως γνωστών ποιότητα και ένταση δεν πάνε μαζι! και μη μου ρθει κανας έξυπνος να μου πει να σηκώσω το Loudness στον επεξεργαστή γιατί θα σας πω το πολύ απλό ότι όσο σηκώνεις Loudness τόσο θολώνει ο ήχος και μπερδεύεται γιατί πολύ απλά για να σηκώσεις loudness πρέπει να αυξήσεις attack - Release και φυσικά να παίζεις με πολύ δυνατά το AGC. Εγώ παραδέχομαι ότι ποτέ δεν παίζω με διαμόρφωση κάτω των 100. ο λόγος? μα πολύ απλος! οι ανταγωνιστές μου παίζουν το ίδιο και πιο δυνατα! θα μου πεις τι σε νιάζει το δυνατα? θα σας απαντήσω οτι σύμφωνα με μια απο τις πολλές έρευνες που έχω διαβάσει όσον αφορά τον ήχο που γουστάρει ο ακροατής και ποσο τον επιρεάζει στην επιλογή του σταθμου, αν ένας ακροατής έχει στην μνήμη του αυτοκινήτου του 3 σταθμούς Hit σας πληροφορώ ότι στο "ζαπινγκ" θα αφήσει αυτόν που παίζει πιο δυνατά! όπως επίσης παίζει μεγάλο ρολο και το ποσα πριμα, μεσαίες και μπασα παίζεις αναλόγος με το κοινό που απευθύνεσαι.
Γιαυτό λοιπόν, ας κατεβάσουν ένταση όλοι με κάποια νομοθεσία να επιβάλετε η αλλιώς ας κόψουμε τις "κακιες" του style "εμεις τα καλα παιδια..." γιατι και τα καλά παιδιά άλλων πολεων είναι καλά παιδια μόνο στα τεχνικά απο όσο ξέρω, γιατί αν μιλήσουμε για κάποιες λέξεις όπως νόμιμες εγκαταστάσεις στο βουνό- νόμιμο κέντρο εκπομπής- νόμιμο marketing-τιμοκατάλογοι-μισθοί τότε είναι πολύ πιθανό οτι αυτά τα "καλά παιδια" θα γίνουν βρωμόπαιδα στο τέλος...