Πολύ καλή δουλειά!
Ειδικά το power point πολύ καλό!
Πάντως αν είχατε περισσότερα κανάλια στη Κύπρο, τουλάχιστον στη περιοχή σου στην Αμμόχωστο θα είχατε τρελό πρόβλημα από παρεμβολές. Βλέπω το κάθε σταθμό τον πιάνεις 3 και 4 φορές εκτός του Sigma.
Θα ήθελα να ρωτήσω με την ευκαιρία αν υπάρχει κάποιο σάιτ για Mega & Ant1 Κύπρου, και αν τα δύο αυτά κανάλια εκπέμπουν δορυφορικά;
Σάητ;;;; Συγνώμη αλλά εδώ γελάμε πάρα πολύ!!! Λάτιν Σόαπ (είδα και τα σάιτ σου, πολύ καλό!) στην Κύπρο το μόνο κανάλι με ιστοσελίδα που περνάει την βάση είναι το ΡΙΚ. Σελίδα με live streaming και κατέβασμα όλων των εκπομπών και σειρών σε μορφή WMV, αλλά απο σχεδιασμό άστα...
Έχει και το Σίγμα σάητ αλλά είναι οτι χειρότερο έχω δει.
ΜΕΓΑ και ΑΝΤ1 δεν έχουν γιατί σύμφωνα με τις συνεργασίες; με τα ελληνικά κανάλια καλύπτονται από τα ελληνικά σαήτ. Αυτό μεταφράζεται σε μια παράγραφο για τον ΑΝΤ1 Κυπρου στο ant1.gr και ένα pdf που αναφέρει κάτι για τα οικονομικά του Τηλέτυπου Κύπρου ΛΤΔ.
Δορυφορικά όχι, λογό του ότι μεταδίδουν πρόγραμμα από τα ελληνικά που είναι κλειδωμένα στην ΝΟΒΑ. Ειδικά το ΜΕΓΑ ΚΥΠΡΟΥ έχει μόνο δελτίο ειδήσεων τοπικής παραγωγής, όλα τα άλλα από ελλάδα.
Η περιοχή που είμαι λαμβάνει από 3 διαφορετικά σημεία, Βαβατσινιά (ο Μεγαλός, πως έχετε εσεις τον Υμμητο) Φανός (σχεδόν δίπλα μου, αλλά εγώ έχω την κεραία προς Βαβατσινιά για να έχω ΡΙΚ2 και ΑΝΤ1) και από Τρόοδος (η μόνη λύση για να δεις ΡΙΚ1 καθαρά). Γιαυτό και όλο το μπάχαλο.
Ενημερωτικά, το 2008 λένε ότι θα ανοιξουν 2 νέοι σταθμοι εθνικής εμβέλιας.