Ξεκολίστε. η υπερδιαμόρφωση δεν ειναι ταμπού πλεον! Εμείς τα "κακα" παιδία της θεσσαλονίκης παίζουμε δυνατά γιατι δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
ως γνωστών ποιότητα και ένταση δεν πάνε μαζι! και μη μου ρθει κανας έξυπνος να μου πει να σηκώσω το Loudness στον επεξεργαστή γιατί θα σας πω το πολύ απλό ότι όσο σηκώνεις Loudness τόσο θολώνει ο ήχος και μπερδεύεται γιατί πολύ απλά για να σηκώσεις loudness πρέπει να αυξήσεις attack - Release και φυσικά να παίζεις με πολύ δυνατά το AGC. Εγώ παραδέχομαι ότι ποτέ δεν παίζω με διαμόρφωση κάτω των 100. ο λόγος? μα πολύ απλος! οι ανταγωνιστές μου παίζουν το ίδιο και πιο δυνατα!
Δεν μου φάνηκε κανένα ποστ επιθετικό. Τέλος πάντων, σέβομαι απολύτως τους λόγους που ο ένας ή ο άλλος υπερδιαμορφώνουν αλλά δυστυχώς έχουν τσακίσει την μπάντα και όσοι δεν βγαίνουν από Χορτιάτη (βλ Κεντρ. Μακεδονία και ερασιτέχνες) φτύνουν αίμα να ακουστούν. Κάποια στιγμή θα πρέπει η ΕΕΤΤ να χρησιμοποιήσει τα πανάκριβα μηχανήματα που έχει αγοράσει και να τους βάλει χέρι ολονών (έτσι ώστε να μην υπάρχει ζήτημα ανταγωνισμού).